מנדובלה אהובתי

shmuel16

New member
מנדובלה אהובתי

MANUOCBALA סטליוס קאזנדג'דיס ז"ל (הכהן הגדול של הרמבטיקו) - - - - - - - - - - - - מנדובלה אהובתי המתוקה שלי. אני משתוקק שתבואי שוב לצידי. מאז שאיבדתי אותך אני מתמוסס. בשם שלך שלך בכאב אני קורא: מנדובלה מנדובלה מנדובלה. בעיניים דומעות אני מסתובב ברחובות. מבקש למצוא אהבה אבודה אחת. לראות אותך, ולמות טובה שלי. זאת בקשת הנשמה שלי. מאז שאבדתי אותך אני מתמוסס. בשם שלך בכאב אני קורא: מנדובלה מנדובלה מנדובלה. בעיניים דומעות אני מסתובב ברחובות. מבקש למצוא אהבה אבודה אחת.

shmuel16

New member
מתכננים נסיעה לפולין - המפה

חברות וחברים ! מצ-ב אתר שאפשר בו להוריד מפות של פולין לתכנון נסיעה ותיירות. http://encarta.msn.com/encnet/features/MapCenter/Map.aspx?name=Poland

תמנונה

New member
סמואל אני חושבת שרק ביוון../images/Emo110.gif

יש גברים המסוגלים לההרג ולמות למען אהובתם...... שיר יפה מנדובלה...זוכרת עוד אריסאן שר באריאנה את השיר.\

shmuel16

New member
" אל תספרו לי עליה "

MI MUO LETE IAPTI. "אל תספרו לי עליה" (שיר נושא לסרט) מאת : סטליוס קאזנזידיס ז"ל הכהן הגדול של הרמבטיקו ========================= אל תספרו לי עליה . איפה מסתובבת ואיפה חיה. אני רוצה לשכוח. הפצע שלא נסגר. ככל שאני שומע עליה. הדמעות המרירות שלי. מטפטפות בתוך ליבי. לא שווה עליה יותר לבכות. מה גם אם חינו שנים ביחד. את השם שלה איני רוצה לומר שוב. משום שאני מרגיש עצב ובושה. את המילים שאתם אומרים ליבי בתוכי נשרף. לפצעים ההגדולים. אל תוסיפו פצעים חדשים.

shmuel16

New member
זה קורה הלילה

ערב כיף יווני ============= ולא זו לא חידה בסגנון יקירנו מאקריה ,אלא הזמנה ל"כיף יווני" הלילה ובכן,הלילה "נפגשים" בשעה אחת אחרי חצות לשעתיים של מוזיקה יוונית (חזרתי לשעה המאוחרת כי אני עובד מחר ולא אוכל לשדר כמו שבוע שעבר) אז מקווה לראותכם בצ'ט ב: www.yoyoyo.co.il או www.yoyoyo.co.il לבקשות,הקדשות וכו' המשך ערב נעים ולהת' יותר מאוחר וכן משעה 22:00 עד 24:00 שעתיים בסגנון יווני להשתמע !!!!

תמנונה

New member
שמואל זה תודה על המידע../images/Emo110.gif

יחשבו שאני פולניה מזוייפת שכל כך אוהבת שירים יווניים וגם מזרחיים....וגם לאטיניים וגם וגם......

מוסיקה זה כבר מזמן בינלאומי

אני בטוח כי בסקר קטן נוכל לראות מגוון ענק של סוגי מוסיקה, סרטים ועוד מי לא זוכר איך בזמנו המדינה היתה מושהטת ביום שישי בערב עקב הסרט הערבי בערוץ הראשון (והיחיד) ולא משנה מה "העדה" שלך.

למעלה