מנויים עונת 2007/2008

אסִי

New member
מנויים עונת 2007/2008

החל מיום ראשון (24 לחודש) תחל מכירת המנויים לעונת הכדורגל 2007/2008. מנויים ותיקים יזכו השנה להנחה משמעותית! המנויים הותיקים יוכלו לחדש את המנוי טלפונית, ולהיכנס לאיצטדיון עם המנוי שברשותם כפי שעשו במהלך העונה האחרונה. המקומות יישמרו עד ליום שישי, ה-20/7/2007. שדרוג מקומות למחדשים ביציעים 2 ו-4 יתבצע ביום שני ה-23/7/2007. מכירה חופשית לקהל הרחב למקומות שלא יחודשו תתבצע מיום שלישי, ה-24/7/2007. כל רוכש מנוי יקבל במתנה שעון יד, חברות במועדון האוהדים וכרטיס חינם למשחק הבית הראשון במסגרת האינטרטוטו. המכירה תתקיים במשרדי קופות "גרבר" בקניון לב המפרץ בטלפון: 04-8418411, ובמשרדים במרכז הכרמל שדרות הנשיא 129 בטלפון: 04-8384777. תנאי תשלום של עד עשרה תשלומים ללא ריבית. מחירון המנויים יופיע כקובץ בהודעה הבא...

Benn Is Kane

New member
איך מגדירים מנוי ותיק? ../images/Emo8.gif

בכל אופן, תהיו בטוחים שתראו אותי ואת סבא שלי שנה הבאה ביציע 2, כמו ב-12 שנים האחרונות
.

אני מתגייס באוקטובר, בן דוד שלי אמר לי שנה

ראשונה שלי בצבא לא לעשות, למה אתה לא יודע איפה אתה מתגלגל. מה נראה לכם? לא כדי הא?

emperor28

New member
אל תעשה

כי בטירונות בכל מקרה לא תוכל להגיע כמעט בטוח למשחקים, ואחרי זה לך תדע לאן תגיע, רק שתדע שאין לך יותר מידי שבתות וכו' ולא תהיה בעיה לקחת חופשים בראשון תעשה..

eran 89

New member
גם אני באוקטובר, ואין לי מושג איך

יהיו היציאות שלי, אז לא שווה לעשות מנוי. בתחילת העונה אני אלך למשחקים בלי מנוי ונראה מה יהיה בהמשך.

Cade Foster

New member
אני יעשה את המנוי לסיבובים 2-3

זה תמיד יוצא יותר כדאי מהמנוי בתחילת העונה, וגם ככה אין לי כסף לזה כרגע.

למעלה