מנהל הפורום הבא!

kedeman

New member
מנהל הפורום הבא!

שרשור הצעת מועמדות או שאלות לגבי החלפת המנהלים חושבים שאתם מתיאמים??? אז תעשו את השלבים הבאים: * תכתבו בפורום!! אל תיהיו רק קוראים * תציעו את עצמכם בתגובה להודעה זו ותכתבו מאיפה אתם ומה יהיה התפקיד שלכם בשנה הבאה התפקיד פתוח למסיימי כיתות ט-י (מסיימי י"ב לא יוכלו לנהל שנה הבאה. ובגלל שמנהלת הפורום השניה תהיה שנה הבאה ב-י"ב לא כדאי ששני המנהלים יעזבו ביחד) לפי הסקר: בעלי ידע מינימלי בבניית דפי אינטרנט (ידע בסיסי ב-HTML) תודה לכם!

הקפצה../images/Emo105.gif

להציג את עצמי? אני עדי ויינר (כמו שרובכם יודעים)
אפשר להגיד פעילה בפורום.. אממ ומה עוד? עולה לי' שנה הבאה.. ועוד שבוע (בדיוק!) מד"צים!
אממ בקשר לידע סביב בhtml.. בנתיים אין לי אבל שנה באה אני הולכת ללמוד שנה מחשבים.. אז אני אלמד קצת
ואני יכולה גם לעזור בדברים אחרים או משהו.. מה שיצטרכו וחוץ מזה אני יכולה לשבת עם מישהו שיסביר לי על הדברים זאת לא צריכה להיות כזאת בעיה או שכן?
טוב בקיצור - הצעתי את עצמי (אחרי קצת מחשבה.. כן =) נו אל תהיו יבשים עוד מישהו

Hilaloosh

New member
אוקיי...

אז אני מציעה את עצמי אחרי התלבטויות ושיחות עם אנשים.. חחח קוראים לי הילה קדם- כן כן אני אחות של שי.... אני מגוש ויתקין בעמק חפר... טרומפית בעבר ומדצית בעתיד-עוד שבוע....... אמ... אני עונה על הדרישות... (כותבת בפורום ולא רק קוראת... ואני גם יודעת HTML) ו... אני אוכל להיות משו כמו... קדמן-דור ההמשך... חחח אז... אני חושבת שאמרתי מה שצריך... זהו...

היי היי היי

מה את מתלהבת? "קדמן-דור המשך"... אל תתנו לקדמונים (
) להשתלט על הפורום! צריך חידוש! (היי!) סתם סתם היללוש אני צוחקת איתך! בהצלחה שיהיה לך.. ושי כבר אמר שהוא מעדיף לתת את זה למישהו שהוא סומך עליו (ואני לא כזאת מסתבר)(הוא אמר!)(רותם, גילי ואת עדות לזה!!)(וגם ה'חדר בקרה' בבית של גילי!) וזהו בהצלחה והכל! להתראות

למעלה