מנדבושקעס #18

Ez sLeeP

New member
מנדבושקעס #18

יושב לי מול המחשב, חושב על נושא מרכזי, ועל שלוחות ענייניות, ועל מסכת האירועים שתהווה את 'איילת מטיילת' לשבוע זה.. אהממ.. *שיעול קל* מנדבושקעס. כפי שאמרתי, יושב לי מול המחשב, במעיל הפול-אנד-בר החדש שהדוק לגופי כצימוד הפלסטיק לנקניקיות זוגלובק, והוא מחמיא לי להפליא, והוא חדש, והוא לא כ"כ יקר. ואני מגיע לתובנה כי קשה ההקלדה כשכפפות לידיי, ואני מסיר אותם. ואני מנסה להתמקד.. כהרגלי בקודש, אני מקדיש את הטור. והשבוע, להדס יקירתי, ולמורי אהובתי, ולשתיהן, בד בבד, על הכל. להדס על השראה ודרבון, ולמורי על תמיכה ויציבות.
לפניכם, שבוע בחייו של נדב – לא ערוך, לא מצונזר, כמו שהוא. אותנטי למהדרין. יום ראשון [30/11/03] – 13:05 ישוב אני על ספסל מבעד למעבדת הכימיה, כמדומני נתרמה לביה"ס ע"י אורנג', או פלאפון, או מוצר קפיטליסטי כמותם. השיעור הסתיים, ואני מעביר את הזמן עד ראשית שיעור הנהיגה החמישי במספר.. הגעתי חולה למוסד לימודיי, הרשיתי לעצמי לפספס שעתיים מתמטיקה (ועל-כך, דמי בראשי), ועוד שיעור התעלמות (הכל מוצדק כמובן), ושיעור אזרחות, שמתחיל ב-10:00, כשעה וחצי לאחר בואי לבית הספר, הוא השיעור הראשון שאני פוקד בנוכחותי. למה הידרדר הדיון הפעם? הרגלי התזונה של דור ראשון לשואה. שיעור אזרחות, keep in mind. הבגרות מצפה לי. אני נזכר קצת באיחור שיש שיעור נהיגה שעליי להופיע ולשם, או לשלם בלי להופיע.. (או להופיע בלי לשלם?!). שיעור הבא נלמד הילוכים. חרדה מתמלאת בפאתי חדרי ליבי. זוועה. אני? על הכביש? הילוכים? נוסף על רבבות צרותיי, אני גם לא נראה טוב במראה של האוטו. ארור האוטו. זאת גיליתי עוד מן השיעור הראשון. הכיצד אוכל להתרכז בנהיגה, לנסות לאזור עמי כל שארית הקואורדינציה המעוותת שברשותי, ולנהוג, שאיני נראה טוב במראה של האוטו? יום שני [01/12/03] – שעות הערב נזכרתי שע"פ התאריך העברי, מלאו לי 17 חורפים, ובנקל. מאז, ע"פ ההלכה, אני לא זקוק את ה'כמעט' לפני ה-17, ואו-טו-טו, 'ילד' יהיה כינוי חיבה בלבד, ולא עובדה ביולוגית. יום שלישי [02/12/03] – 10:30 מבואות חיפה, בקרבת קניון חיפה, ותחנת הרכבת. אני. אוטו. הגה. כאילו שלא די בכך כדי ליצור מצב קומי בלתי-אפשרי, ותמונה הזויה למדיי, גם ההילוכים נכנסו לעסק. הוצאתי עצמי, האוטו והמורה מן מגרש החנייה. יצאנו לכביש החוף, לכיוון צפון, ובחזרה דרומה. 70 קילומטר לשעה. אני. אוטו. הגה. הילוכים. יום רביעי [03/12/03] – 16:30 שבתי הביתה. בתיבת הדואר חיכתה לי מעטפה מ'תפוז אנשים'. קיבלתי את הכרטיסים (ארבעה מהם) לסרט 'הבת של הבוס שלי'. הטבות מהעבודה (ערוץ YesZone, זוכרים?) לצורך כתיבת ביקורת. קיבלתי לוקש (ככה אומרים את זה?). יש לי שבוע 8 ימים מיום רביעי, לא כולל סופשבוע (חמישי, שישי, שבת) לנצל את הכרטיסים. ועוד ליצור תיאום בין ארבעה אנשים לצורך הצפייה בסרט. מתי הוחלט? יום שני. כן, יום ההולדת שלי. ואני אעבוד. ולשם מה? כתיבתי תעבור טביחה, ואפילו אנשי לא יזהו את השיירים. יום חמישי [04/12/03] – 18:00 שעה ורבע חיכיתי בתחנת אוטובוס. שעה ורבע הייתי נתון לחסדיו המימיים של האל. שעה ורבע התחמקתי מניסיון של עוברי אורח בעלי מטריות לקפד את חיי, או להוציא את עיני השמאלית. שעה ורבע נהגים שעברו הביטו בי במבטי רחמים. שעה ורבע הם חלפו על פניי. שעה ורבע תכננתי את השיחה שאערוך למחרת עם פקידת אגד ממורמרת. שעה ורבע מחיי חיכיתי בתחנת אוטובוס. יום שישי [05/12/03] – 17:30 כותב אני לכם את הטור השבועי. מסכת שבועית שכיחת-שיעמום, מרובת-הבלים. אבל התחייבתי, וגם ביקשו. הומור מאולץ דחפתי פה ושם. נסו לחייך, או להגיד שחייכתם. זה יקל. בחדר אחי כעת עומדת מיטת מסג'ים, אבי החליט שמהיום הוא מסג'יסט. אתם מוזמנים לטיפול חינם. שבוע מקסים שיהיה לכולנו, אוהב המון,
נדבו'ש.

