מנהלת השיווק

מנהלת השיווק

מנהלת השיווק

אמש נפגשתי עם יעל, מנהלת השיווק שלי, צעירה רזה וחטובה להפליא. היא לבשה חצאית צמר אפורה, קצרה והדוקה שהשוותה לטוסיק שלה מראה של כדורגל ארוז באריג מהודק.

הגענו לבנין המשרדים בו אמורה היתה להיערך הפגישה שלנו אליה אנו מתכוננים כבר שבועיים, עם שתי נשים שמנהלות את העסק אצל הלקוחות שלנו. במהלך העלייה במדרגות לקומה השניה, יעל עלתה לפניי, לאורך המדרגות אני מביט על ישבנה המעוצב בתוך החצאית, מתנדנד, עולה ויורד עם תנועות הרגליים בכל מדרגה, אני המום מיופיו, מריח את ריחה הנהדר וחושב שאילו לא היתה מנהלת השיווק שלי, הייתי, אולי, ....לפתע היא נעצרה בבת אחת.

הדבר גרם לי להתנגש בה באופן שהזין הזקור שלי פגע בישבן החמוד שלה. היה קצת מביך. היא מיד הסתובבה אלי ומבטה הקשוח לא השתמע לשתי פנים. היא כעסה עליי. היא הבינה שהייתי קרוב מידי. השפלתי את ראשי וסיננתי בשקט "סליחה". היא המשיכה להסתכל עליי ומבטה אמר הכל ללא מילה, מין "חכה חכה"...
ואם תרצו לקרוא את כל הפרק, הוא כרגיל, בבלוג שלי:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/UserBlog.aspx?foldername=slowlyslowly&skip=1

איזה מנהלת יש לך ?

איפה שקעת בשינה עמוקה , טוב שהמנהל השווק העירה אותך

מנהלת השיווןק פרק II

חלק II

הילארי ניגשת אלי ולוחשת לאוזני: "לא כדאי לך למשוך את זה, תוריד 75% עכשו, ונגמור עם זה כבר, למה לך?"

אני שותק.

הזין שלי בתוך פיה של ליסה. אינני רואה דבר אך אני יודע. השקט שמסביב אומר הכל.

"שחררו אות ונשב למו"מ כמו שצריך", אני שומע את קולה של יעל

קולות של צחוק מסביב

ליסה איננה משחררת. קובית הקרח שבפיה טרם נמסה. היא מונחת לה ממש על קצה הכיפה הזקורה של הזין

הילארי שוב לוחשת לי, בשקט, בחיבה, בנועם, ישר לתוך האוזן:

"אל תיתן לה להמשיך, תוריד 75% או שהיא תתחיל להיות ממש רצינית, היא יכולה להיות איומה. בסוף אתה תוריד בין כה וכה"

אני חש בכף ידה של ליסה סוגרת על אשכי. היא לוחצת ומועכת את זוג האשכים בלי לאמר מילה. היא מלטפת את גופי עם השוט, כאילו רומזת: "עוד לא התחלתי" ללא אומר.

הלחץ על האשכים אינו פוסק ואני מתחיל להתפתל, אני שומע קולות ציחקוקים ברקע.

"תני לי אותו לעשר דקות, גברת ליסה" אני שומע את קולה העמוק והנמוך של ברטה.
ואת המשך הפרק תוכלו לקרוא בבלוג שלי:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?r=1&EntryId=2679019&skip=1

