מנוחה אחרי החזרת עוברים????

מצב
הנושא נעול.

ע נ ב ל 2

New member

ביום שלישי אנחנו אמורים להחזיר עוברים מוקפאים. אחרי החזרת העוברים הקודמת...בהריון של יובל, ממש נחתי. היום לא נראה לי שאפשר להתארגן למנוחה, צריך לקחת את יובל לגן, להרים אותה וכו'... הבוס המטומטם של בעלי ממש לא מבין מה זה להיות אבא... מה עושים??? אנחנו די בלחץ מהמצב. איך אתם התארגנתם אחרי חזרת העוברים, בעיקר עם הילדים?

קודם כל בהצלחה בהחזרה

ביום שלישי אנחנו אמורים להחזיר עוברים מוקפאים. אחרי החזרת העוברים הקודמת...בהריון של יובל, ממש נחתי. היום לא נראה לי שאפשר להתארגן למנוחה, צריך לקחת את יובל לגן, להרים אותה וכו'... הבוס המטומטם של בעלי ממש לא מבין מה זה להיות אבא... מה עושים??? אנחנו די בלחץ מהמצב. איך אתם התארגנתם אחרי חזרת העוברים, בעיקר עם הילדים?
קודם כל בהצלחה בהחזרה
אז ככה אני היתי כל הזמן נחה ביום הראשון השני והשלישי שוכבת קמה רק לשירותים וזהו אז יש לי הפתעה בשבילך קניתי עכשיו את הספר החדש "פוריות מאלף ועד טף" שהוא מומלץ בחום ושם כתוב שזה לא נכון לשכב אחרי החזרה וגם שלא הוכח שזה עוזר ואפשר להיתנהג כרגיל ומה שעוד כתוב זה שכשאישה שוכבת הרחם שלה מתיישר ואז יכולים העוברים "ליפול" אבל כשהיא עומדת הוא נישכב ואז העוברים לא יכולים ליפול לאחר שקניתי את הספר גיליתי דברים חדשים שלא ידעתי כמו למשל קיום יחסי מין לפני ואחרי החזרה אז רצוי לקיים יחסים לאחר זריקת כוריגון ולפני השאיבה ואפשר לקיים יחסים לאחר שבוע מההחזרה ומסכן בעלי השבתתי אותו עד בדיקת הבטא אז תיקני את הספר ותתנהגי כרגיל חוץ מזה נשים שלא בטיפולים לא יודעות שהן בהריון ומתנהגות כרגיל ולא קורה להן כלום בהצלחה

נעים מאוד לילך

קודם כל בהצלחה בהחזרה
אז ככה אני היתי כל הזמן נחה ביום הראשון השני והשלישי שוכבת קמה רק לשירותים וזהו אז יש לי הפתעה בשבילך קניתי עכשיו את הספר החדש "פוריות מאלף ועד טף" שהוא מומלץ בחום ושם כתוב שזה לא נכון לשכב אחרי החזרה וגם שלא הוכח שזה עוזר ואפשר להיתנהג כרגיל ומה שעוד כתוב זה שכשאישה שוכבת הרחם שלה מתיישר ואז יכולים העוברים "ליפול" אבל כשהיא עומדת הוא נישכב ואז העוברים לא יכולים ליפול לאחר שקניתי את הספר גיליתי דברים חדשים שלא ידעתי כמו למשל קיום יחסי מין לפני ואחרי החזרה אז רצוי לקיים יחסים לאחר זריקת כוריגון ולפני השאיבה ואפשר לקיים יחסים לאחר שבוע מההחזרה ומסכן בעלי השבתתי אותו עד בדיקת הבטא אז תיקני את הספר ותתנהגי כרגיל חוץ מזה נשים שלא בטיפולים לא יודעות שהן בהריון ומתנהגות כרגיל ולא קורה להן כלום בהצלחה
נעים מאוד לילך
אני עד היום "משביתה" את בעלי אחרי החזרה עד הבטא, הספר שאת מדברת עליו נשמע מצויין את יכולה לציין את שם המחבר? נקווה שלא אזדקק לו (מחר הבטא המיוחלת). תודה רוזה

הנה הספר

נעים מאוד לילך
אני עד היום "משביתה" את בעלי אחרי החזרה עד הבטא, הספר שאת מדברת עליו נשמע מצויין את יכולה לציין את שם המחבר? נקווה שלא אזדקק לו (מחר הבטא המיוחלת). תודה רוזה
הנה הספר
(זה הכי זול שמצאתי אותו ברשת) כאן

ממש מפליא../images/Emo2.gif

קודם כל בהצלחה בהחזרה
ממש מפליא

לי אמרו שבשום אופן אסור לקיים יחסי מין לאחר זריקת הכוריגון!!!