נדבוש

חחח שבוע קומי ביותר ותתחיל להאמין שאתה יודע לנהוג אולי תדע לנהוג נעלול, הילוכים זה לא קשה יש מבין?

oooooOFIR

New member
איזה שבוע

שעה ורבע לחכות לאוטובוס זה כלום. להזכיר לך כמה זמן חיכינו לרכבת?

Ez sLeeP

New member
בבקשה אל תזכיר. נושא כאוב.

מישהו עוד נרדם על ספסל במרכזית בת"א?!

oooooOFIR

New member
אתה ישנת

אני הייתי ורי מאצ' ער... דיברתי בטלפון בעטתי בפחיות, דיברתי לשמיים...

נדבוש...

לפי מה שהבנתי עבר עליך שבוע ממוצע לחלוטין.. אם זיהיתי נכון אפילו די ירוד... מקווה שלא! אם כן תתעודד כי הפורום צריך את החוש הומור המשובח שלך ומהר!!! בהצלחה עם הטור שלך... ועם השיעורי נהיגה... (מתי אותו רגע מהולל יגיע אלי????)

heaven is here

New member
נדבוש

מכירה את ההרגשה של לחכות לאוטובוס/רכבת/מונית וכדומה שעות. מבינה אותך מאוד. העיקר שאתה בבית, וכותב לנו טור זה
*מצפה לטור הבא*

אין כמוך.... ועוד מסקנות על החיים.

לא אמרת לי שקיבלת את העבודה בסוף, שמחה מאוד (אני)... הכי מעצבן זה לחכות יותר מידי זמן לאוטובוס (ד"א זה היה הקטע, שמבחינה מילולית הכי אהבתי במנדבושקס השבוע). לפני כמה ימים חיכיתי מחוץ לתל השומר שעה ורבע לאוטובוס, שבסוף התברר שהיה אמור להגיע רק שעתיים אחרי שסיימתי את הציפיה. על מנת להפסיק לחכות, עליתי על קו לתל אביב במחשבה שמשם יקח פחות זמן להגיע הבייתה. בעודי צופה בכל הדרך שאני עושה על ז'בוטינסקי (הרחוב הארור) לכיוון תל אביב, וחושבת על כך שכדי להגיע הבייתה אני אאלץ לעבור על פני כל הרחוב בחזרה, חנות חנות, חומוסיה חומוסיה, סירחון סירחון, העדפתי לא לחזור מיד הבייתה. ומה עושים כשנמצאים בעיר הזיהום הבלתי פוסק והאנשים הבלתי אדיבים? הולכים לים! ואז זה כמו קסם, אחרי השהייה בים, הרחוב נהיה נקי, האנשים נהיים נחמדים (האיש המקסים מ"יטבה בעיר" חזר בשבילי פעמיים על כל הגלידות שעמדו לבחירתי, נתן לי לטעום חצי מהן, בלי שאני אבקש אלא רק מתוך המבט המתלבט שלי, נתן לחלק את הכדור חצי חצי, ואסור, והכל בשביל כדור גלידה אחד קטן ומענג.) אחרי הים והגלידה התחלתי ללכת ברגל, כי לא ידעתי איזה קו לקחת, הגעתי לז'בוטינסקי ועברתי דרך שתי חנויות של ספרים משומשים שאחריהן בשעון החול שלי הייתה שעה אחת פחות. חשבתי שאני אסע הבייתה, בסוף הגעתי לנתנייה, אבל זה כבר סיפור אחר. ו-3 (רק כי 3 זה מספר טופולוגי, ומי אני שאתווכח עם התנ"ך, למעשה יש לי שתיים) המסקנות שלי על החיים:
אם החיים נותנים לך לימון-עשה מהם לימונדה.(סתם זו לא המסקנה שלי איזה איש חכם אחד אמר את זה פעם).
להקשיב לעברי לידר בזמן שמחכים לאוטובוס, הופך באופן פלאי את ההמתנה חסרת הטעם הזאת שעלולה להעכיר את כל היום שאחרי כן, למהנה, מרגיעה ומלאת אנרגיות חיוביות.
משפט סיני עתיק ימין אומר כי כשאין לך מה להגיד צטט משפט סיני עתיק ימים. חופית

מיטקין

New member
היית בנתניה??? ../images/Emo12.gif

הייתי יכול להושיעך... חחחחח... הסופרמן הנתניייתי... חבל, טים

lollapalooza

New member
נדבי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל- כולי אושר על ההקדשה.
מעבר לזה- ההמתנה הארוכה *שוב* השתלמה
נפלא, נפלא, נפלא is all i can say... בעניין הנהיגה- אם לי נתנו רשיון, ואני באמת לא יודעת לנהוג- אז לך ממש אין מה לדאוג. ד"א קיבלתי מסר היום ששלחה לא אחרת מאשר העורכת המהוללת שלך... שבוע טוב

Ez sLeeP

New member
תתחברי מייד לאייסיקיו,

ותסבירי לי את פשר הדברים. אה, ואני הולך להופעה של משינה היום בהיכל התרבות עם נושי. יופי-יי!

נדבושששש יקירי ../images/Emo187.gif

אוי איזה שבוע... לא נעים אבל הוא עבר לפחות זה!!! יהיה טוב תאמין לי אוהבת אותך עד אין קץ

למעלה