מנהלת השיווק

מנהלת השיווק

מנהלת השיווק

אמש נפגשתי עם יעל, מנהלת השיווק שלי, צעירה רזה וחטובה להפליא. היא לבשה חצאית צמר אפורה, קצרה והדוקה שהשוותה לטוסיק שלה מראה של כדורגל ארוז באריג מהודק.
הגענו לבנין המשרדים בו אמורה היתה להיערך הפגישה שלנו אליה אנו מתכוננים כבר שבועיים, עם שתי נשים שמנהלות את העסק אצל הלקוחות שלנו. במהלך העלייה במדרגות לקומה השניה, יעל עלתה לפניי, לאורך המדרגות אני מביט על ישבנה המעוצב בתוך החצאית, מתנדנד, עולה ויורד עם תנועות הרגליים בכל מדרגה, אני המום מיופיו, מריח את ריחה הנהדר וחושב שאילו לא היתה מנהלת השיווק שלי, הייתי, אולי, ....לפתע היא נעצרה בבת אחת.
הדבר גרם לי להתנגש בה באופן שהזין הזקור שלי פגע בישבן החמוד שלה. היה קצת מביך. היא מיד הסתובבה אלי ומבטה הקשוח לא השתמע לשתי פנים. היא כעסה עליי. היא הבינה שהייתי קרוב מידי. השפלתי את ראשי וסיננתי בשקט "סליחה". היא המשיכה להסתכל עליי ומבטה אמר הכל ללא מילה, מין "חכה חכה"...
הגענו לקומה השניה למשרד המהודר, בו המתינו לנו הילארי וליזה שתי המנהלות עמן קבענו את הפגישה. הילארי חמודה וחייכנית. ליזה, חטובה וקשוחה. שתיהן לבושות כמו שנהוג להתלבש בקנדה, לפגישות עסקים. ממש לא מגרה בעיני. חליפות עסקים משמימות בצבעים מתים ללא כל סימן חיות. בכל זאת, התיישבתי בכורסא כאשר הזין שלי זקור כתוצאה מן המפגש המפתיע עם הטוסיק של יעל, מרוגש כולי גם מעצם המעמד. הפגישה החלה לפי התוכנית, הגשתי את הצעתי, יעל הציגה והסבירה את הפרטים, ליזה והילארי הקשיבו, הנהנו ביניהן במעין סימן מוסכם. הילארי קמה ממקום מושבה אל כוון הדלת, פתחה אותה וחשבתי שהיא רומזת על כך שהפגישה הסתיימה. אך היא קראתה למזכירה.
הגיעה גברת שחורה, דשנה לבושה חולצה צמודה, החושפת שדיים ענקיים העומדים לפרוץ מבעד למחשוף לקרוא ללבוש שלה פרובוקאטיבי, זה ממש אנדרסטייטמנט רציני. הילארי הכניסה אותה לחדר הישיבות והציגה את ברטה בפנינו. ברטה פנתה אל אחד הארונות, שלפה מפתח מתוך המחשוף הנדיב שלה ופתחה את דלתות הארון לרווחה.
יעל ואני מביטים זה בזו ולא מבינים לאן נקלענו. אבל אני שם לב שליעל מבט ממזרי, שמזכיר לי את "חכה חכה" שהיה לפני שעה קלה בחדר המדרגות היא ידעה משהו.
הארון נפתח לרווחה על שתי דלתותיו. ברטה לחצה על כפתור באחת מן הדלתות ולפתע כל מדפי הספרים שהיו שם התרוממו התקפלו ומאחוריהם נשלפה לה מיטת קינגסייז ענקית ומהודרת עם סדיני סאטן מבריקים בצבע שחור. אני משפשף את עיניי כלא מאמין כי לפתע מגיחות מאחוריי, ליסה לבושה בבגדי עור שחורים והדוקים, מחזיקה בידה שוט ובידה השניה אוחזת בסטראפון ענק המורכב על חלציה באמצעות ריתמת עור שחורה ומבהיקה.
הילארי התקרבה אליה עירומה כביום היוולדה כשמטפחת משי שחורה כרוכה על כתפה הימנית. כשליסה סימנה לה, היא ניגשה אלי ועטפה את עיניי במטפחת. בשנייה האחרונה הספקתי לראות את יעל מחייכת בעונג ומתחילה לפשוט את חצאיתה.
שמעתי את ליסה מבקשת מברטה להביא את הערכה. ויעל השיבה במקומה: זה יהיה קצר.
האם היא התכוונה לזין שלי? האם לאירוע כולו?לאחר מספר דקות חזרה ברטה כשצעדיה הכבדים נשמעים בכל החדר, נושאת עמה מגש לפי שיקשוק הכלים עליו. ריח הקפה נישא באויר (אולי היא החליטה להשקות אותי באספרסו הקצר? אולי היא יודעת שאני אוהב אותו כל כך). ברטה התקרבה אליי , שדיה רוכנים אל פניי כשהיא קושרת את המטפחת חזק יותר לעיניי. אני מרגיש את השדיים הענקיים שלה מלטפים את פניי והם נעלמים. היא פונה אל גופי, במשיכה אחת מהירה מסירה את החגורה ממכנסיי והם משתלשלים לריצפה. פורמת את כפתורי חולצתי ומשאירה אותי עם תחתוני הבוקסר.
יעל מתחילה לצחוק בצחוק המתגלגל שלה ומתקרבת לעברי. חופנת את הזין שלי בכף ידה, אני מרגיש שהיא עירומה ואומרת לי, זהו? זה כל הסיפור? זה כל מה שהרגשתי שם בחדר המדרגות? ואני כבר חשבתי שהולכת להיות פגישה מוחצת.
לפתע מגיעה אלינו הילארי, היא אוחזת בידי ומרימה אותי, מתחככת בגופה העירום אל גופי ומתחילה לצחוק גם היא. ברטה משתתפת בחגיגה ואני אינני יודע היכן לקבור את עצמי.
ואז בקולות טיפוף קלים של עקבים דקים מגיעה המלכה ליסה, אני שומע את קולה כשהיא פוקדת עליהן להפסיק לצחוק ואת שריקת רצועות השוט שהיא כנראה מחזיקה בידה.
בואו נראה עד כמה הוא רוצה את החוזה הזה, אומרת ליסה לבנות שהשתתקו באחת.
שתי ידיים אחזו בידיי והובילו אותי לעבר המיטה והדפו אותי עליה כשאני שכוב על גבי. רשרוש נוסף והפעם של אזיקים אשר כבלו את ידיי, כל אחת אזוק לעמוד אחר בקצה המיטה. תוך שניות ספורות גם רגליי היו אזוקות לעמודי המיטה בקצה האחר של המיטה. גופי נמתח בחוזקה ואני מרגיש את הזין המתפתח שלי מתרומם אל האוויר הפתוח. ריח הקפה שוב חודר אל אפי, הספל מתקרב אל פי, אני לא מזהה מי, אך היא מרימה את ראשי ונותנת לי לגימה קטנטנה, שמחממת את כולי. היא מלטפת את בטני לכל אורכה ולפתע הספל נוגע לי בזין, רותח כמו שהוא ועוצר. ואז זה מגיע. לשון קפואה שעוטפת את הזין. הוא נכנס לתוך הפה ומרגיש קוביית קרח שמקפיאה אותו.
אתה הבנת את זה? שואלת ליסה. אנחנו נתמקח על העיסקה שלנו וככל שיתחמם כך תתקרב אל חתימת החוזה.

