מנהל פורום וגם אדם פרטי

Master Stav

New member
מנהל פורום וגם אדם פרטי

הגיע במסר : חוצפה אתה משתמש בפורום ככלי שיווקי למיקי אקרמן אני אתלונן עליך בתפוז ... למנהל פורום אסור שתהייה דיעה בפורום אותו הוא מנהל לא מקובל עלי זה גובל בשחיתות. תגובתי : את הפורום פתחתי כדי לעזור בדרכי שלי ליישוב שלי שהיו צורן קדימה אני אכן מנהל אותו וככזה שומר בקנאות על הכללים הן של תפוז והן שלי מבחינת האוביקטיביות אינ אתן פה במה מלאה לכל אדם כל עוד הנושא לא יהיה הכפשות או הצאת דיבה מצד שני אני אדם פרטי שמתגורר בצורן מזה 8 שנים פעיל הייתי ופעיל אשאר כך שאת דעותי אני מביע לא כמנהל הפורום ( תפקיד בהתנדבות ) אלא אדם פרטי את כמובן מוזמנת לפנות אל הנהלת תפוז ולהתלונן ...אני עומד על שלי למנהל פורום יש את הזכות להביע את דיעותיו האישיות אם הוא מקפיד לתת במה לדיעות של אחרים גם אם אלו לא תואמות את דיעותיו שלו יום קסום לך .

gillb

New member
../images/Emo46.gif חוצפה!!

תפקידו של מנהל הפורום הוא לשמור על כללי הפורום, באשר הם. מנהל זכאי, כמו כל אחד, להביע את עמדתו ולטעמי זכותו אפילו לנסות ולנתב כרצונו ה"רוח" שתנשב בפורום . פורום זה הוקם על ידי סתיו שלרגע לא הסתיר את תמיכתו במיקי אקרמן ולמיטב ידיעתי הוא פעיל מרכזי במטה של מיקי. אנחנו כגולשים יכולים לבחור אם להשתתף בפורום או לא. הפורום אינו משרד ציבורי שמחויב לאוביקטיביות. זה תפקידנו הגולשים להחליט אם אנחנו רוצים להשאר כאן או לא. לכן, סתיו, זכותך המלאה להצהיר, לא רק שאתה תומך במיקי, אלא גם להצהיר שמטרת הפורום היא לגרום לכך שמיקי יבחר (ברור לי שלא עשית כך וטוב שכך שכן אני ואולי גם אחרים היינו בוחרים שלא לשהתתף בפורום). לסיכום, סתיו המשך להביע את דעתך זו זכותך המלאה. המשך לנהל את הפורום כפי שהוא מנוהל. אני מאוד מקווה שככל שיום הבחירות יתקרב יותר ויותר אנשים יהיו משתתפים פעילים בפורום זה ומי ייתן וגם ביום 12.11.2008 אחרי שהאווירה קצת תירגע הפורום ימשיך להיות פעיל. בברכה גיל ברקאי, תומך ביצחק גולברי מס' 5 ב"יחד בתנופה"

Master Stav

New member
תודה גיל על מילים

ואכן הפורום לא הוקם במטרה לגרום למיקי אקרמן להיבחר למרות שזו שאיפתי בימים אלו ואחרי ה12 ל11 אני אהיה פה כדי לדרוש מהניבחרים ...לפרוע את השטרות .... וזו הבטחה !!!

motisisr

New member
מה שהוא אמר!!!

סתיו מנהל גם בעניי את הפורום ביושר ובמקצעיות אני יהיה פה בטוח גם אחרי ה-11 לנובמבר אני לא תומך עדין בשום מועמד אני קול צף קלאסי הפורום הזה הוא עבורי בין היתר כלי לשמוע לשאול ולהתעדכן בקיצור סתיו איך היה הבשר בשבת?

shavitmass

New member
דיעות

סתיו שלום, אני מצטרף למילותיו של גיל. זכותו של מנהל הפורום להביע את דעותיו בפומבי - ואפילו חובתו (גילוי נאות)... אני משתדל (ובאמת קשה לכולנו) לשים את חילוקי הדעות הפרסונאלים בצד ולזכור שבסה"כ לכולנו מטרה אחת והיא טובת הישוב בו אנו חיים טוב שיש אנשים שכותבים את דעותיהם , טוב שיש אנשים שגם כותבים וגם עושים , ויש אפילו אנשים שרק עושים! הדרך שבחרנו (רובנו) זהה והיא ראשית החלפת ראש המועצה (בהסתיגות אחת.... גיל תומך גולברי
), ואח"כ איש איש יבחר גם בנציגיו למועצה המקומית שיעבדו עם ראש המועצה הנבחר לטובת הישוב. תמשיך בעשיה כי רק ככה עושים שינוי אמיתי. (אמרו חכמים ממני - הכלבים נובחים והשירה עוברת) ובנימה אישית - הריח של הבשר הגיע עד שכונת בנה ביתך - והיה כתוב - לא הזמנתי אתכם ...
למה אנחנו לא אנשים? מה אני לא אנש
יום נפלא
שביט (לשם השקיפות תומך באבי קולמן ואתמודד ברשימת אופק למועצה)

ביפו

New member
המשך לפעול למען הישוב שלנו- ורחק מריב והתעסק

בעשיה. בתשובה לסתיו-איש יקר ========================= לא כל ניסיון להתווכח על עמדות שמוצגות או לא מוצגות על ידי אדם זה או אחר - הן אהודות, אך מי שרוצה לנהל את האתר כאן - צריך לדעת לאפשר לאחרים להתברבר ולהמשיך בעשיה בלי להעצר. אנשים יאהבו/לא יאהבו את דעותיך, את תמיכותיך, וטבעי שאנשים עם פנים אחרות משליאו שלך - יחשבו אחרת. אבל להתרכז ב"כן נכון-לא נכון" זה לא תמיד כדאי. חבל לבזבז זמן יקר על ויכוחים. את הדעות של כן ולא - נפתור מעשית - בבחירות. לא נורא להחליט לנהוג גם אחרת מהמצופה.

למעלה