מנהלת השיווק פרק III

חלק III

היד של ליסה מרפה לפתע. הכאב באשכי אינו נעלם. אני תוהה. שקט בחדר
"בוא איתי לחדר ותחתום על החוזה. הכל כבר מסודר ומוכן. 25% זה המספר שלנו" לוחשת לי הילארי תוך שהיא מעבירה את שדיה הרכים על פני וכתפי לאט לאט. נותנת לי לחוש בנעימות הרכה שלהן. "אתה יודע שיהיה לך טוב איתי" היא ממשיכה בדיברי הכיבושין שלה. והאמת, אני יודע גם יודע. הילארי ממש נראית כמו מישהי שכיף להיות איתה.
"הוא שלך" אני שומע את קולה של ליסה מורה בהחלטיות.
קול צחוקה הכבוש של ברטה נשמע היטב. אני חש בכבדות שלה כשהיא מטפסת למיטה.
"בואי לכאן, יעל" אני שומע את קולה של ליסה פוקד באסרטיביות
"אמרתי בואי לכאן" היא מרימה את קולה ובמקביל נשמעת גם שריקה של צליפת השוט שלה.
"על הברכיים, ברור?"
"את יודעת שאינני בענייני נשים" אני שומע את קולה של מנהלת השיווק שלי
ברטה, שגופה הכבד כבר מונח על ירכי, מרימה את ראשה ומתערבת בשיחה:
"יעל, כדאי לך לציית. מה שמלהיב את ליסה יותר מהכל זה נשים סרבניות. היא כבר גרמה ליותר מאשה אחת לעבור צד" אמרה בקווכחתי, היאלה העבה והעמוק כשהיא מצחקקת בהנאה.
"טוב, עכשו נטפל בך", המשיכה ברטה, והחלה להשחיל על הזין שלי מין טבעת גומי עבה, תוך שהיא מעבירה אותה מעבר לביצים עד שהיא מתיישבת לה בבסיס הביצים כמו חוסם עורקים. בעודני תוהה על התחושה, השחילה ברטה טבעת גומי נוספת, שהתיישבה ממש בבסיס הזין, מעל לביצים. יכולתי לחוש בזיקפה שלי מתגברת
"עכשו אנחנו יכולים להתחיל" אמרה ברטה כשצחוקה העמוק נשמע בכל החדר
מן הצד יכולתי לשמוע את צעקותיה של יעל כשהשוט של ליס מצליף פעם ועוד פעם.
"ככה אני אוהבת אותך" שמעתי את ליסה וצעקותיה של יעל נתחלפו בקולות ליקוק
"יש לי כמה וכמה שפחות מין שהתחילו ככה" שמעתי את ליסה. "התחלנו עם הצלפות והיום כל מה שאני צריכה לעשות זה להרים טלפון והן רצות לביתי לספק אותי ולשרת אותי ולענג אותי. שום גבר לא מעניין אותן יותר. הן רק שלי. הפכתי אותן ללסביות מוחלטות. את עוד תכירי אותן"
"אתה רואה, אמרתי לך שמוטב לך לוותר" שמעתי את הילארי לוחשת שוב
"בוא איתי, תחתום על החוזה וניגמור עם זה. לא חבל לך על יעל?" לחשה
"חכי רגע, ברטה" אמרה בקול רם
אבל ברטה רק צחקה בקולה העבה והתחילה ללקק את אשכי וללטף באון את הזין שלי.
הזיקפה שלי, נוקשה מכאיבה הזכירה לי את מה שלמדתי כבר מזמן, זיקפה בלי שיחרור יכולה להיות עינוי לא קטן. וברטה ככל שנוכחתי מהר לדעת, היתה מומחית של ממש בכל הנוגע לזיקפה בלתי ממומשת. היא בלעה את הזין שלי בתוך פיה כאילו היה סוכריה על מקל והתחילה למצוץ אותו בקולי קולות כשידה מלטפת ומעסה את אשכי הכואבים עדיין מן הטיפול של ליסה. אילולא שתי טבעות הגומי המהודקות, הייתי גומר בין שפתיה העבות בתוך שניות. אבל ברטה ידעה היטב שאינני יכול לגמור והמשיכה לגרות אותי עד כדי כאב.
בינתיים, בצד החדר, יכולתי לשמוע כיצד יעל מקבלת חינוך מחדש תחת ידיה האמונות של ליסה.
"עכשו את תלקקי את הדילדו הענק הזה, ותבלעי אותו. כמה שתעשי את זה טוב יותר, ככה זה ייכאב לך פחות כשאזיין אותך, ברור?" שמעתי את ליסה מסבירה בטון של מורה.
קולות של ליקוק והשתנקות נשמעו מן הצד. היה ברור שיעל אינה יכולה לקלוט את הדילדו הענק של ליסה אבל היה לי גם ברור שהיא מנסה.
"שדיים נהדרות יש לך, יעל, גמישות ומוצקות. פיטמות כל כך מחודדות ויפות, רק חבל שהן כל כך קטנות. אבל לא נורא, אנחנו עוד נעשה לך הגדלה" שמעתי את ליסה "גם את הילארי שלחתי להגדיל, את צריכה לראות אותה עכשיו כשהיא לובשת חולצה עם מחשוף, היא נראית ממש כמו זונה. תענוג"
"גם את ברטה שלחת להגדיל?" שמעתי את יעל ויכולתי להבחין בטון הציני שלה
"חחח, את ברטה הייתי שולחת להקטין, לפעמים נדמה לי שהשדיים שלה לא מפסיקות לגדול. מאז שהיא היתה המינקת שלי, הם בטח הוכפלו, ועד לפני כמה חודשים היא עוד היניקה את התאומות שלי"
"ועכשו היא הולכת להניק את הבוס שלי?" יעל לא מאבדת את חוש ההומור שלה גם כשהיא במצב קשה.
"היא תניק את מי שאומר לה ומתי שאומר לה" חזרה ליסה לטון הקשוח שלה
"קדימה, תלקקי, תמצצי את הזין שלי, עוד מעט תקבלי אותו" אמרה ליסה
ברטה, לא נחה לרגע, כעת היא קידמה את שדיה עד לזין הזקור והכואב שלי. היא פשטה את החולצה והחזיה שלה ושדיה פשוט עטפו את כל החלק המרכזי של גופי. ידיה אוחזות בירכי, מצמידות אותי אליה בכוח. הזיקפה שלי, כואבת ומשתקת, נקלטה בתוך העמק הגדול והרך שבין שדיה.
"עוד אפשר לגמור עם זה, בשביל מה לך כל הבלאגן הזה, בוא איתי לחדר השני, תחתום על החוזה ונלך למלון שלך" לחשה לי הילארי בעודי נתון כולי גופי וזיקפתי בידיה של ברטה אך ראשי היה בצד, היכן שיעל עברה סידרת חינוך תחת ידיה של הקשוחה שבמחנכות

