מנהלים

RoieL

New member
מנהלים

אם תשימו לב ההופעות המשותפות הן פתח לרמאות, ומאז שהאפלקציה נוספה המשחק השתנה לגמרי ולהקות מהתחתית פתאום עלו לראש הטבלה- וזאת כי קבעו הרבה הופעות במקביל בערבים.

matalix

New member
נו...אז מה הבעיה בזה?

שלהקות מתקדמות מהופעות משותפות?? זה כמו שלהקות יתקדמו מיצירת שירים ואלבומים...מה רע בזה?

שלהקות מתקדמות מהופעות

משותפות שמתקיימות באותו הזמן! את חושבת שהלהקה שלך, תותחית ככל שתהיה, יכולה להופיע בשני מופעים שונים באותו הזמן?

הופה - סופסוף מישהו מדבר...

אני בחרתי לשתוק - סתם כדי לא לדפוק אחרים שמשתמשים בפתח הזה אבל אם כבר מישהו מודיע - אולי לקראת הסוף יהיה משחק הוגן...

drums123

New member
אני דווקא חושב שזה סבבה, כי

אחרת מי שהיה מהראשונים היה מנצח ולאחרים לא היה כל סיכוי. וזה באמת לא הוגן, כי הם יכלו להוציא איזה 5 אלבומים ביום אחד... זבשפה העברית זה אומר שאפשר להרוויח המון כסף במעט זמן.

matalix

New member
אוקיי,אוקיי...לא כל כך הבנתי את זה

אם ההופעות מתקיימות באותו הזמן אז באמת לא הוגן?

מה לא הבנת?

מותר היה לך לקבוע הופעות באותו זמן לפני שהיו המשותפות? אפשר היה? לא! זה באג - פתח לטעויות ובמקרה המדובר גם לרמאויות. אני יכולה להניח שה? בסוף ההודעה שלך היה בטעות ואז ההודעה שלי עכשיו מיותרת?

lool3

New member
זה לא הוגן אבל..

זה המשחק. תעשו הופעות משותפות עם אנשים שאתם באמת סומכים עלייהם ולא עם משתמשים שסתם הציעו לכם הרגע.

מה הקשר?

הבעיה היא לא על מי אתה סומך... הבעיה היא שאנשים מרמים ואושים 3 או 4 הופעות גדולות בערב אחד.

lool3

New member
קשור

אם זה טעות מבינים.. אבל את לא מעדיפה לעשות עם חברה שאת מכירה חודשית לעומת משהו שהרגע הציע לך, ואיכשהו הרוב התעצבנו עליו?

כן אבל זה לא קשור!

השרשור פה לא מתלונן על עם מי עושים הופעה אלא על כמה הופעות עושים ואם מותר לעשות במקביל. תעשה הופעות עם מי שבא לך - הבעיה היא לא בפרטנר אלא במספר ההופעות שמתקיימות באותו היום ובאותן השעות. אני נוטשת את השרשור הזה כי נראה לי שחזרתי על זה מספיק פעמים - בתקווה לשינוי ומשחק הוגן יותר.

RoieL

New member
זה לא טוב

כי ככה החזרות נגמרות מהר, וגם אני הייתי בחו"ל והלהקה שלי נפלה כמה מאות מקומות, הצלחתי להתקדם ל- 40 הראשונים ועכשיו בגלל שאני לא רוצה לרמות, ירדתי 200 מקומות.

אתה צודק

בהתחלה נקבעה לי בטעות ואז הפסקתי אם זה הייתי מבטל מלא הופעות מקביליות וזה מבאס שאני יורד סתם הייתי מקום 54 וירדתי ל123

RoieL

New member
אני מ- 48 ל- 300 ומשהו תוך יום וחצי

לפחות אתה במקום עם מס' יפה

RoieL

New member
89

מאתמול הצלחתי לעלות קצת מקומות, אבל שתבין- הייתי מקום 2 בשיא שלי.

למעלה