מנה חמאניה

Black Star

New member
YAY!!!!

חשבתי שאני היחידה שמתעבת במבה!!!!! איזה כיף למצוא קואליציה!

flowr..

New member
באמת אף פעם לא הבנתי

למה כולם תמיד התלהבו מבמבה... זה לא עד כדי כך טעים, והאמת היא שלדעתי זה לא טעים בכלל... אם כבר, אז ביסלי.

Black Star

New member
איבדתי אותך איפשהו...

את אוכלת רק חטיפים? שלושה ימים? וואו! זה לא קצת מייאש? טוב, אני אישית פשוט ממש לא אוהבת במבה וגם לא יכולה לאכול יותר מדי ביסלי בבת אחת. פרינגלס זה בסדר- אבל זה משמין אז עדיף שלא.. אבל הרי ברור שמנה חמה זה פי אלף על אוכל מגעילול בטיול! (היי, יצא לי חרוז חפוז בטעם תפוז) טוב, מה אכפת לי? לנו בטיולים יש את דן והוא עושה לכולם תה מעולה!!

AirOHead

New member
מצאת אותי?

כן רק במבה אבל גם ככה אני מהאנשים שמסוגלים לשרוד על שקית במבה ביום אז זה בסדר

Ey@L

New member
התמכרות לנצח.......?

בתקופה שהיה את המבצעים של המנה חמה כל יום הגיעו אלינו הבייתה כ10 מנות חמות..... ולא לא פיתחנו מחסן. לאט לאט, קצת מהר, הכל נגממממרררר! היו תקופות שהייתי אוכל 2 מנות חמות ביום!!!!!! כל הטעמים, כל הסוגים! ודווקא אני אף פעם לא מביא מנה חמה לטיול! אין כמו אוכל של חדר אוכל! בא לי מנה למה, אני הולך לעשות אחד.

flowr..

New member
מנה חמה?

אני לא ממש זוכרת את הטעם של מנה חמה, כי עברו שנים מאז שטעמתי את הדבר הזה (בפעם האחרונה, אם אני לא טועה, זה היה בטעם תפוחי-אדמה), אבל אני אישית מעדיפה ``מג`יק``. בטעם ירקות (אני צמחונית). פעם היה ``מג`יק`` בטעם איטריות אורז, שזה הדבר הכי טעים לדעתי שהיה מקטגורית דברים-שקונים-בקופסאות-ומוסיפים-אליהם-מים-ואז-הם-הופכים-לתבשיל-חם, אבל איכשהו, כנראה שקהל הקונים לא התלהב מהטעם ולא קנה אותו הרבה, ו``מג`יק`` החליטו להפסיק לייצר אותו. חבל...

luka

New member
סילחולי אבל כל מה שאמרתם שטויות!!

מנה חמה זה גאוני!!, זה הדבר הכי טוב שהאדם המציא, כל טיול אני מצטיידת במנות חמות, כל פעם שאני חוזרת מהבית ספר אני קונה לי מנה חמה לארוחת צהריים. הכי טוב זה פירה עם חתיכות של טיבעול בפנים, אני לא אוכלת את כל הטעמי עוף למינהם כי אני צמחונית, וגם לא את כל הירקות האלה כי אני לא סובלת ירקות, לוקח לי דיי הרבה זמן לבחור, אבל בסוף אני מסתדרת. ואגב כל טיול מנה חמה, אבל זה תלוי איזה טיולים, טיולים של הבית ספר אז ברור מנה חמה, אבל טיולים של אתגרים, אז האוכל שאנחנו מכינים, האוכל של אתגרים זה ה-אוכל, המחנה הכי מושקע מבחינת אוכל זה ראשון! וצפונים שכמותכם תפסיקו לקטר, זה גאוני. נודה. מנה חמה זה דבר אלוהי, ממש ממש אלוהי.

למעלה