הסיפור שלעיל כולל קצת תיאורי בדסמ

מנהלת השיווק חלק II

חלק II

הילארי ניגשת אלי ולוחשת לאוזני: "לא כדאי לך למשוך את זה, תוריד 75% עכשו, ונגמור עם זה כבר, למה לך?"
אני שותק.
הזין שלי בתוך פיה של ליסה. אינני רואה דבר אך אני יודע. השקט שמסביב אומר הכל.
"שחררו אות ונשב למו"מ כמו שצריך", אני שומע את קולה של יעל
קולות של צחוק מסביב
ליסה איננה משחררת. קובית הקרח שבפיה טרם נמסה. היא מונחת לה ממש על קצה הכיפה הזקורה של הזין
הילארי שוב לוחשת לי, בשקט, בחיבה, בנועם, ישר לתוך האוזן:
"אל תיתן לה להמשיך, תוריד 75% או שהיא תתחיל להיות ממש רצינית, היא יכולה להיות איומה. בסוף אתה תוריד בין כה וכה"
אני חש בכף ידה של ליסה סוגרת על אשכי. היא לוחצת ומועכת את זוג האשכים בלי לאמר מילה. היא מלטפת את גופי עם השוט, כאילו רומזת: "עוד לא התחלתי" ללא אומר.
הלחץ על האשכים אינו פוסק ואני מתחיל להתפתל, אני שומע קולות ציחקוקים ברקע.
"תני לי אותו לעשר דקות, גברת ליסה" אני שומע את קולה העמוק והנמוך של ברטה.
אינני שומע תשובה, אך אין שינוי במצב. ידה החזקה של ליסה מועכת את האשכים שלי ובעודי מתפתל מהכאבים, היא מעבירה את רצועות העור של השוט שלה, על פני כל גופי כשהיא מתעכבת במיוחד באיזור החלציים.
"בבקשה, אל תיתן לה את התירוץ, אם היא תתחיל בהצלפות, מי יודע מתי היא תפסיק" לוחשת לי הילארי בעודה מלטפת את לחיי בעדינות
"תני לי לדבר איתו" אני שומע את קולה של יעל, מנהלת השיווק שלי
יעל עולה על המיטה ונשכבת לידי. אני חש בגופה החטוב והגמיש כשהוא נצמד אלי.
שנים שאנו עובדים יחד אך מעולם לא יצא לי לחוש בגופה העירום. היא נשכבת עלי, ואני חש בשדיים הקטנים והזקופים שלה כשהם נצמדים לחזה שלי. היא מצמידה את שפתיה לצווארי ובאיטיות מנשקת את דרכה עד לאוזן שלי:
"בוא נציע להן 50% ונסתלק מכאן"
אני שותק
"כדאי לנו לגמור עם זה. הילארי ממש עצבנית וכבר ראיתי מה היא עשתה לגברים קשוחים ממך. 50% זה ממילא מה שהתכוננו לתת" היא לוחשת לאוזני
אינני עונה
"כדאי לך, ניגמור איתן על 50% ונלך למלון לחגוג, תמיד חלמתי לעשות את זה איתך ולא העזתי" היא ממשיכה
שקט
"זוזי" נשמע קולה הקשוח של ליסה כשהיא פוקדת על יעל. "עופי מן המיטה"
יעל מתרוממת מעלי ויורדת מן המיטה.
היד של ליסה חוזרת לאחוז באשכי. הכאב המפלח את אשכי ומאיים להכריע אותי מטריף אותי, אך אינני מגיב
השוט מלטף ומסייר לו על פני גופי.
הילארי חוזרת ללחוש באוזני:
"בוא, נחתום על 25% ונגמור עם זה" היא אומרת במתיקות "היא תיקרע לך את העור, היא תעשה ממך עיסת בשר, אני כבר ראיתי אותה בפעולה" היא ממשיכה ולוחשת באוזני. "אן לה רחמים, תאמין לי" היא מוסיפה.
ידה היציבה של ליסה איננה מרפה
"גמור איתה ואני אהיה שלך" היא לוחשת כשהיר מצמידה את שדיה הגדולים והרכים לפני. "בוא נרד למטה ונחתום ונמשיך למלון, לא עדיף לך?"
אינני עונה

