מנוי לעיתון מעריב

mo1976

New member
מנוי לעיתון מעריב

בתאריך 14.10.09 עשיתי מנוי לעיתון מעריב. בהמצאות הטלפון וסוכם עם המוקדנית בשם חן .אמרה ששולחת לי פקס עם הוראת קבע להחתים את הבנק אני גר בגדרה .ובקשתי לקבל עם העיתון גם את זמן מקומי של העיר רחובות וכך הובטח לי ע''י חן. אבל בפועל נשלח לי ביום שישי זמן הדרום שזה אזור הדרום התקשרתי שוב למעריב ודברתי עם חן. אחרי הרבה מאמצים ובקשתי אם במידה ואין אפשרות לקבל את העיתון זמן מקומי של רחובות דבר שאין באפשרות מעריב ולא מסוגל לעמוד בהתחייבות מול הלקוח בקשתי להתנתק מהעיתון .ושוב הובטח לי כי העניין יסודר אחרי שבוע ביום שישי קבלתי שוב לא מה שבקשתי ועוד יותר דרומה זמן הנגב. דבר שלא עומד בהבטחות של העיתון וכאן כבר החזרתי את הוראת הקבע ובקשתי להתנתק מהמינוי כאשר לאחרונה קיבלתי מכתב שאני מחוייב ל 4 חודשיים של מינוי השאלה שלי 1 .האם מותר להם לא לעמוד בהבטחות מול הלקוחות 2 .בקשתי לדעת האם יש להם הקלטות כדי לשמוע את המוקדנית בשם חן. אשר הבטיחה לי כי העיתון יגיע אם זמן מקומי של רחובות 3 .האם אני מחוייב לשלם להם 4 חודשיים כאשר המינוי הופסק אחרי חודש .לי יש הקלטות יזומות שהמוקדנית חן .סיכמה איתי שאני יקבל זמן מקומי..... ממתין לתגובה

MALAH CEDEK

New member
הי לך! מקווה שאעזור מעט

אם לא כנס לYNET לפורומים יש שם פורום משפטי ואני מקווה שללא רישום ואם צריך הירשם ושאל בתקווה שיענה לך עורך דין. אבל אם יש לך הקלטה שהתחייבו לך על עתון מסויים הם אמורים לקיימה! 2. מציעה לך לעשות משהוא אחר לתת לאמך או חבר להתקשר שוב למחלקת המינויים להקליט כמובן הכול תאריך מי עונה שעה טלפון ואז לברר פרטי התקשרות איתם למנוי חדש ואחת השאלות אם אתה נניח גר בחולון או תל אביב או הרצליה ורוצה את העיתון המקומי ולא של טבריה האם הם מתחייבים במסגרת המנוי לצרף את המבוקש והמקומי למקום המנוי? ואז כדי שהפקיד העונה ישמח תגיד אם יבטיח לך שתישמח לעשות אצלו מנוי אבל שוב תחזור רק בתנאי שאקבל את המקומון של עירי והוא בטח יבטיח ואז תשאל לפני שאני נותן לך את הפרטים מה יקרה אם לא תספקו לי נניח תיטעו ואודיע? אז בטח יבטיח שיספקו מיד הנכון ואז תישאל ומה יקרה אם שוב לא תספקו וכל הזמן ככה? תשמע מה עונה ואז תשאל אם לא יעזור כלום האם אוכל לבטל את המנוי בלי בעיות? תיראה מה יענו אני בטוחה שיבטיחו שאין בעיות תוכל להיתנתק! ואז אתה לא צריך יותר מזה גם מה שיש לך מספיק כי זו הפרה של התחיבות חוזה איך שתקרא ופנית והבטיחו שימציאו המבוקש והמובטח ולא קיימו אז מותר לך להפסיק מנוי בתנאי שאתה מודיע להם ואם הם לא מספקים עיתונים מה הם רוצים?? אם ימשיכו לספק עיתונים תתקשר ושוב תברר למה הודעתך על הפסקת המנוי לא ניקלטה או מה? למה למרות הפסקת המנוי הם ממשיכים בניגוד לרצונך? תיראה מה יענו פעם לי אמרו שלא יחייבו! אצלי היה מצב שלא הביאו עיתון לדלת וכל יום למטה ניגנב וכל יום טלפונים ואין עיתון בשעות שצריכים או רוצים אז אמרתי שאתבע אותם וזה פעל! תראה מה יענו לך ואז תבהיר למי שמולך שאם לא תיפסק גביית הכסף ולא יפסקו איומים או מה אתה הולך לתבוע אותם ותעביר את ההקלטות של החוזה וההבטחות כעדות וגם לטלויזיה ולאהוביהם ידיעות אחרונות ותשאל אם זה שווה לכם? כמו כן תציין שתיתבע מהם פיצויים על הפרת חוזה על הוצת דיבתך אם מאיימים זו הוצאת דיבה ועל מה על אי קייום חוזה מצידם זו הפרת חוזה חד צדדית כי אתה שילמת ופנית שוב והבהרתה שאתה רוצה את המקומות שהם כן מוציאים הם לא טענו שאין לא יוצא אז מביאים לך במקום אם המקומון יוצא תשיג אולי בחנות או תיקנה או ממישהוא וקח קבלה על כך ותאריך כדי אם יהיה צורך להוכיח שכן יוצא המקומון וכן ניתן לרכשו והם מתעלמים מחובתם מהחוזה וההתחיבות שלהם כי גם בעל פה זו התחיבות! עוד דבר אחרי שתעשה את השיחה של הבטחת המקומות תתקשר ותבקש יום אחרי זה את החוזה בינכם אם לא יוכל להמציא את החוזה זו גם הוכחה לנעשה לזילזול כי הם חייבים למלא טופס ואם אתה מבקש מגיע לך עותק לא יתכן לתת להם פרטי בנק ואשראי ולא לקבל עותק מההסכם הטלפוני! בקיצור אני חושבת אחרי הבטחת תביעה ותדרוש מהם פיצויים ותבהיר שהם פוגעים שנפשך הרכה וגורמים לך שיברון לב ועצבים וכל התוצאות עליהם בנוסף לביזבוז זמן וטלפונים וכאס על מה שהם מעוללים תראה מה יקרה אני חושבת שאם הפקידה לא תדע מה לענות בקש את המנהל ותעמוד על כך אל תגיד שאתה מקליט רק אם הוא לא יסכים להפסיק את המנוי תגיד לו טוב אאלץ לפנות גם למשטרה כי זו הונאה ויש לי הקלטה של כל ההליכים אני חושבת שהוא לא ירצה להמשיך ולא לשלם פיצויים וכו' ומיד יבטיח ניתוק הקשר בקש את זה בכתב! ולחברת האשראי תורה עקב אי מילוי הסכם אי אשפקת המובטח שלא יעבירו להם פרוטה ושיחזירו לך את שהעבירו הם חייבים והם כבר ידאגו לקחת ממעריב ותעשה את זה בכתב אם תמסור בבנק שלך קח 2 או 3 עותקים ושיחתמו לך גם בחותמת גם שם מי שקיבל תאריך שעה הכול! ונקווה שיבוא לציון הגואל בהצלחה!
בהצלחה ויום משפחה שמייח MALAH CEDEK

למעלה