מנהלת השיווק חלק IV

חלק IV

ברטה המשיכה לחכך את הזיין שלי בין שדיה הענקיות, יודעת שלא אוכל לגמור ויודעת שזה מטריף אותי.

"כאן, כאן" אני שומע את ליסה גוערת ביעל.

"אמרתי כאן" אני שומע את קולה גובר וללא כל אזהרה אני שומע רעש של הצלפה ומיד אחריו את יעל מתנצלת:

"כן, כן, את המלכה, ליסה, אני אעשה מה שתאמרי לי, רק בבקשה לא עם השוט הנוראי הזה"

"ככה את ילדה טובה. תשכבי כאן ותפתחי את הרגליים" אומרת ליסה

"בוא, בוא איתי לחדר השני, עדיף לך לגמור עם זה. החוזה מוכן ומחכה לך, ומייד אחריו אני שלך. אתה יודע שאני רוצה אותך" אני שומע את הילארי לוחשת שוב באוזני כששדיה הרכים מרוחים על צווארי ופני

ברטה מגבירה את עצמת וקצב החיכוך. הלחץ על אשכי ועל הזיין גוברים. ברטה יודעת מה היא עושה. אין ספק שזו איננה הפעם הראשונה בה היא מענה גבר באופן הזה.

והמשך הפרק - בבלוג:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2679567

מנהלת השיווק - חלק V

שקט השתרר בחדר. הילארי מתרוממת ממקום רכיבתה על פניה של יעל וניגשת אלי. היא מלטפת את פני ולוחשת לי: "אתה רואה, אמרתי לך שבסוף תחתום, לא חבל?"

"שחררי אותו", היא אומרת לברטה, אשר באי רצון בולט מתרוממת מעלי ופולטת: "בדיוק כשהתחלנו להנות"

הילארי נוטלת את בגדי שהיו מסודרים בקפידה בתוך סלסילת קש, משחררת את האזיקים שמחברים את ידי למיטה ומחברת אותם לשרשרת מתכת כבדה, ומשחררת את האזיקים שלרגלי, וכך, עירום היא מובילה אותי במסדרונות שמובילים מחדר הדיונים. העוברים ושבים הרואים אותי מובל עירום, אזוק לשרשרת ברזל אינם מעיפים בנו מבט נוסף. ניכר שהם רגילים במחזות כאלו. הילארי עוצרת ליד דלת צדדי ופותחת אותה. מקלחת. היא נועלת את השרשרת לטבעת מתכת ענקית ליד המקלחת שלא נמצאת שם במקרה: "תתקלח, תוריד מעצמך את כל החלב הדביק הזה"

עשיתי מקלחת בעוד הילארי עומדת ומביטה בי, כשהיא מעסה את שדיה מול עיני בכוונת מכוונת. מעסה ומוחצת ומבליטה את הפיטמות הזקורות שלה. כשיצאתי מן המקלחת, הגישה לי מגבת גדולה והמתינה בסבלנות עד שאתנגב כהלכה.