המשך מעולה

גלילה, עשית את זה יותר טוב ממני, עכשו אני צריך להתעלות על עצמי בפרק הבא

מנהלת השיווק חלק III

היד של ליסה מרפה לפתע. הכאב באשכי אינו נעלם. אני תוהה. שקט בחדר
"בוא איתי לחדר ותחתום על החוזה. הכל כבר מסודר ומוכן. 25% זה המספר שלנו" לוחשת לי הילארי תוך שהיא מעבירה את שדיה הרכים על פני וכתפי לאט לאט. נותנת לי לחוש בנעימות הרכה שלהן. "אתה יודע שיהיה לך טוב איתי" היא ממשיכה בדיברי הכיבושין שלה. והאמת, אני יודע גם יודע. הילארי ממש נראית כמו מישהי שכיף להיות איתה.
"הוא שלך" אני שומע את קולה של ליסה מורה בהחלטיות.
קול צחוקה הכבוש של ברטה נשמע היטב. אני חש בכבדות שלה כשהיא מטפסת למיטה.
"בואי לכאן, יעל" אני שומע את קולה של ליסה פוקד באסרטיביות
"אמרתי בואי לכאן" היא מרימה את קולה ובמקביל נשמעת גם שריקה של צליפת השוט שלה.
"על הברכיים, ברור?"
"את יודעת שאינני בענייני נשים" אני שומע את קולה של מנהלת השיווק שלי
ברטה, שגופה הכבד כבר מונח על ירכי, מרימה את ראשה ומתערבת בשיחה:
"יעל, כדאי לך לציית. מה שמלהיב את ליסה יותר מהכל זה נשים סרבניות. היא כבר גרמה ליותר מאשה אחת לעבור צד" אמרה בקווכחתי, היאלה העבה והעמוק כשהיא מצחקקת בהנאה.
"טוב, עכשו נטפל בך", המשיכה ברטה, והחלה להשחיל על הזין שלי מין טבעת גומי עבה, תוך שהיא מעבירה אותה מעבר לביצים עד שהיא מתיישבת לה בבסיס הביצים כמו חוסם עורקים. בעודני תוהה על התחושה, השחילה ברטה טבעת גומי נוספת, שהתיישבה ממש בבסיס הזין, מעל לביצים. יכולתי לחוש בזיקפה שלי מתגברת
"עכשו אנחנו יכולים להתחיל" אמרה ברטה כשצחוקה העמוק נשמע בכל החדר
מן הצד יכולתי לשמוע את צעקותיה של יעל כשהשוט של ליס מצליף פעם ועוד פעם.
"ככה אני אוהבת אותך" שמעתי את ליסה וצעקותיה של יעל נתחלפו בקולות ליקוק
"יש לי כמה וכמה שפחות מין שהתחילו ככה" שמעתי את ליסה. "התחלנו עם הצלפות והיום כל מה שאני צריכה לעשות זה להרים טלפון והן רצות לביתי לספק אותי ולשרת אותי ולענג אותי. שום גבר לא מעניין אותן יותר. הן רק שלי. הפכתי אותן ללסביות מוחלטות. את עוד תכירי אותן"
"אתה רואה, אמרתי לך שמוטב לך לוותר" שמעתי את הילארי לוחשת שוב
"בוא איתי, תחתום על החוזה וניגמור עם זה. לא חבל לך על יעל?" לחשה
"חכי רגע, ברטה" אמרה בקול רם
אבל ברטה רק צחקה בקולה העבה והתחילה ללקק את אשכי וללטף באון את הזין שלי.
הזיקפה שלי, נוקשה מכאיבה הזכירה לי את מה שלמדתי כבר מזמן, זיקפה בלי שיחרור יכולה להיות עינוי לא קטן. וברטה ככל שנוכחתי מהר לדעת, היתה מומחית של ממש בכל הנוגע לזיקפה בלתי ממומשת. היא בלעה את הזין שלי בתוך פיה כאילו היה סוכריה על מקל והתחילה למצוץ אותו בקולי קולות כשידה מלטפת ומעסה את אשכי הכואבים עדיין מן הטיפול של ליסה. אילולא שתי טבעות הגומי המהודקות, הייתי גומר בין שפתיה העבות בתוך שניות. אבל ברטה ידעה היטב שאינני יכול לגמור והמשיכה לגרות אותי עד כדי כאב.
בינתיים, בצד החדר, יכולתי לשמוע כיצד יעל מקבלת חינוך מחדש תחת ידיה האמונות של ליסה.
"עכשו את תלקקי את הדילדו הענק הזה, ותבלעי אותו. כמה שתעשי את זה טוב יותר, ככה זה ייכאב לך פחות כשאזיין אותך, ברור?" שמעתי את ליסה מסבירה בטון של מורה.
קולות של ליקוק והשתנקות נשמעו מן הצד. היה ברור שיעל אינה יכולה לקלוט את הדילדו הענק של ליסה אבל היה לי גם ברור שהיא מנסה.
"שדיים נהדרות יש לך, יעל, גמישות ומוצקות. פיטמות כל כך מחודדות ויפות, רק חבל שהן כל כך קטנות. אבל לא נורא, אנחנו עוד נעשה לך הגדלה" שמעתי את ליסה "גם את הילארי שלחתי להגדיל, את צריכה לראות אותה עכשיו כשהיא לובשת חולצה עם מחשוף, היא נראית ממש כמו זונה. תענוג"
"גם את ברטה שלחת להגדיל?" שמעתי את יעל ויכולתי להבחין בטון הציני שלה
"חחח, את ברטה הייתי שולחת להקטין, לפעמים נדמה לי שהשדיים שלה לא מפסיקות לגדול. מאז שהיא היתה המינקת שלי, הם בטח הוכפלו, ועד לפני כמה חודשים היא עוד היניקה את התאומות שלי"
"ועכשו היא הולכת להניק את הבוס שלי?" יעל לא מאבדת את חוש ההומור שלה גם כשהיא במצב קשה.
"היא תניק את מי שאומר לה ומתי שאומר לה" חזרה ליסה לטון הקשוח שלה
"קדימה, תלקקי, תמצצי את הזין שלי, עוד מעט תקבלי אותו" אמרה ליסה
ברטה, לא נחה לרגע, כעת היא קידמה את שדיה עד לזין הזקור והכואב שלי. היא פשטה את החולצה והחזיה שלה ושדיה פשוט עטפו את כל החלק המרכזי של גופי. ידיה אוחזות בירכי, מצמידות אותי אליה בכוח. הזיקפה שלי, כואבת ומשתקת, נקלטה בתוך העמק הגדול והרך שבין שדיה.
"עוד אפשר לגמור עם זה, בשביל מה לך כל הבלאגן הזה, בוא איתי לחדר השני, תחתום על החוזה ונלך למלון שלך" לחשה לי הילארי בעודי נתון כולי גופי וזיקפתי בידיה של ברטה אך ראשי היה בצד, היכן שיעל עברה סידרת חינות תחת ידיה של הקשוחה שבמחנכות

