מנהל פוקימון

מנהל פוקימון

חשבתי להכניס מנהל שותף לפורום פוקימון כל מי שרואה את עצמו מתאים לכך שישלח לי מסר עם כל הפרטים למה הוא מתאים ובקיצר הכל ההודעה לנשים וגברים כאחד:)

כמה דברים חשובים

מי שרוצה להגיש מעומדות צריך להיות במרחק של לפחות שנה מגיוס! בעל ותק בפורום של לפחות חודש ושהוא רושם הרבה בפורום ולא מישהו שלפני חודש נכנס לפורום שאל שאלה ועכשיו בא לו להיות מנהל ובעל הרבה זמן פנוי המון!!!!! כי זה טונה עבודה

gloom

New member
באסה...

בית-ספר מחורןהןבהחן (השתרבבו לי אותיות ואין לי מחיקה)

מינימום שנה לגיוס

אם יש מישהו בכתה י גם טוב שלא יהיה מישהו שבעוד חודש מתגייס זאת הכוונה

OFIRB9

New member
לי יש עוד 4 שנים!!!

תנו צאנס לדור הצעיר!!! (והממציא) וחוצמיזה אני חברה פה כבר יותר מחצי שנה! שלא לדבר על שנתיים שלמות שהייתי רשומה פה פעם!

gloom

New member
תתמודי עם זה

4 שנים וחצי שנה קבע (אני |שרוט|) סתאםםםםםםםם אני פה עוד כשאור היה מנהל

K00lVulpX

New member
יש לי עוד שנתיים עד שאני מתגייס

אני בכיתה י"א, אבל אין לי הרבה זמן פנוי... כשיש לי אז אני מנצל אותו לשינה... וגם אין לי ממש מקורות...

moon flower

New member
מי יכול עליי?!?!

ובאיחוד כשעכשיו אני יושבת בבית ומסניפה אדים, עוד מעט (שבועיים שלוש) יהיה לי אינטרנט מהיר ואני אוכל להיות יממה שלמה בפורום, אני פה גם מהזמנים שאור היה מנהל (אהבתי יותר את הכינוי שלו אבוד עצות), אין לי כל תלונות על הרבה עבודה ואני אוהבת לכתוב (תשאלו את סטו אופיר וריסטי), יש לי עוד כמה שים טוות עד לגיוס ויש לי אייסיקוי (עם פרטים קצת שקריים בנוגע לגיל אבל מי שם על זה?! גלום תיזהר!) *במבטא שוודי כבד* יא-יא! אני הכי מתאימה! *בלי להתרברב!*

OFIRB9

New member
די חברה זו לא תחרות

זה סתם יהיה מגניב להיות עוזר מנהל, וכולנו טובים בזה לא צריך לריב פרינס הוא זה שמחליט זה הכל הההההההההההההההה סוף סוף סוף שבוע....^__^

moon flower

New member
אני מטרידה אייסיקיואית!

סתאאם, תירגע... אני לא עד כדי כך משועממת

למעלה