"בוא אלי, תן לי אני אוריד את הגומיות האלו," אמרה הילארי ובעדינות הורידה את שתי טבעות הגומי שלחצו את הזיין שלי לזיקפה בלתי נסבלת.

וההמשך, כרגיל בבלוג שלי:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2679990

jeyleno

New member
נו, תגיע כבר לחלק מספר

69

אני עומד עם הלשון בחוץ

מנהלת השיווק - חלק VI

שנינו קמים מן המיטה. הילארי ניגשת אל השולחן. ערימת החוזים שוכבת כמו שהיתה קודם. לא נגעתי בה.

"אתה נורמאלי? למה לא חתמת? ליסה תהרוג אותי"

"לא בא לי לחתום" עניתי.

"אני מחזירה את ברטה" אמרה, ובעודה אומרת מיהרה ואחזה בקצה השלשלת הכבדה ונעלה אותה לטבעת בקיר.

עברו אולי עשר דקות עד שברטה נכנסה. שדיה הענקיים עומדים להישפך בכל רגע מן המחשוף העמוק. היא מביטה בי ואומרת: "אז מה, זיינת את הילארי ולא חתמת, אה? חושב שאתה חכם? עכשו אני קיבלתי אותך לטיפולי עד שתחתום, ברור?"

וברטה לא נראתה כאילו היה בכוונתה לבזבז זמן. היא ניגשה אלי והחל ה לחכך את שדיה הענקיים בגופי, עולה ויורדת מעלה ומטה. היה ברור שבכוונתה לגרום לי שוב לזיקפה, אך זה לא היה פשוט. היא אחזה בשני האשכים בידיה, מלטפת אתם ולוחצת, אך ללא הואיל, הזיין שלי סירב להתרומם. היא המשיכה אולי רבע שעה אך לבסוף, ככל הנראה התייאשה.

היא עזבה את החדר, משאירה אותי קשור לטבעת באמצעות השלשלת הכבדה.
וכמו תמיד, הפרק בשלמותו:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?r=1&EntryId=2680090&skip=1

בסוף הגיבור שלך תמיד מנצח, הא?

חייבת להודות שמלכות לסביות מרושעות וגברים סובלים - הם ההיפך המוחלט מהפנטזיות שלי,
אבל הייתי עושה מהסיפור הזה קומיקס!

מנהלת השיווק חלק VII

פרק VII

התעכבתי כמה דקות לפני שיצאתי מן השער, וככל הנראה יעל יצאה לפני. כשהגעתי לשער, עמדה שם ברטה, חולצה גדולה מכסה על המחשוף הפרובוקטיבי שלה והבעת פניה כולה אומרת תמימות ורוגע. היא עמדה שם ממתינה לטרמפ. כשראתה אותי, פנתה אלי בחיוך מתוק: "אתה מגיע לשדרות קינג במקרה? אפשר לתפוש איתך טרמפ?"
"בואי ברטה, אקח אותך לאן שתירצי" אמרתי
"תגיד, למה נכנעת כל כך מהר שם בחדר? הרי אני יודעת שיכולת לקבל עוד ועוד" שאלה מייד אחרי שהתיישבה בכסא שלידי, ישבנה המלא מתרווח לו על הכסא האפור.
"נו באמת, אני מתפלא שאת שואלת, חששתי ממה שליסה תעשה ליעל"
"חחח, יעל? הצחקת אותי" גיחכה ברטה בקולה העמוק, כששדיה הענקיים מקפצצים מעלה ומטה בתוך החולצה הגדולה שטרחה לעטת על עצמה.
"למה את מגחכת?"
"כאילו שאינך יודע?"
וההמשך, כרגיל בבלוג שלי:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?r=1&EntryId=2681888&skip=1