מנהלת השיווק חלק 4

ברטה המשיכה לחכך את הזיין שלי בין שדיה הענקיות, יודעת שלא אוכל לגמור ויודעת שזה מטריף אותי.
"כאן, כאן" אני שומע את ליסה גוערת ביעל.
"אמרתי כאן" אני שומע את קולה גובר וללא כל אזהרה אני שומע רעש של הצלפה ומייד אחריו את יעל מתנצלת:
"כן, כן, את המלכה, ליסה, אני אעשה מה שתאמרי לי, רק בבקשה לא עם השוט הנוראי הזה"
"ככה את ילדה טובה. תשכבי כאן ותפתחי את הרגליים" אומרת ליסה

"בוא, בוא איתי לחדר השני, עדיף לך לגמור עם זה. החוזה מוכן ומחכה לך, ומייד אחריו אני שלך. אתה יודע שאני רוצה אותך" אני שומע את הילארי לוחשת שוב באוזני כששדיה הרכים מרוחים על צווארי ופני
ברטה מגבירה את עמצת וקצב החיכוך. הלחץ על אשכי ועל הזיין גוברים. ברטה יודעת מה היא עושה. אין ספק שזו איננה הפעם הראשונה בה היא מענה גבר באופן הזה.
"לא, לא, את זה אני לא יכולה. בבקשה לא, זה ענק, אני לא יכולה לקחת את הזיין הענק שלך, בבקשה ליסה, רחמי עלי" אני שומע את יעל מתחננת
"בואי לכאן, הילארי" אני שומע את ליסה פוקדת
"הרעש של הזנזונת הזו מפריע לי. שבי עליה ושתלקק אותך, אם היא כבר מוציאה לשון, לפחות שיהיה למטרה טובה"
אני שומע את צעדיה של הילארי כשהיא מתרחקת.
ברטה, גופה הכבד שרוע מעלי, שדיה חופנות בתוכן את הזיין הזקור והכואב שלי, מגחכת בקולה העבה.
"בא לך לראות איך הן מזיינות את יעל שלך? איך הן הפכו אותה לשיפחת המין שלהן? תדע לך שכשאני גומרת איתך, ליסה רק מתחילה, והדילדו הענק שלה ייכנס לך לתחת ולא תוכל לעשות כלום. אולי בכל זאת תחתום?" היא אומרת
אני חש כיצד היא מתרוממת מעלי, משחררת את הזין מן האחיזה של שדיה הענקיים ומזדקפת. מביטה במתרחש בצד השני של החדר?
לפתע אני חש בשני קילוחים חמימים של נוזל המכסה את כל חלצי. לא, אין מקום לטעות. ברטה מרטיבה אותי בחלב. היא מגחכת.
"צמא?" היא שואלת ומבלי לחכות לתשובה, הקילוחים שלה זורמים על חזי ועל פני. כולי דביק מן החלב שברטה מתיזה עלי משני שדיה הענקיים.
"עוד?" היא צוחקת ומבלי לחכות לתשובה, ממשיכה ושוטפת אותי בנוזל החלקלק.
אני לא עונה
ברטה ממשיכה לשטוף אותי בחלב החמים שלה. זרזיף יחיד פוגע בשפתי. אני מלקק את שפתי. מתוק.
"אני רואה שאתה אוהב את החלב שלי" היא אומרת. ולפני שאני משיב, היא מתרוממת ותוחבת שד ענק לתוך פי. למעשה רק הפיטמה חודרת אל בין שפתי ושאר השד פשוט מכסה את כל פני.
הזרם אינו פוסק. אני סוגר את שפתי.
"ככה, אה?" היא אומרת בצחוק עמוק ושולחת את ידה ותוקעת בוהן וואצבע אל בין ליסתותי וגורמת לפי להיפתח
"עוד לא נולד הבן שלא שתה את החלב שלי" היא אומרת
החלב ממלא את פי ונוזל לצדדים.
בינתיים בצד השני של החדר אני שומע את יעל נאבקת
"שקט", אני שומע את ליסה גוערת בה "הוא כבר חצי בפנים, אל תדאגי כל כך, כבר זיינתי בנות צעירות ורזות ממך. הזיין הזה ייכנס לתוכך עד הסנטימטר האחרון שלו. ברור?"
אני שומע את יעל מהמהמת משהו, ככל הנראה מתחת לכוס של הילארי.
"רוצה לראות?" מתגרה בי ברטה
"איזה טוסיק חמוד יש לך" אומרת ליסה, "כשאגמור עם הכוס שלך, אזיין אותךגם בתחת. את תאהבי את זה"
ברטה, איננה מחכה לתשובתי. היא מסרה מעלי את כיסוי העיניים השחו. האור מסנוור את עיני. ברטה מניחה את ידה הגדולה תחת עורפי ומכוונת את ראשי הצידה, לכיוון ההתרחשות.
המראה מדהים. יעל, מנהל השיווק שלי, רזה וחטובה, עירומה לחלוטין, שוכבת שרועה על גבה, על גבי מזרון גדול בצד החדר. ליסה, לבושה בגד עור שחור על כל גופה, כשדילדו צמוד לריתמת העור השחורה שהיא לובשת רוכנת על יעל שרגליה פשוקות לצדדים. הדילדו תקוע לו עמוק בתוך הכוס שלה. ידיה של ליסה אוחזות בשדיה הקטנים והזקופים של יעל. מן הצד השני, כשפניה מול ליסה, יושבת או נכון יותר רוכבת עליה הילארי. גם היא עירומה לחלוטין. שדיה הגדולים והנפולים קמעא, קופצים כשיעל מתפתלת מתחתיה ומנסה לנער אותה מעל פניה. הילארי אינה מוותרת ובעוד ידיה שלה, מלטפות את השדיים הגדולים של עצמה, היא מתפתלת ומתנועעת מעל פניה של יעל כדי לשמור על המיקום הנכון.
"טוב, אני אחתום, רק תעזבו אותה," קראתי

