מנדי'ס

שירלי6

New member
מנדי'ס

אז נכון..שאני צעירה מדיי ולא נמניתי על מגוון ההוללים שסבבו את רפי שאולי אבל צ'ארם נשאר צ'ארם..גם אחרי הרבה שנים. האיש ששלט בסצינה התל-אביבית (או לפחות ככה טוענים..) פתח מקום חדש "מנדיס בי דה ריבר" על שפת הירקון, רח' רוקח 2 המקום עדיין בהרצה, היינו שם, אני והגבר גבר שלי, נהננו מאד, המקום מעוצב בפשטות מקסימה, מתחיל בבר, אנחנו ישבנו במסעדה, במרפסת מקסימה על שפת הירקון, שתינו יין לבן מעולה מעולה לפתיחה הוגש לנו לחם טרי וטעים ושמן זית מתובל בשום וחצילים, למנות ראשונות הזמנו קלאמרי ואורז בר בגבינה כחולה שהיה טעים מאד ומנת סרטנים שהיתה גדולה מאד (5 יח') ונאכלה מבין האצבעות בתאווה גדולה (ובמחיר מפתיע של 40 ש"ח בלבד) למנה עיקרית..הזמנו מנה אחת לשנינו - שרימפס קריסטל בטאבון, טעים טעים לא קינחנו כי היינו נורא שבעים ומבושמים מהיין ומהתרגשות הגוף..:) שילמנו 300 ש"ח ונהננו מאד מאד מאד ממליצה בחום, לא רק כמסעדה אלא גם כבילוי בבר.

ננה f

New member
אם זוכרת טוב אצלו המשקאות לוקחים

ומה זה שירלי צעירה. את לא בת 6...

שירלי6

New member
צעירה מכדי..

להיות בגיל של אלה שבילו ב"מועדון" או ב"מנדיס" המיתולוגיים של רפי שאולי :)

Merav B R

New member
../images/Emo20.gif תודה על הביקורת המבכירה

עושה חשק להגיח לשם באחד מבילויי הערב הבאים שלנו :)

mars4

New member
רפי שאולי

שאורי שטרק , שירזי ושאר אושיות הלילה של ת"א עדין ינקו משד אימהם שלט בסצינה התל אביבית טיפוס ציבעוני , תוסס ותאב חיים. רפי שאולי. דייל לשעבר באל על שראה עולם והחליט להביא אותו לת"א הרדומה. בירמיהו הוא פתח את המסעדה הסינית הראשונה בארץ (אהרוני עוד אכל גרבר) ה"סינגינג במבו" שהפכה במהרה למקום עליה לרגל לכל שועי העיר. מעודד מהצלחתו זו הוא פתח בקול רעש וציצלצולים את הביסטרו הראשון בת"א שנקרה "מנדיס" ע"ש אישתו מנדי רייס דייויס (שהתפרסמה מאד באנגליה בפרשת אהבהבים אסורה עם שר ההגנה הבריטי). לאחר מכן הוא פתח את "המועדון" ברח' ירמיהו שהיה משהו שעדיין לא נראה בעיר.אנשים עמדו בתור על מנת לשלם סכום עתק רק על מנת לזכות בכרטיס חבר . (אני זוכר איך התחננתי לאבי, שהיה מקושר במקומות הנכונים, שיסדר לי כרטיס חבר ב- VIP וכמה זיונים זה הביא לי). לימים פתח רפי שאולי את מסעדת ת"א הקטנה. בינתיים הוא הספיק להתחתן, להתגרש (הבת דנה מקסימה) לעזוב את הארץ לעסקים בחו"ל ועכשו חזר. שמחתי על הביקורת החיננית ובהחלט אגיע לשלם בקרוב ולו רק על מנת להתרפק על כנפי הנוסטלגיה.

ננה f

New member
וזה היה 60 שניות על ...

ימים שלא ישובו עוד. אח,הנוסטלגיה נשפכת מכל מילה והגעגוע מכל סימן פיסוק. דברי ימי ההי סוסייטי של תל אביב של פעם. משום מה זה לא נראה כל כך מזמן. אהמממ..ואני לתומי חשבתי שקסם אישי מביא XXX ולא הכרטיס של אבא'לה.אוי נאיבית שכמותי. ירמיהו פינת הירקון. עד היום כשאני חולפת שם אני מביטה במקום של דלת הכניסה, ונזכרת..

mars4

New member
יקירתי ... אפילו בימי הקוקו

והסרפן אדם ניכר בכיסו בכוסו וברטיס האשראי של אבאל'ה... ובכל מקרה אם יש קשרים לא צריך פרוטקציה...

mars4

New member
ואללה... עטוף בנרתיק עור כזה מז'ייף

מהפה שלך לאלוהים!

Forum User

New member
סינגינג במבו - צמרמורות עונג

זה היה באמת או רק נוסטלגיה? ביקורים שם זכורים לי כחווייה אמיתית.

mars4

New member
אמת לאמיתה.. שם ברח' הירקון

פינת ירמיהו. אז, סלב היה סלב, לא כמו היום שכל פלצן עם ב.מ.וו. שחורה ופרווה של שועל על dashboard נחשב לאושיה. אז היה שיק.. קלאסה. לא היה צורך בסלקטורים, מי שלא התאים פשוט לא הגיע. מכוניות מהודרות פלטו את הבאים, הטיפוס במעלה גרם המדרגות המהודר איפשר הצצה מאד מדוקדקת בעכוזה של המארחת שליוותה אותך לשולחן. הכל היה שקט, מעודן.. ולמי היה בכלל אכפת האוכל? העיקר לראות ולהראות. ולקוות שלא תהיה מרוח על פני העמוד הראשון של "העולם הזה" בלויית איזה מאהבת.. ובכלל כל ה"משולש" של אזור ירמיהו... המסלול הקבוע.. לבאביי לקנות סיגריות וקנדון (כן, אז משום מה קראו לזה ככה. "קונדום" זו המצאה של ימינו) ומשם ל j& j המיתולוגי לדאוג שיהיה לו גם שימוש.. אחחחחחחחחח היו ימים שלא ישובו עוד...

mars4

New member
אגב, זה במקום ששכנה

לא לתפארה בכלל "יול" שהלכה בדרך כל בשר. מיקום מדהים , בבנין השיט , על גדות הירקון. זה לכשעצמו כבר שווה.

למעלה