מנהלים קטנים שלי...

elcool

New member
מנהלים קטנים שלי...

אז מה קורה? אני רוצה סיכום תוצאות! אז לפי מה שהבנתי: המעומדים הראשוניים היו kyle, richter ו-memememememememememememem. קייל פרש. wanna get high אחראי על ההצבעה (אף אחד לא משוחד) אבל נשארת השאלה, איך מצביעים? יש כאלו שאמרים שכדאי לשלוח הודעה פרטית ל-WANNA, ויש כאלו שלא רוצים שהבחירות יהיו חסויות. (אני מעדיף חסויות). יש עוד פרטים?

omer789

New member
אפשר בספיישל מטורף

במירק (MIRC). זה יכול דווקא נחמד, יענו כל מי שרוצה להצביע ייכנס למירק בשעה מסוימת ויצביע

elcool

New member
אבל אין לי מירק

יש לי רק את הפורום, איסיקיו ותיבת אימייל

omer789

New member
זה מגה ככה...

הקטע שלא כולם יודעים להשתמש בזה אז אולי זה לא הכי טוב. אבל עדיין רעיון

omer789

New member
זה גם אפשרי.

אבל כדי שאנשים לא יצביעו פעמיים בשמות אחרים, או יצביעו בשם של מישהו אחר מהפורום, אנשים צריכים לעשות מעין הרשמה לפני בפורום,להגיד באיזה שם הם יצביעו ואז לאשר את זה. צ'מעו הכי פשוט להשאיר הודעות לא חסויות...

richter

New member
צודק (אבל...)

אבל קודם כל צריך לסכם את כל העניין חד משמעית כי רבים כאן בפורום לא מבינים מה בדיוק קורה ומה כל הקטע עם המנהלים....

richter

New member
אולי אני לא בקיא כ"כ במערכת ההודעות

של תפוז אבל לדעתי איך בדיוק תשלח הודעה חסויה? הרי אם לא תכתוב את כינויך בסוף המכתב זה לא ישנה דבר משום שתמיד אפשר לדעת איזה משתמש הוא שולח המכתב. ותקנו אותי אם אני טועה (אני לא הכי בטוח שהצדק לצידי)

wanna get high

New member
כן לכל החביבים שלי...

ההצבעה כרגע נערכת דרכי. מי שרוצה להצביע עד יום שבת ישלח אלי שם של מתמודד אחד ורק אחד ואני אכריז על התוצאות ביום שבת בערב. בינתיים קיבלתי רק 4 הודעות אז קדימה למהר!!!

richter

New member
לא הסכמנו שאנחנו רוצים שני מנהלים?

כי לפי דעתי יותר טוב שניים מאחד. וד"א עוד נושא חשוב בקשר להנהלה: ישנו משתמש בשם memememe אשר נמצא בפורום רק שבועיים (אם אתם רוצים להיווכח דפדפו עמוד או שניים אחורה ותראו את ההודעה הראשונה שלו). עם כל הכבוד שיש לי לכל אחד ואחד מחברי הפורום אני לא בטוח שכבר אחרי 14 יום בפורום מגיע ל-memememe להיות כאן מנהל וזה לא חשוב כל-כך מה ומי ומו. כי חוץ מהעניין שצריך לדעת ולאהוב את סאות'-פארק וכל מה שפורט לעיל (ראו לדוגמא את הודעתו של "מגבת מסטולית" כמה הודעות מתחת לזו) גם לפי דעתי צריך וותק כלשהו בפורום (אשר יעלה על שבועיים כמובן). אשמח אם תגיבו בנושא.

omer789

New member
MEMEMEMEME

אם אתה רוצה להיבחר, תן לנו כמה סיבות לבחור אותך. תארגן לעצמך קצת תעמולה, למה RITCHER קוטל אותך

elcool

New member
מישהו שמע ממנו בכלל?

בא, הציע להיות מנהל ועזב... מוזר...

richter

New member
לא קוטל ולא בטיח

פשוט בנאדם שרק הצטרף וכבר רץ להנהלה לא נראה לי הגיוני

memememe

New member
חחחח.. אני כאן

פשוט קצת לא הרגשתי בטוב בימים האחרונים והנה אני כאן תראו אני לא רואה יותר מדי סיבות לבחור בי אבל אני רוצה שתדעו שאני חושב שזה אחלה פורום. ואני מת על סאות פארק אני רוצה להיותר מנהל בגלל שאני רוצה לעזור ואני כן בפורום ואני כן כותב הודעות. אז דיי אם זה בבקשה.. בקשר לזה שאני שבועיים פה ורוצה להיות מנהל, למה אני רוצה להיות מנהל כתבתי ולמה שבועיים זה כי לא ידעתי שפורום כזה כבר קיים. מאוד רוצה שתבחרו בי אפילו שבכל זאת אני מעדיף בלי בחירות, למה? כי שני מנהלים טובים מהאחד. (מקווה שכולם מסכימים) ביי (אני יהיה פה בשעה הקרובה ויבוד את מה שאתם כותבים)

אני לא חושב שעדיף שני מנהלים.

שני מנהלים יוצר מצב שהרבה פעמים אין תיאום ביניהם ואז אחד מגיב בצורה מסוימת למקרה מסוים והשני אחר וזה יוצר מצב של בלבול, בעיקר שההכרות בינך ובין ריכטר היא וירטואלית בלבד. אני חושב שעדיף מנהל אחד וחברי הפורום יתנו את המילה שלהם מי זה יהיה.

richter

New member
דוקא אני גם מעדיף שני מנהלים

בקשר לתיאום: אין בעיה לתאם דברים אחד עם השני דרך אייסיקיו, אימייל, מסרים פרטיים ועוד אלף ואחת דרכים אפשריות ככה שאני לא רואה למה שני מנהלים זה רע. אז כמו שכתבתי לפני כמה ימים: "שניים תמיד עדיפים על האחד".

memememe

New member
חחחח.. אני כאן

פשוט קצת לא הרגשתי בטוב בימים האחרונים והנה אני כאן תראו אני לא רואה יותר מדי סיבות לבחור בי אבל אני רוצה שתדעו שאני חושב שזה אחלה פורום. ואני מת על סאות פארק אני רוצה להיותר מנהל בגלל שאני רוצה לעזור ואני כן בפורום ואני כן כותב הודעות. אז דיי אם זה בבקשה.. בקשר לזה שאני שבועיים פה ורוצה להיות מנהל, למה אני רוצה להיות מנהל כתבתי ולמה שבועיים זה כי לא ידעתי שפורום כזה כבר קיים. מאוד רוצה שתבחרו בי אפילו שבכל זאת אני מעדיף בלי בחירות, למה? כי שני מנהלים טובים מהאחד. (מקווה שכולם מסכימים) ביי (אני יהיה פה בשעה הקרובה ויבוד את מה שאתם כותבים)

למעלה