הערות חשובות..
יש כמה דברים ששמתי לב אליהם. כמו שרשמו לך, גוגל אינדקס את האתר שלך. אתה יכול לראות זאת
בלינק הבא . חשוב שתערוך את השינויים הבאים על מנת לקבל תוצאות טובות יותר: - הרלוונטיות של הכותרת שלך (הtitlte) לא טובה - 25% ממנה רלוונטי לתוכן לפי בדיקה שעשיתי.. שנה כותרת - השתמש במשהו כמו: "לוח מבצעים והנחות - Babush" תשתדל לעשות רווחים בין ה - למילה כי זה מעצבן אותי

- תג התיאור (Description) שים לב לאיך שהוא כתוב: "חוסכים ביחד..., לוח מבצעים והנחות." הנקודות האלה והתיאור הקטוע הורס לך. תנסה לכתוב תיאור קצר בערך של שורה וחצי, זה אומר לדוגמא:" לוח מבצעים והנחות יחודי, המאפשר לך בלה בלה בלה בלה " נסה להשתמש בכמה שיותר מילות מפתח שכבר מופיעות בדף. יש? יופי. הלאה.. - תג מילות המפתח (keyword) אתה באמת חושב שרלוונטי להשתמש במילים כמו "אתר" או "קבוצה" או "לוח" ועוד כמה שלדעתי הייתי מעיף משם כי חבל על הזמן לנסות לתפוס מילות מפתח כאלה. נסה רצף של 2 מילים ביחד כמו "מבצעים והנחות" וכו' מילים שמתארות את אופי האתר וגם קשורות לתוכן. כמו כן אתה משתמש בעוד תגים שמכילים דברים כמו "Babush-לוח מודעות" זה מילות מפתח שקשה לשלוט בהן בתחום הזה במיוחד שאתה אתר חדש. תנסה למקד יותר אפילו עם זה אומר להוסיף עוד 2 מילים. דבר אחרון שאני לא מבין מה הקטע בו, מדוע דחפת סקריפט כלשהו לפני תחילת העמוד?! כלומר לפני תג <html> ? כדאי שתכניס אותו למקומו כי זה לא בריא ..

אני חושב שסיפקתי לך מידע רב, מקווה שתמצא לעשות בו שימוש ותצליח איתו. קידום האתר אינו נגמר במהלכים האלה, אבל בהחלט אלו צעדים שיכולים לשנות לטובה. דניאל.