מנהלת- מראש סליחה

michaly44

New member
מנהלת- מראש סליחה

הודעה-וניצת את יכולה למחוק...ולכתוב משהו בתור אזהרה מראש. יש אנשים שאולי לא אוהבים תגובות של אנשים אחרים.. מקובל.... אבל לאף אחד אין זכות, לרדת, להשפיל אחרים. יש כאן אחת..שבכל מקום תנסה לרדת ולהשפיל..הגיע הזמן רות2 שאת ההתנגדות שלך כלפי תיישבי בצורה מכובדת במסרים. אין צורך להפוך גם את הפורום הזה לשדה קרב... לכולם יש זכות לכתוב...מדינה חופשית..ולא תסתמי לי את הפה...

קראתי , שקלתי אם למחוק או לא?

והחלטתי בשלב זה שלא!!! את ההודעה הזאת מיכל יכולת לכתוב למי שעליה את מלינה במסר אישי בחרת להכפיש את שמה כאן ילדותי אישית הייתי מציעה לכן לשתיכן פשוט לא לקרוא אחת את דברי השניה אם הם מעוררים בכן כל כך הרבה אנטי אבל זו דעתי. כיוון שהכפשת את שמה אמתין ואבקש אותה להחליט האם למחוק או להשאיר!

michaly44

New member
כן, ניצת..ניסיתי בדרכים המקובלות

במסר אישי, לא אחת ולא פעמיים וזה לא עוזר....לפעמים צריך לעשות משהו דרסטי ואולי לא מקובל. ברצונך למחוק? בבקשה, זה תפקידך. אבל כמו שקרה בפורום השכן: מותר לכתוב, מותר להגיב. ואת הבעיות האישיות שיש לה..שתכתוב לי במסר אישי. היא לא עושה את זה.. גם לי יש את קצה הסבלנות והסובלנות. ולכן עשיתי זאת על גבי הפורום. לא הכפשתי...ביקשתי בפרוש שתתחיל לכתוב במסר..כולם ראו את התגובה שלה כלפי..בשירשור של ציפ. זה לא הכפשה? זה בסדר מצידך?

דיייייייייייייייייי!!!!!!!!1

חשבתי שאת ויכוחי הסרק האלה של הגנון עורכים רק בפורום השכן... ופתאום, במעט הזמן שיש לי לקרוא כאן... אני צריכה לבזבז זמן בפתיחת הודעות שכאלה... מיותר...!!! וניצת צודקת....מיכלי רוצה לישב סכסוכים במסרים...אז יאללה, פני למסרים ותני לנו להתעמק בעניינים חשובים יותר... חבל על האנרגיות המבוזבזות... יעל (ששתקה עם השרשור שקודם..ונתנה לפיה להיות המגשרת חוטפת הריקושטים)

michaly44

New member
עכשיו ניתן למחוק....

הוצאנו, שפכנו...והשאר למסרים..מקווה שכך יהיה.

רות 2

New member
מ'פתאום למחוק../images/Emo11.gif.....

המסרים בנקו חסומים.... אני למטה בכנותי התיחסתי לתוכן ההודעה הזו ובעבר.... והיא בחרה בדרכה המוכרת....לפחות בבית השכן וזה בסדר....!!!!!! זה משעשע.... ולא לימחוק כי............... זה משעשע כל עוד זה לא נמשיך בשירשור זה אלה מפסיקים כאן ועכשיו!!!!!! וכמובן ניצת שדבריך מקובלים ... המנטרה לא לענות ולא להתיחס להודעות אחת של השנייה מעכשיו ( פיכסה רות...צ'ילבה שכמותי)

רות יקרה

בסדר??? משעשע??? להיות ברוגז??? אותי זה לא משעשע, ובשבילי ריחוק וניתוק זה פתרון רק במקום שכל דבר אחר גורם כאב, במקרה של התקל הקטן הזה, הבנה וסליחה נראות לי אופציה מועדפת. למה לעזאזל לא? פייה (ממשיכה להסתכן בריקושטים)

למעלה