מנהל לפורום

0ne Man

New member
מנהל לפורום

רציתי לספר לכם, שבעקבות מדיניות חדשה של הנהלת הפורומים לסגור פורומים שאינם פעילים מספיק, ייסגר פורום נוער לקויי שמיעה, (אלא אם יימצא לפורום מנהל שיעיר לתחייה את הפורום), ובני הנוער לקויי השמיעה ייאבדו את הפורום שלהם. החשש שלי הוא, שגורל דומה יפקוד את הפורום שלנו, אם אחד מהגולשים לא יתעורר בקרוב ויציע את מועמדותו לניהול הפורום. אנשים, תתעוררו....או שיום אחד, כשתירצו להכנס לפורום, תקבלו את ההודעה "הפורום שביקשת אינו זמין יותר".

Chuck U Farly

New member
איך כתבה

דוסון גירל: "כולה פורום..." עדיין קיימים פורומים בנט שמע, שם ניתן לכתוב כמעט ללא הגבלה.

Chuck U Farly

New member
בין כה וכה

גם שם הפורום אינו נכון. הפורום כאן הוא פורום לכבדי שמיעה בלבד (שבנוסף מתביישים במתורגמניות ורואים בהן "סטיגמות")

miritsk

New member
תגובה לchuk u farely

אתה צודק. בין כה וכה אתה תעשה כל מה שביכלתך להרוס את הפורום, אז חבל על המאמץ. תגיד, אתה לא מופיע כאן בכמה כינויים בו זמנית? אוקספורד אולי?

Chuck U Farly

New member
מה בדיוק הבעיה?

איפה נאמר שצריך לקרוא מה שאני כותב? נכון שהגישה שלי היא לטובת החרשים, ועדיין הדבר אינו אומר שהפורום צריך "להיהרס" בשל כך. אותי מעניינים נושאים חברתיים. לא מעניינים אותי שתלים, טלפונים (עם לחיצים גדולים או עם לחיצים רגילים), אוזניות, מיקרופונים, מכשירים דיגיטליים, ערב שירת האדם וסטיגמות למיניהן. אם את רוצה פורום לכבדי שמיעה בלבד, את יכולה לפנות להנהלת תפוז שתמחק את המילה "חרשים" משם הפורום. לאילו תגובות "מתחסדות" התכוונת בנושא המתורגמנית? אני מוכן להגיע עם מתורגמנית לכל מקום, גם לשיחות בארבע עיניים בנושאים הכי אישיים. אני יודע שגם מנכ"ל בקול מגיע עם המיקרופון שלו לכל מקום. האם לא כתבת בפורום שלא איכפת לך ש"יתבעו אותך"? האם לא כתבת בעצמך בפורום בכינויים שונים, כאשר אחרים נכנסו גם כן בכינוי שלך? מי בדיוק השווה את החרשים לכלבים נובחים כאשר שיירת המושתלים עוברת? יש לי יכולת לענות על הודעות בפורום. האם את מתכוונת "לתבוע" אותי על זה? מעניין שדווקא כבדי השמיעה היו אלה שהזדרזו לאיים בתביעות על אח"א כשהיה נדמה להם שלא קיבלו בזמן את סל התקשורת, וגרמו לכאורה לקרע בפורומים בין החרשים ובין כבדי השמיעה. אני לעומת זאת עדיין ממשיך לכתוב כאן.

ani Hayehida

New member
הפעם הוא דווקא צודק...

ואת היא זו שעוקצת ו"תוקעת" לכל מי שענה לך!

למעלה