מנהל עסקים באו"פ

grasshopper116

New member
מנהל עסקים באו"פ

שלום רב! אני בוגר תואר ראשון בביולוגיה מאוניברסיטת ת"א. אני לא מצליח למצוא עבודה במקצוע, לכן החלטתי לבדוק אופציות של לימודי המשך. חשבתי לעשות תואר שני במנהל עסקים באוניברסיטה הפתוחה. יש לי מספר שאלות: 1. השלמות- ברור לי שאצטרך להשלים קורסים במבוא לכלכלה, אבל האם יוותרו לי על מתמטיקה וסטטיסטיקה, הרי עשיתי קורסים דומים בלימודי תואר ראשון? 2. האם בכלל כדי לי? האם השילוב בין שני התארים האלה יתן לי משהו? אני בטוח שזה תואר מעניין, אבל חשוב לי שיהיו לי אפשרויות תעסוקה ריאליות. 3. כמה (בערך) יעלי לי התואר? באיזה פרק זמן (הכי קצר) אוכל להשלים אותו? תודה

מינהל עסקים

לשאלתך הראשונה- סביר להניח כי במסגרת תוכנית ההשלמות, אכן תהיה פטור ממספר קורסים שלמדת במהלך התואר הראשון (מתמטיקה וסטטיסיטקה בעיקר). כמובן שכדאי לקבל מידע מדויק באחד מסניפי האוני' הפתוחה. לשאלתך השניה- אין זה וודאי ששילוב זה יקנה לך יתרון בשוק העבודה. יחד עם זאת, אפשרויות התעסוקה תהיינה מגוונות יותר, בשל שני כיווני התעסוקה השונים (ביולוגיה ומינהל עסקים). לשאלתך השלישית- משך תקופת הלימודים באוני' הפתוחה תלויה בעיקר בסטודנט ובזמן שהוא מקדיש ללימודים. שכר הלימוד הוא לכל קורס בנפרד, כ-2000 ש"ח לקורס. שוב, פרטים מדויקים כדאי לקבל באחד מסניפי האוני' הפתוחה. בהצלחה!

למעלה