מנהלת השיווק חלק 5

חלק V

שקט השתרר בחדר. הילארי מתרוממת ממקום רכיבתה על פניה של יעל וניגשת אלי. היא מלטפת את פני ולוחשת לי: "אתה רואה, אמרתי לך שבסוף תחתום, לא חבל?"
"שחררי אותו", היא אומרת לברטה, אשר באי רצון בולט מתרוממת מעלי ופולטת: "בדיוק כשהתחלנו להנות"
הילארי נוטלת את בגדי שהיו מסודרים בקפידה בתוך סלסילת קש, משחררת את האזיקים שמחברים את ידי למיטה ומחברת אותם לשרשרת מתכת כבדה, ומשחררת את האזיקים שלרגלי, וכך, עירום היא מובילה אותי במסדרונות שמובילים מחדר הדיונים. העוברים ושבים הרואים אותי מובל עירום, אזוק לשרשרת ברזל אינם מעיפים בנו מבט נוסף. ניכר שהם רגילים במחזות כאלו. הילארי עוצרת ליד דלת צדדי ופותחת אותה. מקלחת. היא נועלת את השרשרת לטבעת מתכת ענקית ליד המקלחת שלא נמצאת שם במקרה: "תתקלח, תוריד מעצמך את כל החלב הדביק הזה"
עשיתי מקלחת בעוד הילארי עומדת ומביטה בי, כשהיא מעסה את שדיה מול עיני בכוונת מכוונת. מעסה ומוחצת ומבליטה את הפיטמות הזקורות שלה. כשיצאתי מן המקלחת, הגישה לי מגבת גדולה והמתינה בסבלנות עד שאתנגב כהלכה.
"בוא אלי, תן לי אני אוריד את הגומיות האלו," אמרה הילארי ובעדינות הורידה את שתי טבעות הגומי שלחצו את הזיין שלי לזיקפה בלתי נסבלת.
יצאנו שוב למסדרון והגענו אל חדר צדדי שבו מונחת ערימת חוזים מוכנים לחתימה.
"מה עם יעל?" אני שואל
דואגים לה, עונה לי הילארי
"אני רוצה לראות אותה כאן"
"קודם תחתום בבקשה", אומרת הילארי במתיקות ונצמדת אלי ומחבקת אותי ומלטפת אותי. "תחתום" היא חוזרת ומבקשת
"אני רוצה לראות את יעל"
"אין בעיה" היא אומרת ונוטלת שלט מן השולחן. היא לוחצת על השלט.
מסך שטוח ענק יורד מן התיקרה ובלחיצה נוספת הוא מציג את הנעשה בחדר הדיונים.
ניכר שחלו שם שינויים מסויימים.
יעל, שוכבת כעת על ביטנה על גבי המיטה השחורה הענקית שרק לפני דקות אחדות אני הייתי עליה, מולה שוכבת על הגב ברטה, רגליה פשוקות ויעל מלקקת את הכוס שלה בשקדנות מרובה. מאחוריה, לבושה בבגדי העור הצמודים, כורעת ליסה, והדילדו שלה דחוף עמוק בתוך פי הטבעת של יעל.
"מה זה? אמרתם שתשחררו אותה"
"אל תהיה כזה קטנוני, תן לה להנות" עונה לי הילארי. "היא ביקשה להישאר"
"אינני מאמין לך"
"אתה יכול לשאול אותה" אומרת הילארי וידיה מלטפות את גבי וחזי ושפתיה מנשקות כל פינה ופינה בפני ובצווארי כשלשונה חודרת לאוזני ולפי
בעודה עסוקה בי, היא מרימה את השלט ולוחצת על כפתור נוסף.
"אתה יכול לדבר איתה, אנחנו בשיחת וידאו כרגע"
"יעל, את ביקשת להישאר שם? ביקשת להמשיך?" אני שואל
יעל מרימה את ראשה ומחייכת
"כן או לא?" אני שואל
"כן", היא עונה. "אני רוצה להישאר כאן עם המלכה ליסה ועם ברטה".
"את בטוחה?"
"כן, טוב לי כאן עם שתיהן. אני נהנית. תגמור מה שאתה עושה שם ותחזור לחדר הדיונים, אני אחכה לך כאן"
"קדימה" אמרה הילארי והגישה לי עט. תחתום ינלך להזדיין, כמו שהבטחתי לך. אמרה ולחצה על כפתור נוסף בשלט שפתח מיטת ענק מתוך הקיר הצדדי.
הילארי נשכבה על המיטה והמתינה לי
ניגשתי אל המיטה והבטתי בה, גוף בהיר, ממש חיוור שדיים גדולים שכעת שכבו על חזה ובקושי ניכר גודלם ירכיים רחבות וחיוך מקסים.
לא המתנתי לדבר, פשוט נשכבתי עליה, בתנוחה המיסיונרית והוצאתי עליה את כל האנרגיה של היום. זיינתי אותה כשאני עולה ויורד בלי הרף. הזיקפה שלי עדיין כאבה מן הטיפול של ברטה, אבל לא יכולתי לעצור. עליתי וירדתי כשאני מביט בפניה וממתין לרגע שבו אראה את סימני האורגזמה על פניה. הייתי קרוב אך התאפקתי. האטתי את הקצב עד שחשתי שהיא מתחילה לרעוד. גמרתי בתוכה בלי שום ייסורי מצפון. פשוט בתוכה. בלי קונדום ובלי שאלות.

אשה חמה

New member
עכשיו זה הסוף ?

