מנהלי 1800550

מנהלי 1800550

ביום חמישי אמרתי שהרינגטון היומי שנתתם[עננו] כשרוצים להוריד אותו זה כותב הדף לא נמצא. למה זה עדין לא טופל? זה לא חכמה להכניס תכנים חדשים[ותודה עליהם] ולהזניח את הישנים. ‏

לעיתים אני עומדת נדהמת

מול תגובות של אנשים! עושים לכם טובה. אז איך אתם מעיזים לקטר?!?! אפשר מקסימום לבקש..... אבל לדרוש?!?! תגידו תודה!! (תגובה זו לא מופנית דווקא לכותב ההודעה,אלא לכל הנצלנים למיניהם....) סליחה אם פגעתי...אני פשוט בשוק לפעמים....

אץ קוצץ

New member
כמוני כמוך

רק שמדיניות האתר היא להתייחס בסלחנות לכל אותם `דורשים`...

המדיניות בכלל מדינת ישראל היא

נצלנות. מדיניות של הכל מגיע לי... מדיניות האתר ראויה לציון! אך בכ``ז צריך ללמד כמה אנשים לקח.. זה מקפיץ!

אנלא יודעת מה זה פורום משוב.

אני יודעת שכל אדם זקוק למשוב חיובי. והדרישה הישראלית עוברת לפעמים כל גבול!

תודה רבה לך, העניין סודר

כנסו לקטגוריית הרינגטון היומי באתר 1800550 או דרך טולבר הפורום

תגובה לקטרנים:

גברת, לא שייך ביום אחד לקרוא הודעה ולתקוף... קודם תלמדי את הכללים... ויותר עניני, אף אחד לא התלונן אלא כתבתי לטובת האתר(שגם אני עזרתי לו בכמה דברים), והיינו שביום חמישי כשאידישקייט עידכן את הרינגטון היומי אמרתי לו שהדף לא נמצא ואז אץ[כבודו במקומו] אמר לי שזה כן נמצא, ואני חשבתי שאני סנילי ובדקתי שוב ובאמת הדף לא היה ואמרתי בפורום ואז אץ בדק ואמר שזה באמת לא נמצא ואני צודק. מי בא להתלונן?? מי ששם לב להודעותי אני תמיד משתדל להודות להנהלה ולמיין(ואפי` יש לזה קישור באתר שלי). לתשומת לב.‏

תודה אחי רק היום שמתי לב לזה

ובזכותך סידרתי , בעוד 5 דקות יכנס לתוקפו הרינגטון הבא אז תהיו בהיכון. ובאמת "עם כל הלב" תן את כל הלב.. ח-ז-ק!

אני מתנצלת!

מראש כתבתי שהתגובה לא קשורה בדווקא להודעה. אלא באופן כללי לכל ה``הדרשנים`` למיניהם. שוב סליחה.

למעלה