לא, זה פשוט נטו שיקולי רייטינג.מגזין טיים אאוט פרסם שהעונה השנייה של הסדרה המצוינת "השוטרים" (בניגוד לרוב הזבל בערוץ הזה) תשודר במהלך יוני וכל פעם שאני בטעות מזפזף לשם הם רושמים "בקרוב". כאילו מה קרה, זה סוד צבאי?
בתכ'לס, הם עושים מעצמם צחוק. עד שסופסוף יש שם סדרה נורמלית לראות.לא, זה פשוט נטו שיקולי רייטינג.
לדעתי, אתה בין היחידים שזה מזיז להם.בתכ'לס, הם עושים מעצמם צחוק. עד שסופסוף יש שם סדרה נורמלית לראות.
אני בדרך כלל עושה מה שכולם לא עושים, זה קו מאפיין באופי שלי.לדעתי, אתה בין היחידים שזה מזיז להם.
אנשים לא עומדים עם סטופר ומחכים שתצא סדרה וכאשר יש אותה, פשוט צופים בה וכלל לא משנה אם זה בהתרעה של חודש או של שבוע.
אני בדרך כלל עושה מה שכולם לא עושים, זה קו מאפיין באופי שלי.
האם נראה לך שאני אלך לשבת ולצפות פרק אחר פרק עם כל הפרסומות המחוריינות שלהם?אני בדרך כלל עושה מה שכולם לא עושים, זה קו מאפיין באופי שלי.
לא חייב שום דבר, למרות שאתה מפסיד.האם נראה לך שאני אלך לשבת ולצפות פרק אחר פרק עם כל הפרסומות המחוריינות שלהם?
דורי, דורי, מה יהיה?לא חייב שום דבר, למרות שאתה מפסיד.
גם אני רואה באפליקציה של ערוץ 12. דרך אגב, מישהו פיצח את הסוד איך מורידים את כאן BOX? טרם הצלחתי להבין.דורי, דורי, מה יהיה?
הוא לא אמר שלא יצפה בזה, אלא שלא יצפה ב-RT, אלא רק לאחר שהתוכנית תשודר וכך יוכל לראות ללא פרסומות.
לי אישית הפרסומות לא מפריעות כי זה זמן טוב עבורי ללכת לשירותים, ללכת לקחת משהו לנשנש או כל גיחה אחרת.
דורי, דורי, מה יהיה?
הוא לא אמר שלא יצפה בזה, אלא שלא יצפה ב-RT, אלא רק לאחר שהתוכנית תשודר וכך יוכל לראות ללא פרסומות.
לי אישית הפרסומות לא מפריעות כי זה זמן טוב עבורי ללכת לשירותים, ללכת לקחת משהו לנשנש או כל גיחה אחרת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.