אצלך בסיפורים יש קו אחד מוביל
האשה תמיד היא המלכה מתעללת או השפלת מין הכנועה

פרק VI

פרק VI

שנינו קמים מן המיטה. הילארי ניגשת אל השולחן. ערימת החוזים שוכבת כמו שהיתה קודם. לא נגעתי בה.
"אתה נורמאלי? למה לא חתמת? ליסה תהרוג אותי"
"לא בא לי לחתום" עניתי.
"אני מחזירה את ברטה" אמרה, ובעודה אומרת מיהרה ואחזה בקצה השלשלת הכבדה ונעלה אותה לטבעת בקיר.
עברו אולי עשר דקות עד שברטה נכנסה. שדיה הענקיים עומדים להישפך בכל רגע מן המחשוף העמוק. היא מביטה בי ואומרת: "אז מה, זיינת את הילארי ולא חתמת, אה? חושב שאתה חכם? עכשו אני קיבלתי אותך לטיפולי עד שתחתום, ברור?"
וברטה לא נראתה כאילו היה בכוונתה לבזבז זמן. היא ניגשה אלי והחל ה לחכך את שדיה הענקיים בגופי, עולה ויורדת מעלה ומטה. היה ברור שבכוונתה לגרום לי שוב לזיקפה, אך זה לא היה פשוט. היא אחזה בשני האשכים בידיה, מלטפת אתם ולוחצת, אך ללא הואיל, הזיין שלי סירב להתרומם. היא המשיכה אולי רבע שעה אך לבסוף, ככל הנראה התייאשה.
היא עזבה את החדר, משאירה אותי קשור לטבעת באמצעות השלשלת הכבדה.
ברגע שהיא יצאה התחלתי למשוך את השלשלת ולסובב אותה בכוח סביב הטבעת, הטבעת החלה להתרופף והסתובבה סביב צירה. משכתי עוד כמה משיכות עזותוהטבעת נעקרה ממקומה והשרשרת הכבדה התנתקה.
עמדתי שם, עירום, ידי אזוקות באזיקים לשרשרת ברזל כבדה אך אני למעשה חופשי ויכולתי לברוח מן המקום. ניגשתי אל הדלת. משאך נגעתי בידית, הדלת נפתחה בדחיפה עזה וליסה נכנסה כרוח סערה. לבושה בבגד העור השחור וההדוק הדילדו הענק מהודק אליה. בידה הימנית היא אוחזת בשוט עור שחור אף הוא.
אז מה, אתה חושב שאתה יכול להתל בנו. התקרבה אלי והניפה את השוט.
לפני שהספיקה לפגוע בי, סובבתי את השלשלת בעוצמה והשלשלת הסתובבה סביב גופה החטוב, לכדה אותה במעין חגורת מתחת כבדה שהידקה את שתי ידיה לגופה.
משכתי אתה אלי. פניה מול פני.
"אז מה, איך זה מרגיש עכשיו?" שאלתי והעברתי את שפתי על פיה. ליסה ניסתה להסב ראשה אך השרשרת אחזה בה בעוצמה. לשוני נכנסה אל בין שפתיה והתחלתי להעביר את הלשון בתוך חלל הפה, חשתי כיצד ההתנגדות שלה נעמת והופכת להתמסרות מנועה. היא משכה את ראשה לאחור והתמסרה ללשוני ולשפתי. לאט לאט היא החלה להתנשם ולגנוח בהנאה. היה ברור שהיא רוצה בי
"תוציאי את המפתח מן הכיס ותשחררי את האזיקים" לחשתי באוזניה.
"יפה מאוד" אמרתי. השארתי אותה כבולה בשלשלת כשרק ידיה משוחררות
"על הברכיים" ציוויתי
ליסה צייתה
יפה, עכשו נתחיל מחדש. עכשו תתחילי ללקק את הזיין שלי, אבל כמו שצריך. לאט, בעדינות ומתוך כוונה לענג אותי. ברור?"
ליסה לא היתה זקוקה ליום לימודים ארוך כדי ללמוד את תורת הליקוק והמציצה. היא התחילה לענג אותי בכוונה גדולה והיה ברור שהיא יודעת את המלאכה.
לקחתי את הזמן שלי ונתתי לה לעבוד. אהבתי את מה שהיא עשתה וכעת הזיין התחיל להתאושש ולעמוד בחזרה.
ליסה לא חדלה. שפתיה העניקו לי עונג עצום. היא מצצה בהנאה ולא הפסיקה גם כשחשה כיצד אני משחרר לתוך פיה את הפריקום המבשר את בוא הגשם.
בעודה מוצצת, איתרתי את השלט ולחצתי על כפתור האינטרקום. דיברתי את החדר השני.