מנהלת השיווק חלק VIII

כבר היינו קרוב למלון שלי כשנזכרתי שמזמן עברנו את שדרות קינג
"אופס, שכחתי להוריד אותך" אמרתי
"לא נורא, אנחנו הולכים אליך למשרד להעניש את יעל?" אמרה ברטה
בסדר, נדון בזה, אבל אני חייב לעבור דרך הבית שלי ולהתקלח. החלב שלך ממלא כל קמט וחור בגוף שלי.
חחח ברטה צחקה מכל הלב.
נכנסנו אלי, "חכי לי כאן" אמרתי לה, והצבעתי על הספה מול הטלויזיה. "יש שתיה במקרר, תרגישי כמו בבית"
נכנסתי למקלחת ופתחתי את הזרם עד למקסימום עוצמה, שוטף מעצמי את כל סימני ושאריות היום המתיש.
הרמתי את עיני – היא עמדה בפינת חדר האמבטיה, הביטה בי וחייכה.
"מה את עושה כאן?" שאלתי את ברטה
"אמרת שאני יכולה להרגיש כמו בבית" חייכה
"כן, אבל לא התכוונתי שתעשי לי בדיקת רנטגן" חייכתי וברטה הסירה את עיניה ממבושי.
הבטתי בה: אשה גדולה, שחורה, יפה, שדיה הענקיים שוב חזרו להאיר את הסביבה, נראה שחולצתה הגדולה הוסרה. תהיתי מתי היא בכלל לובשת אותה, רק כשהיא יוצאת הביתה?
המשך הפרק? כמו תמיד בבלוג שלי:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2682127

מנהלת השיווק חלק IX

פרק IX

כשהגענו למשרד, יעל כבר היתה שם. ישבה ליד שולחנה, רכונה על ניירת כמו תמיד. הבטתי בה, דקיקה ותמירה, מעוררת חיבה כמו תמיד.
מה אני עושה איתה? חשבתי.
למעשה חשבתי על זה כל הדרך מן המלון.
ניגשתי אליה, היא הרימה את ראשה, הביטה בי בעיניה הכחולות התמימות.
"אז מה? מסתבר שאת בכלל הפילגש של ליסה, אה? היא מזיינת אותך כבר חודשים? אז מה היתה כל ההצגה הזאת? מכרת אותי?" הטחתי בה ישירות.
יעל שתקה. למעשה היא פתחה את פיה כדי לענות, אבל אז כשהיא הבחינה בברטה שנכנסה דקה או שתיים אחרי למשרד. היא הבינה שאני יודע הכל.
"היא שלך" אמרתי לברטה.
ברטה, מחוייכת כולה, כמו חתול שקיבל עכבר מתנה ליום ההולדת, ניגשה אל יעל ונעמדה מולה.
"בואי איתי" אמרה לה בשקט.
תשכחי מזה אמרה יעל ועשתה תנועה לעבר הדלת
בזריזות שלא היית מצפה לראות אצל אשה כל כך גדול, שלחה ברטה את שתי ידיה העבות והניפה את יעל באויר כאילו היתה ילדה קטנה (האמת היא שיעל הדקיקה לא שוקלת הרבה יותר מילדה) יעל ניסתה להתחמק מאחיזתה אך לא היה לה שום סיכוי.
הבטתי במחזה מן הצד. זה היה כמו קרב של טיטאנית בנערה שטרם התבגרה.
ברטה פשוט לקחה את יעל לעבר חדר הכניסה של המשרד והניחה אותה על השטיח הירקרק.
ניגשתי אל דלת הכניסה ונעלתיה היטב, כדי שלא יגיע אורח לא קרוא.
ברטה השכיבה את יעל על גבה על השטיח והפשילה את מכנסיה. כשהיא נזהרת שלא למחוץ את יעל, כרעה מעל ראשה והורידה את הישבן הענק שלה היישר על פיה החמוד של יעל.
"קדימה! תוציאי את הלשון ותתחילי ללקק"
יעל ידעה שאין לה הרבה ברירות והחלה ללקק את הישבן כשהיא משחילה את לשונה הגמישה אל החור הגדול שמאיים להעלים את כל ראשה בתוכו. יעל ליקקה, בעוד ברטה עולה ויורדת, נזהרת שלא למחוץ את יעל. לא היה צורך בחיישנים מיוחדים כדי להבחין בהנאה של ברטה שצחקה בקול בזמן שיעל פינקה את פי הטבעת שלה.
"בוא הנה, התקרב אלי" אמרה לי ברטה ואני התקרבתי אליה עד שידה נשלחה אלי ואחזה ברוכסן שלי כשהיא פותחת אותו בזריזות ושולפת את הזין שלי שכבר נמצא בראש התורן.

למעלה