מנהל פורום ........... מה אנשים מישהו יודע למה עדיין אין עוד מנהל לפורום?
ש שרוליק האחד והיחיד New member 8/7/06 #1 מנהל פורום ........... מה אנשים מישהו יודע למה עדיין אין עוד מנהל לפורום?
ש שרוליק האחד והיחיד New member 8/7/06 #3 להגיד לך את האמת ........ עד כמה שידוע לי הגישו לא מעט אנשים מועמדות לגבי הניהול של הפורום ואני ביניהם, והתשובה שקיבלתי היא שהם בודקים/בוחנים/עוקבים אחרי כולם לגבי הניהול של הפורום ואני עדיין מחכה לתשובה מהם לגבי הניהול של הפורום.
להגיד לך את האמת ........ עד כמה שידוע לי הגישו לא מעט אנשים מועמדות לגבי הניהול של הפורום ואני ביניהם, והתשובה שקיבלתי היא שהם בודקים/בוחנים/עוקבים אחרי כולם לגבי הניהול של הפורום ואני עדיין מחכה לתשובה מהם לגבי הניהול של הפורום.
מ מותר לי New member 8/7/06 #5 אבל אין תשובה של "כן" ו"לא"... וזה לא תהליך של יום... תשאל כמה מנהלי פורומים, הם יוכלו לספר לך כמה זמן לוקח מהגשת בקשה ועד לניהול
אבל אין תשובה של "כן" ו"לא"... וזה לא תהליך של יום... תשאל כמה מנהלי פורומים, הם יוכלו לספר לך כמה זמן לוקח מהגשת בקשה ועד לניהול
ה העכביש2 New member 9/7/06 #6 דווקא אצלי זה הלך זריז... טוב נו אבל לא הגשתי מועמדות פשוט המליצו עלי אז זה לא נחשב.. יאללה בהצלחה שרול
דווקא אצלי זה הלך זריז... טוב נו אבל לא הגשתי מועמדות פשוט המליצו עלי אז זה לא נחשב.. יאללה בהצלחה שרול