"בואו לכאן בנות" כרזתי.
חלפו כמה דקות ושלושת הנשים, ברטה בראשן יעל והילארי הצטרפו ועמדו מסביב.
אתן רואות? זה מה שהיא באמת אוהבת
שלושתן הביטו במחזה בהשתאות.
"תגידי להן מה את אוהבת, ליסה"
"אני אוהבת למצוץ את הזיין שלו" היא אמרה
"יפה, אמרתי ושלפתי את הזיין ממש לפני הגמירה כשאני משחרר את המטען הלבן והסמיך ישר על פניה של ליסה."
"בואי יעל, חוזרים למשרד" אמרתי בעוד ברטה והילארי רוכנות על פניה של ליסה המשורשרת ומלקקות אותה
נטלתי ביד אחת את החוזים וביד שניה אחזתי במכנסי והשתחלתי לתוכם תוך כדי הליכה במסדרון.
תוך שתי דקות עמדנו יעל ואני במגרש החנייה כל אחד ליד מכוניתו.
"ניפגש במשרד בעוד שעה וחצי, אמרתי לה כשאני לוקח בחשבון זמן לעבור דרך הבית למקלחת והחלפת בגדים

מנהלת השיווק חלק VII

פרק VII

התעכבתי כמה דקות לפני שיצאתי מן השער, וככל הנראה יעל יצאה לפני. כשהגעתי לשער, עמדה שם ברטה, חולצה גדולה מכסה על המחשוף הפרובוקטיבי שלה והבעת פניה כולה אומרת תמימות ורוגע. היא עמדה שם ממתינה לטרמפ. כשראתה אותי, פנתה אלי בחיוך מתוק: "אתה מגיע לשדרות קינג במקרה? אפשר לתפוש איתך טרמפ?"
"בואי ברטה, אקח אותך לאן שתירצי" אמרתי
"תגיד, למה נכנעת כל כך מהר שם בחדר? הרי אני יודעת שיכולת לקבל עוד ועוד" שאלה מייד אחרי שהתיישבה בכסא שלידי, ישבנה המלא מתרווח לו על הכסא האפור.
"נו באמת, אני מתפלא שאת שואלת, חששתי ממה שליסה תעשה ליעל"
"חחח, יעל? הצחקת אותי" גיחכה ברטה בקולה העמוק, כששדיה הענקיים מקפצצים מעלה ומטה בתוך החולצה הגדולה שטרחה לעטת על עצמה.
"למה את מגחכת?"
"כאילו שאינך יודע?"
"יודע מה?" המשכתי לשאול
"שיעל היא שיפחת המין של ליסה? שהיא עושה כל מה שליסה תאמר לה? שכל ההצגה שהן דפקו לך היא בסך הכל כלום לעומת מה שיעל רגילה לעשות עבור ליסה? באמת אתה לא יודע"
שתקתי. הייתי המום. יעל, מנהלת השיווק שלי? זו שכל הזמן מדברת על גברים? ומספרת לי על היציאות שלה? לא יכולתי להאמין. אבל אז התחלתי לחשוב ולשחזר, את כל הג'סטות הקטנות שהתרחשו בחדר הדיונים, את החיוכים של יעל.
הבנתי.
"אז מה?" שאלה ברטה
שתקתי
"חושב איך להגיב?" המשיכה ברטה
"תן לי אותה. תן לי אותה לאחר הצהריים אחד, אני מתה לזיין אותה וליסה לא מרשה לי תן לי אותה ואני כבר אטפל בה".
"מה את מתכוונת לעשו לה"
אני מחבב את יעל ובאמת לא הייתי רוצה לעשות לה משהו רע מדי, אבל מצד שני, הבוגדנות שלה – הרסה אותי
"תן לי אותה ותראה מה ייקרה."
שתקתי
"תן לי אותה היום. היא חוזרת למשרד שלך?"
ברטה נראתה להוטה. היא לא חדלה לקפצץ בכיסא. ניכר בה שהמחשבה על יעל ומה שתוכל לעשות לה, מלהיטה את יצריה.
"תן לי את השרמוטה החטובה הזאת לאחה"צ אחד ותיראה כמה כנועה היא תהיה אחר כך"
לא יכולתי להחליט. נהגתי לכיוון הבית שלי כמו רובוט
ברטה לא שתקה לרגע.
"אין לך מושג מה אפשר להוציא ממנה, כשהיא הגיעה פעם ראשונה לליסה היא שנאה נשים. ליסה הפכה אותה גם ללסבית מוחלטת וגם לשיפחת המין שלה."
המשכתי לשתוק. המחשבה על יעל בידיה של האשה הגדולה הזו, לא נתנה לי מנוחה...
"נו, מה אתה אומר?" המשיכה וחפרה

