מנהלים להתעוררר!!!

E4G

New member
.......

אני מאמין שלמנהלים יש עיסוקים אחרים מלבד הפורום. אחרי הכל, הם אלה שמעלים ודואגים לתכנים חדשים(סדרות, סרטיםן ועוד). המנהלים לא יכולים להיות פה 24 שעות ביממה ואני מאמין שגם לא פעם אחת ביממה. אני מאמין בשיטת העבודה שלהם בכך שמנהלי הפורום הם אחראי הVOD כך זה נותן תשובות ישירות וכנות. כאשר המנהל יראה אני מאמין שהוא יענה על הכל. היית מעדיף/מעדיפה שמישהו שלא יודע בכלל מה קורה יענה?!

זה ממש אבל ממש לא נכון מה שאתה

אומר הם מקבלים משכורת וחלק מהעבודה שלהם זה גם לתת מענה בפורום וחוץ מזה כבר 5 ימים לא היה כאן תשובה מאף מנהל זה פשוט שירות לא טוב וכל מה שתגיד לא יצדיק את זה וחוץ מזה כמה זמן לוקח לענות על תשובות בפורום 10 דקות גג חצי שעה עכשיו כל מי שרשם הודעה לפני 3 ימים לא יקבל תשובה כי הדפים נדחקו ואי אפשר להקפיץ אותם

HOT VOD

New member
תגובות

אני יודע שאתם משוכנעים שהוסיפו לי עוד כמה אלפי שקלים למשכורת כדי לדאוג לפורום הזה, אבל זה ממש לא נכון. האמת היא שקצת הוצנחתי לפה כדי לתת כמה תשובות, ונהיה מזה משרה כמעט מלאה. כפי שאמר E4G, וצדק, המשרה האמיתית שלי היא לדאוג לכם לתכנים וכל מיני דברים אחרים ב VOD, ובכך אני עסוק רוב היום. אם וכאשר יש לי זמן פנוי, ואני מחליט שלא לנצל אותו למנוחה או בילוי עם המשפחה (בכל זאת, מותר לי..) ולפעמים תוך כדי ארוחת צהריים, אני קופץ לפורום ועושה סיבוב. תפסיקו לכעוס ולחשוב שעושים לכם עוול. הפורום נועד להיות כלי לקשר ישיר שלכם אלי, ואני משתדל לקיים את הקשר הזה במסגרת המגבלות שהוסברו. שב"ש.

E4Gל

אתה צודק,הם לא אמורים להיות פה 24 שעות לפחות פעם פעמיים ביום אבל עם שמת לב פעם אחרונה שהמנהל נכנס זה היה לפני שבוע וחצי.....

E4G

New member
...............

הפורום זה רק זכות לפי דעתי, שיהיה לנו יותר נוח, באותו מדיה אתם יכולים להתקשר למוקד של הוט, לשאול ולהענות בהקדם. מלבד זאת יש את אמצעי הדוא"ל או הטופס באתר שלהם. הפורום זה רק זכות לפי דעתי.

תגובה...

ממש לא זכות בעידן האינטרנט זה חובה שלכל אירגון שמכבד את עצמו יהיה פורום שירות מכובד

למעלה