מנוולים ערוץ 12

dory30

Well-known member
מגזין טיים אאוט פרסם שהעונה השנייה של הסדרה המצוינת "השוטרים" (בניגוד לרוב הזבל בערוץ הזה) תשודר במהלך יוני וכל פעם שאני בטעות מזפזף לשם הם רושמים "בקרוב". כאילו מה קרה, זה סוד צבאי?

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
מגזין טיים אאוט פרסם שהעונה השנייה של הסדרה המצוינת "השוטרים" (בניגוד לרוב הזבל בערוץ הזה) תשודר במהלך יוני וכל פעם שאני בטעות מזפזף לשם הם רושמים "בקרוב". כאילו מה קרה, זה סוד צבאי?
לא, זה פשוט נטו שיקולי רייטינג.

דיברגנט חדש

Well-known member
בתכ'לס, הם עושים מעצמם צחוק. עד שסופסוף יש שם סדרה נורמלית לראות.
לדעתי, אתה בין היחידים שזה מזיז להם.
אנשים לא עומדים עם סטופר ומחכים שתצא סדרה וכאשר יש אותה, פשוט צופים בה וכלל לא משנה אם זה בהתרעה של חודש או של שבוע.

dory30

Well-known member
לדעתי, אתה בין היחידים שזה מזיז להם.
אנשים לא עומדים עם סטופר ומחכים שתצא סדרה וכאשר יש אותה, פשוט צופים בה וכלל לא משנה אם זה בהתרעה של חודש או של שבוע.
אני בדרך כלל עושה מה שכולם לא עושים, זה קו מאפיין באופי שלי.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני בדרך כלל עושה מה שכולם לא עושים, זה קו מאפיין באופי שלי.
האם נראה לך שאני אלך לשבת ולצפות פרק אחר פרק עם כל הפרסומות המחוריינות שלהם?
אני ממתין שהסדרה תסתיים ואז אני חופר למטה איפה שיש תוכניות לצפייה נוספת או חוזרת
ואני "מרביץ" את כל הסידרה מ-א' ועד תו.
ככה עשיתי עם כל העונות של פאודה
בום טראח עונה 1
טרדאדאם עונה 2
שליק שלאק עונה 3 וכו' וכו'.
בלי פרסומות, בלי הפסקות ובלי נעליים.
על הכורסא בסלון כמו אסטרונאוט שטס לחלל. |חללית|

דיברגנט חדש

Well-known member
לא חייב שום דבר, למרות שאתה מפסיד.
דורי, דורי, מה יהיה?
הוא לא אמר שלא יצפה בזה, אלא שלא יצפה ב-RT, אלא רק לאחר שהתוכנית תשודר וכך יוכל לראות ללא פרסומות.
לי אישית הפרסומות לא מפריעות כי זה זמן טוב עבורי ללכת לשירותים, ללכת לקחת משהו לנשנש או כל גיחה אחרת.

dory30

Well-known member
דורי, דורי, מה יהיה?
הוא לא אמר שלא יצפה בזה, אלא שלא יצפה ב-RT, אלא רק לאחר שהתוכנית תשודר וכך יוכל לראות ללא פרסומות.
לי אישית הפרסומות לא מפריעות כי זה זמן טוב עבורי ללכת לשירותים, ללכת לקחת משהו לנשנש או כל גיחה אחרת.
גם אני רואה באפליקציה של ערוץ 12. דרך אגב, מישהו פיצח את הסוד איך מורידים את כאן BOX? טרם הצלחתי להבין.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
דורי, דורי, מה יהיה?
|כן| הוווווו דיברגנט.
לפעמים אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדיך. :)

למעלה