מנהלת השיווק חלק VIII

כבר היינו קרוב למלון שלי כשנזכרתי שמזמן עברנו את שדרות קינג
"אופס, שכחתי להוריד אותך" אמרתי
"לא נורא, אנחנו הולכים אליך למשרד להעניש את יעל?" אמרה ברטה
בסדר, נדון בזה, אבל אני חייב לעבור דרך הבית שלי ולהתקלח. החלב שלך ממלא כל קמט וחור בגוף שלי.
חחח ברטה צחקה מכל הלב.
נכנסנו אלי, "חכי לי כאן" אמרתי לה, והצבעתי על הספה מול הטלויזיה. "יש שתיה במקרר, תרגישי כמו בבית"
נכנסתי למקלחת ופתחתי את הזרם עד למקסימום עוצמה, שוטף מעצמי את כל סימני ושאריות היום המתיש.
הרמתי את עיני – היא עמדה בפינת חדר האמבטיה, הביטה בי וחייכה.
"מה את עושה כאן?" שאלתי את ברטה
"אמרת שאני יכולה להרגיש כמו בבית" חייכה
"כן, אבל לא התכוונתי שתעשי לי בדיקת רנטגן" חייכתי וברטה הסירה את עיניה ממבושי.
הבטתי בה: אשה גדולה, שחורה, יפה, שדיה הענקיים שוב חזרו להאיר את הסביבה, נראה שחולצתה הגדולה הוסרה. תהיתי מתי היא בכלל לובשת אותה, רק כשהיא יוצאת הביתה?
ברטה ניגשה אלי והחלה לשפשף את גופי באמצעות הספוג הטבעי הגדול שהיה מונח בצד האמבט. היא שפשפה בכוח רב ועשתה לי מסג' אינטנסיבי שהמריץ את זרימת הדם בכל גופי. כבר חשתי מוקדם יותר את כוחה הפיסי אבל כעת כשהיא שפשפה כל חלק וחלק בגופי, הרגשתי בעוצמה האדירה שלה כשהיא משפשפת את אצבעות הרגליים ועולה לאורך השוקיים, משפשפת ומקרצפת ומעסה. ואני, נשען על הקיר, עוצם את עיני ומפקיר את גופי בידיה החזקות. וברטה עולה לאורך הירכיים, אצבעותיה האמונות אוחזות בירכיים ומעניקות לי מסג' איכותי. היא מגיעה לאיזור האשכים, נוגעת בעדינות מפתיעה ומרפרפת על פניהם ואוחזת בזיין הרפוי ומעניקה לו שיפשוף עדין. ניכר בה שהיא זהירה במחיוחד כשהיא מטפלת באיזור הזיין והביצים. שלא כמו בבוקר כשידיהחולפות על פני האברים הרגישים הללו בעדינות של פסנתרנית. בעוד היא מעסה את גופי, נרטבה כולה ושדיה הענקיים, עטופים בחולצה הדקיקה עם המחשוף העמוק בולטות עו יותר ומשוות לה מראה של אלת פיריון.
היא ממשיכה בעיסוי ועולה למעלה מעסה את הבטן והחזה. מנשקת אותי בעדינות תוך כדי שהיא עולה.
אני מתכופף ולוחש לאוזנה – "ברטה, אילו רק יכולתי, הייתי מזיין אותך, אבל את יודעת שאני גמור להיום."
ברטה לא ענתה, רק קול צחוקה העמוק והרם התגלגל בכל הבית. היא המשיכה ועיסתה את גופי כתפיים ופנים, לא השאירה פינה ללא טיפול. לבסוף, משכה אותי בעדינות מתוך המקלחת ועטפה אותי במגבת.
"לך להתנגב ולהתלבש, אני אתרחץ וניסע למשרד, יש לנו עוד הרבה מה לעשות שם. יעל מחכה לנו"
כשיצאה מן המקלחת, לבשה חולצה שלי, חולצת כפתורים לבנה שהיתה קטנה עליה בשני מספרים לפחות. הכפתורים עומדים להתפוצץ מן הלחץ. שלושת הכפתורים העליונים פתוחים. פיטמותיה השחורות בולטות כמו שני מחקים של עיפרון, זקורות קדימה ללא חת, מאיימות לקרוע את הבד הדק.
"מוכן?" שאלה
"מוכן"
ירדנו למכונית

למעלה