אבל כתוב בהוראות במפורש

ממש מפליא

לי אמרו שבשום אופן אסור לקיים יחסי מין לאחר זריקת הכוריגון!!!
אבל כתוב בהוראות במפורש
לפחות באלה של איכילוב- רצוי לקיים יחסים ביום קבלת הכוריגון. אותי מעניין מה ההסבר לזה, אם מישהי יודעת

../images/Emo41.gif ההסבר שלפעמים כמה זקיקים

אבל כתוב בהוראות במפורש
לפחות באלה של איכילוב- רצוי לקיים יחסים ביום קבלת הכוריגון. אותי מעניין מה ההסבר לזה, אם מישהי יודעת
ההסבר שלפעמים כמה זקיקים
מבייצים לפני אחרים ואז אפשר "לתפוס" אותם וגם כתוב בספר שהזרעים "בקנה" לא כל כך איכותיים וצריך לחדש מה שמסביר שאסור למנוע מהבעל ...4 ימים עד השאיבה אלא עדיף ורצוי לאחר הכוריגון יש גם הוכחות שזרע שניתן בפעם השניה היה איכותי יותר מהפעם הראשונה אז יאללה לעבודה

ריקי בש

New member
מניעה מהבעל במשך..

ההסבר שלפעמים כמה זקיקים
מבייצים לפני אחרים ואז אפשר "לתפוס" אותם וגם כתוב בספר שהזרעים "בקנה" לא כל כך איכותיים וצריך לחדש מה שמסביר שאסור למנוע מהבעל ...4 ימים עד השאיבה אלא עדיף ורצוי לאחר הכוריגון יש גם הוכחות שזרע שניתן בפעם השניה היה איכותי יותר מהפעם הראשונה אז יאללה לעבודה
מניעה מהבעל במשך..
או שמא עלינו לקרוא לזה "ייבוש הבעל"...? קראתי לפני כשבועיים (בעיתון ידיעות אחרונות) על מחקר חדש שאומר שדווקא איכות הזרע נפגמת מהמתנה של יותר מיום יומיים. ז"א המנעות מיחסי מין במשך 3-4 ימים כלל וכלל לא משפרת את איכות הזרע וגם לא "מחזקת" אותו. אז לכו תדעו.. בכל מקרה שיהיה בהצלחה לכולנו.

עמית@

New member
גם כדי "להכין" את הרחם (יש סברה

אבל כתוב בהוראות במפורש
גם כדי "להכין" את הרחם (יש סברה
שזה יכול לעזור להשתרשות) ובעיקר כדי לכסות את האופציה שתהיה פאשלה- ותבייצי לפני השאיבה.

לא מבינה בזה כלום

לא מבינה בזה כלום
אני עוד בהזרעות,אבל תמיד חשוב לאחל בהצלחה אז המון הצלחה וישעברו להם 12 הימים במהירות וכמובן בטא חיובית גדולה וגאה אמא של נטע

קודם שיהיה בהצלחה וכמו שפרופ' עמית

לא מבינה בזה כלום
אני עוד בהזרעות,אבל תמיד חשוב לאחל בהצלחה אז המון הצלחה וישעברו להם 12 הימים במהירות וכמובן בטא חיובית גדולה וגאה אמא של נטע
היה אומר לי שאם הוא ישמע שאני במיטה הוא יבוא להקים אותי אז ככה ממליצים לא לנוח כי אז אין זרימת דם לרחם ובעצם כשאת בהריון טבעי הרי את לא יודעת עד לאיחור אז צריך להתנהג רגיל וכשצריך להתפס זה נתפס גם אם תעמדי על הראש.

את זוכרת מה עמית תמיד אומר על זה?

