מנוי להולמס פלייס

איולהלה

New member
מנוי להולמס פלייס

מאחר ומנוי משפחתי קצת יקר לנו בהולמס פלייס (כמעט 600 ש"ח לחודש!!!!) רציתי לשאול אתכם מה האלטרנטיבות הנוספות בעיר? כמה עולה מנוי בבריכה במכבים למשל? האם יש אופציות אחרות בעיר?

chili3

New member
יש את הפארק ברעות, אנשים מאוד

מרוצים שם. אני לא יודעת מחירים, אבל יותר זול מההומס פלייס.

רחלילי

New member
משהו קצת אחר על רעות

היינו מנויים שם וחבל על הכסף. זה אמנם היה לפני כמה שנים אך הייתי רגילה לחדר כושר מסודר באוניברסיטה בו יש תורות - נרשמים- וכל אחד יש לו זמן ידוע מראש ומוגבל למכשיר. בחדר כושר ברעות אמנם הבטיחו מראש שכך יהיה אך בפועל אנשים שם היו על המכשירים שעה ויותר ומצאתי עצמי מגיעה לשם בלי שאפשר להרשם מראש ויושבת בחוסר מעש לחכות למכשיר עד שהלכתי הביתה. אי אפשר היה להרשם מראש למכשיר, אף אחד לא העיר לאנשים שתפסו מכשירים וחלק נכבד מהמכשירים היו לא תקינים כשלא הראו קלוריות או מרחק או מהירות גם כשאמורים היו לעשות זאת... גם המדריכים שאחראיים על חדר כושר התחלפו כל יומיים והיתה תחושה שלאף אחד לא באמת אכפת ממה שקורה שם. לא התאים לי.

אנחנו היינו מנויים מס' שנים במכבים

ומאוד מרוצים . המחיר שפוי - בסביבות 3300 ש"ח אבל יש לקחת בחשבון שהבריכה פתוחה רק בחודשי הקיץ (מאי- אוקטובר)

lola91

New member
החיצונית.

הפנימית (מקורה) פתוחה במהלך כל חודשי השנה

איולהלה

New member
מנוי לבריכה במכבים

3300 ש"ח זה מחיר לשנה? (משפחתי?) זה כולל גם חוגים וחדר כושר? אם כן...נשמע ממש משתלם

זהו מחיר משפחתי (נכון לשנה שעברה)

כולל חוגים וחדר כושר כל השנה ובריכה שפתוחה רק בחלק מהשנה. יש להבהיר כי במכבים יש רק בריכה אחת - חיצונית ולא כמו שמשהו כתב למעלה. לנו זה הספיק לגמרי ונהנינו מאוד.

למעלה