מנהלים

nofear12

New member
הסיבה לקביעת הופעות משותפות במקביל

הרעיון הוא שלהקה שהוזמנה ( דגש על הוזמנה) יכולה לבוא גם לחמש דקות. ברגע שלהקה הזמינה (דגש על הזמינה) היא סגרה לעצמה את כל אורך המופע. זה גם בדיוק מה שקורא במציאות: למשל עברי לידר: 21:00 ריטה מארחת את עברי לידר 21:00 שלמה ארצי מאחר את עברי לידר 22:00 עברי לידר מארח את שרית חדד. ב 22:00 עברי לא יכול לעזוב את ההופעה אחרי 5 דק כי הוא המארח. הוא המזמין. ב21:00 הזמינו אותו - והוא יכול ללכת אחרי 5 דק. לכן כשאתם שולחים הזמנה תחשבו שוב :)) אך אם שלחתם הזמנה מ 23:00 ומעלה זה בסדר כי אז השלוש שעות הראשונות פתוחות להזמנות ב 20:00 במרכז הירידים. ב 21:00 לכל השאר וב 23:00 ניצנים. אז מה אתם אומרים? :))

בקשר לזה

אנשים מתייחסים להזמנה להופעה כאילו שזה שמזמין הוא כאילו "המארח" אבל זה לא נכון להתייחס אל זה ככה!! כי הרבה פעמים אנשים מתכננים ומציעים בספר מבקרים ואומרים תזמינו אותי וכל מני דברים... אז כל הקטע שהופעות משותפות זה לא "X מארח את Z ".. זה X+Z מופיעים בייחד!! על אותו עקרון זה לא הגיוני שהלהקה המזמינה משלמתת את עלות האולם ולא חצי חצי! גם אני תכננתי לפני שהגעתי למליון הופעות ואת רובם אני הזמנתי! כי אנשים כתבו לי- רוצה לעשות הופעה משותפת? שלחי הזמנה! ולא חשבו לרגע להציע לי לפעמים.. והייתי תמימה ולא ידעתי שאני הולכת להדפק מזה בגדול! גם בגלל שאני מוגבלת בזמנים וגם כי אני מפסידה על זה כסף.. לא היה לי כח לחשב את המספרים המעצבנים האלה אז פשוט חשבתי לעצמי ש- 60% זה מספיק כדי לכסות כל כך הרבה כסף... אבל אני ממש טעיתי! והפסדתי מזה! הייתי יותר מדי נחמדה... וחבל! אז תסכימו איתי שהופעה משותפת צריכה להיות דבר ששני הצדדים מרוויחים ממנו באותה רמה! ואף צד לא נדפק בדרך כלשהי... כי השם הוא"הופעה משותפת" ולא "הופעה עם אורח" או איך שלא תקראו לזה..

למעלה