מנהלים חביבים

שiש

New member
מנהלים חביבים

סלחו לי שאני פותחת שרשור שלא קשור למשחק היום, לתלאביבים הזבלים ולירושלמים הבועלים. הדבר שמציק לי כרגע יותר מזה, הוא העובדה שהפורום הזה פשוט מדרדר. יותר מידי ניבולי פה, יותר מידי תת-רמה. מילא זה היה רק זה, אבל זה מבריח כותבים קצת יותר איכותיים מפה, ועל זה חבל לי. (אני אישית יודעת בפירוש על אחד כזה שזו הסיבה להשתתפותו המצומצמת, ואין לי ספק שהוא לא היחיד). עמית ומושיקו, מחשש לאי-הבנות: שום תלונה אין לי אליכם. אתם נהדרים. אני סתם פורקת עצבים, כי כבר נמאס. ויואב – אם לא יצא לי עד היום, אז אני אנצל"ש את עצמי ואצל"ש אותך על שאתה מחיה את הפורום ומעלה את הרמה. קבל ח"ח.

דוגרי הפורום נהיה גרוע!!

אני אומר את זה למנהלים בכל הזדמנות אפשרית. אני לא אתפלא אם חיים עזב את הפורום בגלל הרמה. אני מתגעגע לימים הטובים של הפורום הזה... יש לציין שבכל הבלאגן הזה יש שני חברי פורום חדשים שדווקא בסדר ורואים שמבינים עניין: כדורים בסל/רשת וואטבר הפועל ירןשלים

AmiTutiT14

New member
אני גם חושבת ככה.

אני לא אאשים אף אחד אחר כי אני יודעת שהרוב זה בגלל שאני יותר מדי סלחנית בקטעים האלה. יחד עם זאת, בשבועות האחרונים זה פשוט התחיל להמאס עלי ואני מוחקת כאן כל יום הודעות לא נחמדות ולפחות פעם בשבוע שירשורים שמידרדרים לדברים לא נעימים. אפילו נשלחו מסרים אזהרה לאנשים ש"עוזרים" לדרדר את הפורום ואני באמת הגעתי למצב שכבר לא אכפת לי להתחיל לחסום גולשים. טוב שפתחת את ההודעה הזאת, זאת היתה בשבילי הזדמנות להגיד את הדברים האלה. וגם אני אתן ח"ח ליואב
באמת מגיע לך!:)

AmiTutiT14

New member
שני הגולשים עם הניקים הכחולים:

אני, עמית AmiTutiT14 ומשה Pure M התפקיד שלנו בכלליות ובקיצור זה לדאוג לסדר משמעתי בפורום ולדאוג לסדר חזותי בפורום.

Pure M

New member
טוב.

עד עכשיו באנו בגישה של לוותר ולזרום. זה לא הולך. מעכשיו אני אישית אדאג להקפיד על ההודעות, ניבולי פה לא יתקבלו. וגם לא דברים שדומים לזה. אני לא אלך עכשיו אחורה להודעות שכבר פורסמו, אבל הודעות שמפורסמות מעכשיו והלאה וכוללות חומרים שעוברים על החוקים של הפורום - יימחקו ללא שום אזהרה או התרעה. הקפידו מעכשיו והלאה בבחירת המילים שלכם. תודה

Pure M

New member
עוד דבר קטן:

אם פיספסנו משהו, וראיתם משהו שלדעתכם מצדיק מחיקה ולא נמחק (אנחנו אנושיים, אחרי הכל) שלחו מסר בנושא לעמית או לי, וההודעה תטופל לפי שיקול דעתנו (כלומר, אם החלטנו שהודעה לגיטימית, היא לגיטימית, ואם לא - לא. פשוטו כמשמעו. ויכוחים על אי מחיקות\מחיקות - לא על גבי הפורום, רק במסרים אלינו.) זהו. תודה על שיתוף הפעולה.

AmiTutiT14

New member
משה,

קיבלתי את המסר שלך ואני לא מצליחה להגיב. אז אני אגיב מחר אם אני אצליח

HapoelJerusalem

New member
וואי שוש כמה שאת צודקת....

גם אני אם לא שמתם לב מצמצם לאחרונה את ביקורי בפורום בדיוק מהסיבה הזאת מפורום של אוהדי הפועל שחיים ונושמים תמשחק הפורום הפך לפורום של אנשים שלא שמעו בחיים שלהם מה זה ג'אמפ שוט וכל מה שמעניין אותם זה לקלל ולמכור לנו פרשנויות ב10 אגורות... שוש אני מוריד בפניך את הכובע על האומץ!!! (אם יהיה פה שינוי משמעותי אני מבטיח גם לאכול אותו.
)

שiש

New member
אל תאכל את הכובע

ובוודאי שלא תצמצם את נוכחותך כאן. לא אתה, ולא אף אחד אחר. להיפך, תעלו את הרמה, תעזרו להחזיר את הפורום למה שהיה פעם.

למעלה