מנהל הספנות

טוינג

New member
מנהל הספנות

ככל שהזמן עובר, כך אני צובר יותר "חוויות" מהמגע עם מנהל הספנות, כמו גם יותר סיפורים "נעימים" של אחרים, מול הזרוע העצמאית הזו, של משרד התחבורה. זרוע המתעלמת לחלוטין מהנחיות המשרד האמון עליה, כמו גם מחוקי המדינה לעתים. הייתי מעוניין לאסוף ולרכז את חוויותיהם של עוד חברים, על מנת להבין אם ישנו רק צירוף מקרים במקרה שלי- או שמא, הס מלהזכיר, מדובר בעוד רשות של המדינה, שגובה סכומי כסף ללא הכרה (ומי יודע מי נהנה מהם) ומתעללת ממש באזרחים! מי שמעוניין לפרט, מוזמן לשלוח אלי את הסיפור בקובץ word, ל- [email protected] תודה

טוינג

New member
למען האמת...

אין לי עניין של ממש להתחיל לפרט את כל הסיפורים, אלא אם כן יש לזה איזושהי סיבה. תאמין לי שיש! יותר מעניין אותי כרגע לרכז סיפורים... מקווה שזה לא אכפת לך... יש לך משהו?

מול ים

New member
לי זה אכפת

למה שלא תשתף אותנו? אולי יש לך סיפור שכולנו נוכל ללמוד ממנו? אולי אנשים לא רוצים לחשוף את הסיפור שלהם? למען ההגינות אני חושב שאם תתחיל בתיאור של לפחות אחד המקרים שלך אנשים ישתכנעו ויענו לך.

טוינג

New member
עצבים חשופים

קודם כל- תודה על ההיענות. כנראה שאני נוגע בעצבים חשופים... אז ככה, כל כוונתי היא לעזור לכולם, על מנת שנוכל לעצור את העיוותים לכאורה, שמופיעים בהתנהלותו של מנהל הספנות. אני מניח שכאן, כמו בשאר התחומים במדינתנו הקטנה, יעדיפו הרוב לשמור הכל בבטן, לספוג את העוולות ולבלוע את הצפרדע- רק מחשש שיתנכלו להם. ובכן, כבר בחשש הזה יש די כדי להתריע! ממה כל אלו שמספרים על העוולות מפחדים?! הרי שמדובר ברשות האמורה לשרת את הציבור ולא באיזה גוף שררה, שיכול לנהוג ב'נתיניו' כאוות נפשו! ובכל זאת אתן דוגמא קטנה; על מנת להיבחן במבחני השייט השונים, מתנה מנהל הספנות הרשמה, בשליחת ספח הדואר המקורי בלבד! עד כמה שידוע לי, זוהי האסמכתא היחידה של האזרח על ביצוע תשלום, ואסור לאף אחד להתנות שירות בלקיחתו ממנו! בודאי שלא לרשות של המדינה. נוהל תמוה, לא? זה אולי נראה דבר קטן, אבל זהו רק קצה קצהו של הקרחון... ושוב- למי ששומר בבטן סיפור- זה הזמן להוציאו!

למעלה