מנדי, מי אתה באמת?

רחל 65

New member
מנדי, מי אתה באמת?

מנדי, מי אתה באמת? האיש שמאחורי גולברי, או זה שכתב את כל הפליירים? קצת מהמחשבות שלי גם בצורה הגרפית, ותודה לעמית רומנו על שיתוף הפעולה.

Master Stav

New member
../images/Emo13.gif חזון אחרית הימים

רחל 65 ועמית רומנו משתפים פעולה ...... אני משועשע

amitrom

New member
לכל מי ששכח התמונה המקורית!

רחל את ממש מעוררת חמלה. GET A LIFE פחדנית שמסתתרת מאחורי שם בדוי וזורקת רפש לכל הכיוונים. לפחות היה לך האומץ לעמוד מאחורי דבריך.

Master Stav

New member
תגיד עמית מה ההבדל

אה נכון ...מיקי עשה זאת בהיתנדבות וללא שכר מיקי לא בגד בבוחרים שלו אלא שמר עליהם מיקי לא ביקש לו מעמד שם או תפקיד אלא פשוט עבד וכול השאר ....אותו דבר .... ואני כבר חשבתי שסוף סוף מצאת את עמוד השידרה שלך אבל מסתבר שכאשר מטיחים בפרצופך את האמת אתה פונה לבכי על כך שרחל הינה כינוי שאינך מכיר כל שכן בעינך האמת היא רפש .... כתבתי לפני הבחירות מנדי מול גולברי אני אצביע גולברי ....זה רק מראה כמה צדקתי !!! עוד 7 ימים

orenh47

New member
התמונה שדחפת אדון גורנישט

מה אתה רוצה לומר או להראות בזה שכחת שראש המועצה ההוא שכבר שכחנו דרש ממיקי לא לפרסם נתוני קרינה תקע מקלות בגלגלי כל הנושא של תחנת הילל ועוד דוגמאות לא חסרות אז ניסו ראש מועצה אחר שתיפקודו היתגלה כאומלל בערך כמו השטויות שאתה כותב עלק מיקי עם בגדים מלוכלכים וכו כבר הימלצתי על מכות חשמל למה שלא ניישם?? מספיק תהיה בנאדם גם אם קשה לך

asdf55500

New member
רוקד עם זאבים

מיקי היה איש עקרונות כנראה בגלל זה פרסם כאן מכתב נגד גולברי והסיבה לדעתי לקצר היא בכלל בית הכנסת הארעי שלכם ולפי מה שקולמן הבטיח אז יהיה רק אחד בצורן וגם הוא יוקם מכספי מיסים שבהם הוא ינהל את כול ההטבות לאזרח שהוא מבטיח בחוגי בית והכול אצלי מוקלט שעה וחמש דקות של הבטחות על הבטחות עצירת כביש 561 ועמידה אין סופית בפקקים עצירת בנייה והפיכת הישוב ע"י כך לישוב זקן כמו כוכב יאיר אולי ? והקמת חברת אוטובוסים שתספק שרותי הסעה לכולם גם לכיוונים אחרים מנתניה הוא לדעתי התגשמות חלומו של מנהל נתיבי אקספרס ושאר החלטורות עם הצבע הצהוב שקוראים להם מוניות . שמעתי אותו בקשב רב אבל תאמת השתכנעתי למה אסור לו להיות ראש מועצה בצורן לדעתי מיקי היה טוב יותר מנדי בטוח וגולברי הטוב מכולם אז?

asdf55500

New member
ממורמר ?

כלל וכלל לא יקירתי ברוך השם ישתבח שמו הייתה מכה יפה אתמול בנדל"ן ברוך השם עלינו חזק עם רכבת המניות , עייף אולי משועמם בטוח אבל ממורמר . לדעתי קדימה פורחת נקיה ויפה מתמיד צורן בכלל לא במצב גרוע נראה שם מצויין למדי רק שאני מרחם על כול מי שגר בכביש העוקף כשאני עובר שם לפעמים, אני ממש לא מצליח להבין מה כול כך רע לכם הרי מעולם לא היה ראש מועצה שעשה משהו בכלל בשבילכם חוץ משייע שבנה לכם ישוב לתפארת ואתם עזבתם אותו כמו טמבלים הוא הרוויח כי אחרת הייתם עכשיו מנהלים את כול לב השרון הייתם הגדולים ביותר שם. אגב סתם סקרנות מיקה מהיכן השם?

מיקה131

New member
הבנתי מאיפה המירמור

אם את חושב שמהכסף יבוא הישועה אז ברור לי לחלוטין מה אוכל אותך מבפנים - אנשים עם שכל שהבינו מה קרה לקדימה צורן בשנים האחרונות ומה יקרה בשנים הקרובות אם לא יהיה שינוי. נראה לי שאתה טועה בי גיאוגרפית ומיקמת אותי בצורן: '...היינו גדולים שם...' אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר אבל נראה לי שלא רק לי כאן, לא ברור מה בכלל אתה רוצה אם הכל מושלם אצלך... חוץ מזה מה בדיוק הבעיה שלך עם השם שלי? הוא לא רץ למועצה...

רחל 65

New member
וגר זאב עם כבש?

השאלה רק אם הזאב יודע על הסכם שביתת הנשק... סתם בתגובה למה שסתיו כתב.

רחל 65

New member
ובתגובה לך ידידי היקר, עמית/ מנדי

בשונה ממיקי, שעמד מאחורי כל מילה והבטחה שלו, כשטובת היישוב עומדת לנגד עיניו, בשונה מקולמן, שעוד לפני שהיה צריך לשבת בישיבות קואליציה הבטיח לצורן את הסגנות בשכר, איפה נמצא המאסטר שלך? מה הקשר בין הפליירים שהוציא, וקיבל אולי גם בזכותם קול אחד או שניים? | הדגש|חבל שלא פותחים את הבחירות ביום שלישי גם למתמודדים שיושבים על הגדר, ולרשימות שלהם. אני בטוחה שהייתם מקבלים "המון" קולות בקלפי בצורן בעיקר, בבנה ביתך, בשיכון ובכפר. כן, לקח למנדי כל כך מעט זמן להוציא את העור הלא צבעוני מהארון... מה היה קורה אילו היו לו חמש שנים תמימות? איך אומרים בש"ס - שאלוהים ישמור. קולמן, כי מגיע לנו יותר!

Master Stav

New member
רחל נעלבתי ...

מנדי = מאסטר ? . . . . . . . . . . .. . . . . . . . זהו לך כולי עלבון כרגע

למעלה