היה אומר לי שאם הוא ישמע שאני במיטה הוא יבוא להקים אותי אז ככה ממליצים לא לנוח כי אז אין זרימת דם לרחם ובעצם כשאת בהריון טבעי הרי את לא יודעת עד לאיחור אז צריך להתנהג רגיל וכשצריך להתפס זה נתפס גם אם תעמדי על הראש.
יש לו איזה משפט על פולניות, אבל אני לא זוכרת... ואגב- תהיתי אם נפגשנו או לא בביקוריי האחרונים באיכילוב. עברה לי מחשבה בראש אם ייתכן שאני מתכתבת בערב עם מישהי שיושבת איתי פה כרגע בתור לבדיקת דם או אולטרסאונד...

יכול להיות למרות שבביקורים האחרונים

יש לו איזה משפט על פולניות, אבל אני לא זוכרת... ואגב- תהיתי אם נפגשנו או לא בביקוריי האחרונים באיכילוב. עברה לי מחשבה בראש אם ייתכן שאני מתכתבת בערב עם מישהי שיושבת איתי פה כרגע בתור לבדיקת דם או אולטרסאונד...
יכול להיות למרות שבביקורים האחרונים
שלי הייתי עם יובל ואבי ?.ואם לא אז אני נראית כך

ריקי בש

New member
מנוחה אחרי החזרה

מנוחה אחרי החזרה
הדעות מאוד חלוקות בנושא זה מרופא לרופא. באסותא- פרופ' דור וגם האחיות ממליצים על יומיים מנוחה ואח"כ חזרה לשגרה עם קצת פחות מאמץ (למשל לא להרים דברים כבדים כמו קניות ו/או את הילדים) ופרופ' משיח נתן לי מכתב עם הנחיה מפורשת ל- 12 ימי מנוחה. אני שכבתי רק יומיים ונקלטתי אז אני חושבת שכדאי לנוח יומיים- ממש לא מזיק אבל אח"כ צריך לקום ולחזור לשגרה. אין שום טעם במנוחה ארוכה כל כך של 12 יום- זה לא תורם לשום דבר חוץ מערעור המצב הנפשי- כי הרי אפשר להשתגע ממנוחה כל כך ארוכה- בסוף נקבל צורה של הספה/מיטה, לא? יש כנראה כל מיני הסברים ודעות אבל פעם ראשונה שאני שומעת על דעה זו שציינת שאסור לשכב במיטה בכלל. מעניין. אבל עם דבר אחד אני מסכימה- אם זה צריך להתפס- זה יתפס ולא יעזור בית דין!!! בהצלחה לכולנו- אמן!

ע נ ב ל 2

New member
זאת אומרת שמייד אחרי ההחזרה

זאת אומרת שמייד אחרי ההחזרה
אני אוכל להרים את יובל על הידיים? ולחזור לעבודה????

orname

New member
גם באסותא שינו את השיטה

גם באסותא שינו את השיטה
עד היום- אחרי החזרת עוברים העבירו אותי למיטה שם שכבתי עוד לפחות חצי שעה. היום הייתי שם ומיד אחרי הפעולה הרפואית יורדים - הולכים לחדר עם כורסאות ישיבה מתלבשים והולכים הבייתה. מאמינה בזה במאה אחוז. במיוחד אם מדובר במוקפאים אחרי מחזור טבעי כמו שהיה אצלי- (שהרי השחלות לא מגורות באופן מיוחד). ממש כמו בהריון רגיל וטבעי.

ריקי בש

New member
מה את אומרת..

גם באסותא שינו את השיטה
עד היום- אחרי החזרת עוברים העבירו אותי למיטה שם שכבתי עוד לפחות חצי שעה. היום הייתי שם ומיד אחרי הפעולה הרפואית יורדים - הולכים לחדר עם כורסאות ישיבה מתלבשים והולכים הבייתה. מאמינה בזה במאה אחוז. במיוחד אם מדובר במוקפאים אחרי מחזור טבעי כמו שהיה אצלי- (שהרי השחלות לא מגורות באופן מיוחד). ממש כמו בהריון רגיל וטבעי.
מה את אומרת..
באמת? בפב' הייתי שם ומהמיטה של ההחזרה לא נתנו לי אפילו להתרומם והעבירו אותי מייד ובשכיבה למיטה שנלקחה לחדר ואפילו להרים את הראש כדי לראות טלויזיה לא הרשו לי- להשאיר את הראש בשכיבה ולא לרדת מהמיטה במשך שעה - גם לא לעשות פיפי. יותר טוב שנותנים מייד לקום, לדעתי. בהצלחה והודעות חיוביות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה