מנוי ברשת ידועה

Jupiter30

New member
מנוי ברשת ידועה

נרשמתי שוב לרשת ידועה באיזור השרון, ולצערי אני מבין שכנראה עשיתי טעות. אין שום יחס מהמדריכים, אלא אם אתה לוקח אימונים אישיים! אני יכול לעשות תרגילים בטכניקה לא נכונה ואין שום גורם שיתקן אותי, אלא אם אני לוקח אימונים אישיים..
המנוי עצמו גם ככה עולה כמה מאות שקלים, למה כל-כך קשה לשבץ 2-3 מדריכים PER משמרת, שאשכרה ייתנו יחס למתאמנים במקום לשבת בפינה שלהם ולגרבץ..

swelli

New member
הרשת הידועה היא אולי הולמס פלייס..?

כי גם אצלי אין שום יחס, למרות שלאחרונה יש מאמן חדש שכן בא ומתלהב לעבור איתי על טכניקה של תרגילים מורכבים.
אבל הוא באמת נדיר יחסית לשאר הליצנים.

Jupiter30

New member
כן

אני מבין שזאת כנראה אסטרטגיה מכוונת, לתת יחס רק למי שלוקח אימונים אישיים.. אבל בחייאת, אני משלם מעל 300 שקל בחודש, והמדריכים לא עושים כלום. אין עליי שום השגחה, שום בקרה, יש מכשירים שאני לא יודע אם אני עושה נכון.. מבאס

swelli

New member
בוודאי שזו אסטרטגיה..

מבחינת הרשת אתה משלם על הזכות להתאמן, אתה לא משלם על הדרכה.
אתה רוצה הדרכה.? $$$$ תשלם.
אני לא אתפלא אם מדריך חדש שמגיע ועושה "טעות" ומשקיע במתאמן, עונה לו על שאלות ומתקן אותו, מקבל שיחת הבהרה שזה אמור להיות בתשלום ולא חינם.

רוב הזמן נח

Well-known member
אבל לפי חוק מדריך אמור להשגיח ולתקן

במקרה הצורך בשביל שלא יגרם נזק למתאמנים. בשביל זה הוא שם.
אחרת מה ההבדל בין אימון בבית לאימון בחדר כושר?

אימון אישי זה משהו אקסטרה ולא במקום התפקיד הרגיל של מדריך בחדר כושר.

אבל מבחינה אישית זה דווקה מתאים לי. הדבר הכי שנוא בחדר כושר זה מדריך שמבלבל תמוח ולא נותן להתאמן בשקט.

2run

New member
לפי איזה חוק?

אין חוק ויש בעיקר בעיה שמשלמים למאמן שכר מינימום אז זה מה שקורה.
איזה עניין יהיה לו להשקיע במתאמן?
חוץ מזה, מניסיוני רב האנשים שבאים לחדר כושר ממש לא יודעים להתאמן. אז גם אם יהיו 2-3 מאמנים זה לא יעזור.
ואיפה עובר הגבול בין לתקן טכניקה לבין העובדה שאולי כל התוכנית שלך לא נכונה?
אין מנוס, צריך שמאמן יהיה איתך באופן אישי להתאמה מירבית.

רוב הזמן נח

Well-known member
יש חוקים ותקנות

שמגדירים את התפקיד של המדריך בחדר הכושר.
התפקיד הזה לא קיים בשביל שיהיה שם מישהו שלא עושה כלום ורק מחכה שיקחו אותו לאימונים פרטיים.

The Pinky P

New member
שטויות במיץ!

"מדריך חדר כושר" זה כמו מכונת פחיות -
לא תכניס מטבע זה לא יעבוד.

אין פה תירוצים, כן משלמים לא משלמים, זה לא אומר שהמדריך לא צריך לעשות את העבודה שלו שזה להדריך!
גם רופאים/שוטרים/כבאים/ מורים וכולי לא מקבלים משכורות גבוהות, זה לא מונע מהם לעבוד.
יש לכם בעייה? תשבתו, תמחאו...

אבל המצב הקטסטרופלי הזה נוח לכולם על חשבונו תרתי משמע של המתאמן המסכן,
המדריכים לא עושים כלום, הנהלת החדר כושר מרוויחה על. אימונים פרטיים והלקוח מזרים כספים.

ומה הקשר חוק עכשיו? בן אדם משלם לחדר כושר גם על הדרכה! מה זה השטויות האלו?
עוד שנייה תגידי שצריך לשלם פר מכשיר כי התשלום הכללי הוא בכלל על עצם הכניסה לחדכ"ש...

וואלה אתה נכנס לחדר כושר, רואה מאמנים פותחים בסטה מאחורי הדלפק ושילכו לה%&ין כל המתאמנים...

לפני חודש בערך, מאמן אצלנו קלט שאני לומד טכניקה לדדליפט,
ניגש אלי ואמר לי - וואלה אני רואה שאתה מתאמן חזק ורציני, רואים שאתה משקיע, בוא אני אעזור לך...

בקיצור, הבן אדם "ישב" איתי איזה 40 דקות על הדדליפט, דיבר, הסביר, הדגים, בחן, נתן טיפים...
תוך כדי המשמרת שלו, במקום סתם לשבת מאחורי הדלפק,
הודתי לו ואמרתי לו שהלוואי וכל המדריכים ישקיעו עשירית ממה שהוא משקיע,
הוא צדיק בסדום ודוגמא בריאה למדריך בחדר כושר.

פשוט גועל נפש אחד גדול מה שהולך ברופן כללי.

Jupiter30

New member
השאלה מה עושים

כי אני הייתי מנוי בכמה רשתות, ובכל חדר כושר זה אותו סיפור. המדריכים הם עציצים, הם פשוט לא עושים כלום (חוץ מלהתחיל עם בחורות/בחורים ולדבר עם חברים שלהם או מתאמנים ותיקים).
לפני 3 שבועות אחת המדריכות בנתה לי תכנית אימונים, אתמול היא ראתה אותי ברחבה של המשקולות והתעלמה ממני לחלוטין, כאילו אני אוויר. ואני כזה WTF???? מה נסגר

Jupiter30

New member
אבל זה כבר רמה אחת מעל..

זה אימונים מאוד אינטנסיביים, לא?

MidNight Flame

New member
כל אחד במסגרת היכולות שלו

ההדרכה בתחום לרוב משמעותית טובה יותר מבחדרי הכושר השונים.

Dark Muse

New member
תחום של פח אשפה

מאוד לא מקצועי, מאוד סחטני. אין מה לעשות, פשוט ללמוד לבד ולמצוא פרטנר שמבין עניין להתאמן איתו.

gabona

New member
אל תשאר

עם כל הכבוד הם לא הרשת היחידה ולא בכל מקום זה המצב.. למרות שהטבע של האנשים זה לשבת, לגרבץ ולקבל משכורת. אני מתאמן בספורטן בהוד השרון ותמיד המדריכים שם מתקנים אותך ומסבירים לך דברים על הדרך

gabona

New member
אם אני לא טועה זה סביב ה250 משהו כזה

אבל אני יודע שיש להם עכשיו מבצע לאנשים עד גיל 35 ב235 לחודש

Michael3000

New member
הולמס פלייס...

זה בדיוק ככה.
גם אני עשיתי מנוי ברעננה, ובד״כ מסתובבים המון מדריכים אישיים ורק אחד לכל השאר והוא באמת לא מתייחס לכלום. אני לא חושב שזו אשמתו אלא כפי שנכתב כאן זו הוראה מלמעלה.
למזלי יש מידי פעם מתאמנים אחרים שהסבירו לי טכניקות ותיקנו צורת עבודה. עברתי לשם אחרי שהייתי מנוי בחדר כושר קטן יותר בכפ״ס, שם המאמן היה מסביר ומתקן ונמצא כל הזמן בקשר עין עם כולם. הבדל שמיים וארץ, רק ששם היה תור גדול לכל מכשיר והתייאשתי.

ממש מעצבן!!

Jupiter30

New member
כן אבל לא נראה שזה מפריע למתאמנים

אחרת היו מארגנים איזה מיני מחאה, ודברים היו נראים אחרת.. אני רואה אנשים מתאמנים בטכניקה ממש לא טובה, ואין עליהם שום השגחה. חבל.

Michael3000

New member
אני לא בטוח שזה לא מפריע

רק שכמו כל דבר אחר בארץ, הצרכנים לא יודעים/ מסוגלים להתארגן ולדרוש את שלהם.

למעלה