מנהל לפורום

soapsfan

New member
מנהל לפורום

מי יהיה המנהל פה? צריך לבחור מנהל בהקדם חחח שנוכל להעלות לנו קבצים לפורום'להעלות גלריות/מאמרים וכו' ולהיראות כמו פורום מאורגן יותר..

shasha14

New member
לא בוחרים../images/Emo70.gif מתנדבים!!!../images/Emo26.gif

הולכים לפורום משוב ומבקשים להיות המנהל של הפורום אותו אתה רוצה לנהל והם מחזירים לך תשובה.... בבקשה תתנדבו!!!

soapsfan

New member
זה לא כזה פשוט

צריך לומר שאתה רוצה לנהל את הפורום ואז צריך לנסוע למשרדי תפוז ברמת גן עם פגישה על האחראית על הפורומים לראיון..

i love gina

New member
לא שאני מנדב אף אחד- זו סתם הצעה

אבל נראה לי מהיכרות איתו ש- soapsfan יכול להיות מנהל מעולה! זה כמובן אם הוא מסכים...

python 4

New member
היי אם תהיה מנהל תוכל להוסיף

סמיילי מגלגל עיניים. בכל מקרה, אני יודע שלא משלמים למנהל פורום, אבל לפחות מחזירים את דמי הנסיעה לרמת גן?

soapsfan

New member
פייטון

אתה מתכנן לנסוע לרמת גן ולהשיג את מועמדותך לתפקיד מנהל הפורום? סתם סקרן

soapsfan

New member
פייטון

אתה מתכנן לנסוע לרמת גן ולהשיג את מועמדותך לתפקיד מנהל הפורום? סתם סקרן

python 4

New member
בתור אחד שמנסה להיגמל

מצפייה בסדרת הזבל הזו (ויסלחו לי מעריצי הסדרה, גם אני מעריץ של הזבל הזה) לא נראה לי שניהול הפורום יהיה הצעד הנכון. זה לא כתוב בתוכנית 12 הנקודות שקיבלתי מסופאוהוליק אנונימוס (כרגע אני בשלב של להתנצל בפני כל חבריי). חוץ מזה שאם אני ינהל את הפורום ואני יצטרך להיות פוליטיקלי קורקט וכזה, מי יגרום לך אז לגלגל עיניים? תודה בזה - אתה תתגעגע אלי.

../images/Emo45.gif אני מסכימה בהחלט../images/Emo70.gif

ואני ניסיתי לשלוח בעצמי.. אבל הם כנראה לא רוצים אותי כי הם לא שולחים תשובה. זה באמת מרגיזזז... סואפאן לשלטון

לוקח להם זמן לענות..

כי מלא מבקשים מההנהלה 20 אלף דברים...אם זה לפתוח פורום,או להצטרף לניהולאו הצעות ושאלות מכל הקהילה הענקית הזאת...אז מחכים קצת..

למעלה