מנהל יקר!

מנהל יקר!

בתור בת נוער תושבת חולון, וחברת הפורום הזה, אני מתביישת. כמו שכבר נאמר כאן, הפורום הזה הוא רק פורום בהסוואה, ואתה, בתור מנהל לא עושה שום דבר כדי שהוא יצליח. הסקר לדוגמה, הוא עדיין "מה תעשו בערב יום העצמאות?" כשבעצם יום העצמאות עבר לפני שבוע בערך. אתה כמעט לא נמצא פה, מנהל, חייב להימצא בפורום, לפחות כל יומיים! אני יודעת מניסיון, שלהיות מנהל פורום זה קשה, הפורום שלי, נלקח מידי כי לא הייתי נמצאת בו בכלל, ועכשיו הוא על סף סגירה, לא הייתי רוצה שזה מה שיקרה גם כאן... לדעתי, אם אתה לא מתאים להגדרה/לתפקיד, עלייך להציע את הניהול למישהו אחר, פעיל יותר, בתקווה לעתיד טוב יותר (אוי כמה שזה נשמע סיסמת בחירות...)
love u all

katykr

New member
אני מסכימה איתך ביותר.

אני שלחתי הצעה לניהול פורום חולון , לפני שהו אנפתח...ואז גיליתי שמישהו אחר כבר הציע את זה לפניי..... התאכזבתי קצת אבל אמרתי "לא נורא קטי, תקחי חלק פעיל בפורום..תהני, ותעשי משהו בשביל העיר". אבל דיי מהר גיליתי שזה פורום שלא ממש קשור לחולון.... המנהל באמת כמעט לא פה ...וחוץ מהודעות של "שבת מנוחה" , "חג שמח" ו"אני משתתף בצערם של משפחות ההרוגים" לא ממש שומעים ממנו משהו. אז בהתחלה, אם תבדקי בארכיון...רק אני התלוננתי..והתלוננתי די הרבה... אבל עכשיו אני רואה שמצטרפים אלי.... אז חברה...בואו נעשה משהו לשיפור פה. אם המנהל לא "מנהל" אנחנו ננהל... לא נקרא "מנהלים"....אבל נעשה יותר ממנו.... רגע, אנחנו כבר עושים יותר ממנו. טוב זה לא עקרוני. אני רק אציין שכשהתלוננתי בעבר הוא אמר שאני צריכה גם להביא עצות לשיפור..ושלחתי לו מסר די ארוך עם רעיונות ועצות.... ומה? כלום!! אולי הוא לא חשב שאלה רעיונות טובים.... אבל זה בהחלט עדיף ממה שהוא עושה. קטי

mayamoreno2001

New member
לא שאני נמצאת פה הרבה אבל........

באמת זה מה שהמנהל עושה פה רק אומר חג שמח וצער על ההרוגים ובאמת הסקר הזה נמצא פה יותר משבוע אולי אפשר שכולנו נכתוב מכתבים על מה שאנחנו חושבים על המנהל ועל הפורום ואלי הם יחליטו מי באמת צריך להיוץ המנהל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

we come in war

New member
כולכם PSICO!!!!!!!

מה יש לכם ??? למה אתם רוצים כל כך את מנהל הפורום שיגיב לכל הודעה??? שיגיב על מה שבא לו !!!!!!!!! זכותו אני לא חושב שהוא מתאים לתפקיד אני חושב שהוא עושה עבודה טובה והוא לא חייב להגיב לכל הודעה שניה

מה אתם רוצים מהמנהל אני לא ....

מבין אותכם רדו ממנו זה לא רק אשמתו זה לא שאתם מדברים פה על דברים מעניניים ממש חוץ מהמסיבות שלכם בשברולט אתם לא מדברים כלום

לא נכון !!!

אנחנו מדברים גם על מקומות בילוי ועל כל מיני דברים לעזוב בעיר או הופעות וגם על הביצפר!! בכעס רב עידו יהוה טל

למעלה