מנהלת הפורום איפה את? אז´י אידי סודה ומה שלומך?
ג גחלילית זוהרת New member 5/2/02 #2 הנה באתי יום ארוך.. המון עבודה... עוד לא הסתיימה לה.. ויש עוד אבקות להכין ועוגיות ומיצים כאלה ואחרים... ואבקות שונות ומשונות... לילה מאושר ורק טוב!!!
הנה באתי יום ארוך.. המון עבודה... עוד לא הסתיימה לה.. ויש עוד אבקות להכין ועוגיות ומיצים כאלה ואחרים... ואבקות שונות ומשונות... לילה מאושר ורק טוב!!!
מ מתוקית. New member 5/2/02 #4 פרוח נו כבר תביא מצ´ו.. אפרוח שירה אפרוח רגש נוווווווו הרגת אותי עם מה שכתבת היום זה חזק ויפה אולי תביא את זה לכאן..? מוווואה
פרוח נו כבר תביא מצ´ו.. אפרוח שירה אפרוח רגש נוווווווו הרגת אותי עם מה שכתבת היום זה חזק ויפה אולי תביא את זה לכאן..? מוווואה
מ מתוקית. New member 5/2/02 #6 נהפוך הוא- זה ה´מקום לשירים הגיגים,מחשבות זה המקום פרוח לא מהבהבת לך תיבת המסר...?
ג גחלילית זוהרת New member 5/2/02 #7 לא כבד, מה פתאום?? אין לי מושג על מה מדובר.. אבל אין כאן דבר שהוא כבד מידי לחברים! יוצאת אל הלילה ... לילה קסום ורק טוב!!!
לא כבד, מה פתאום?? אין לי מושג על מה מדובר.. אבל אין כאן דבר שהוא כבד מידי לחברים! יוצאת אל הלילה ... לילה קסום ורק טוב!!!