מנג'ר - הצעות

rimbd

New member
מנג'ר - הצעות

הצלחתי איכשהו להשיג FM וגם הספקתי לשחק קצת בליגה הישראלית עם מכבי חיפה, משחק שהיה די משעמם היות ובישראל ליגה מעפנה ונורא קשה להפסיד גם אם אתה רוצה, ובאירופה, בדיוק ההיפך.. לא משנה. קיצר, גם עם צ'לסי הספקתי לשחק קצת ו..די, מיצינו. יש למישהו פה איזה רעיון למשחק מעניין עם קבוצה ספציפית? אני לא מדבר על משחק עם קבוצת ליגה שמינית בטיזן-עבי או משהו... יותר בכיוון של קבוצות עם פוטנציאל (איאקס, או קבוצות אחרות עם הרבה צעירים טובים) או קבוצות גדולות בליגה שלהן או בכלל באירופה (מפנתינייקוס עד מילאן וריאל מדריד)... באופן אישי, לכם, מה היו המשחקים הכי מעניינים? תודהה!

nir2107

New member
מה שאני עשיתי

ומה שאני ממליץ גם לך - תבנה קריירה ריאליסטית. תתחיל עם חיפה (או עם כל קבוצה אחרת בארץ) ואם תצליח איתה מספיק ותהיה עקשן בהגשת מועמדויות למשרות פנויות באירופה, תוך 3-4 עונות תקבל עבודה באירופה. העבודה בד"כ תהיה או בקבוצת תחתית או בקבוצת ליגה שניה. משם תתחיל לבנות את הדרך שלך למעלה. אני כרגע מרחק נגיעה מעלייה היסטורית לצ'מפיונס ליג עם טוטנהאם.

rimbd

New member
אחי

כמה ליגות אתה טוען למשחק?! טענתי ישראלית ואיטלקית בשביל האפשרות הזאת לקידום והמשחק פשוט לא זז! הייתי צריך למחוק ולטעון מהתחלה, רק ליגה ישראלית.. כמה אתה טוען?! חבל שאין אפשרות לטעון ליגה באמצע משחק..נגיד אחרי שנתיים בקשר לליגה ישראלית, מאסתי. זה פשוט קל מדי בישראל, ומצד שני קבוצות בצ'מפיונז או במוקדמות פשוט מפרקות אותי. ולטווח ארוך אי אפשר לקדם את הקבוצה יותר מדי כי אין ישראלים טובים. אפילו בניון די גרוע במשחק הזה.. יש לך עוד הצעות?

OFIR 10

New member
זה היה גדול אם היה אפשר להוסיף

ליגה באמצע (ולהוריד ליגה באותה מידה, אחרי שסיימת איתה)

ofir91

New member
פאריס סן ז'רמן...

כיף לשחק איתם :) ויש להם את רוטן התותח

rimbd

New member
צרפת..איכס:)

יש משהו מוזר במשחק הזה או שזה רק אני? שיחקתי עם מונקו איזה 3 עונות ותמיד עשיתי יופי תוצאות בבתים..הייתי מנצח את הקבוצות הכי טובות, ברצלונה, ריאל מדריד, רומא.. ואז תמיד בשמינית גמר, לא משנה מול מי אני משחק, אני מקבל חמישיה-שישיה במשחק הראשון וזה גמור.. מאינטר, מבאיירן מינכן, כאלה.. כאילו שעוד לא שיחקתי מול קבוצות כאלה... עוד רעיונות? :)

פורטסמות' קבוצה נחמדה...

גם ליגה ארגנטינאית ....... וחוץ מזה אם אתה אומר ליגה ישראלית כל כך קלה למה שלא תתחיל לדוגמא אם צפרירים חולון מאפס קבוצה קטנה וחמודה כזאת....פעם הייתה בליגת העל למה שאתה לא תחזיק עטרה ליושנה....ואירופה .אממ בקשר להעפלה לאירופה מהמוקדמות זה לוקח זמן ותלוי באיזה קבוצות אתה נתקל..

Death messiah

New member
אני משחק עם ארסנל

תענוג כל רגע לשחק איתם פשוט קבוצה כיפית... יש לי מחשב פנטיום 4 - 3 ג'יגה הרץעם 512 ראם וכבר בעונה השניה המשחק נהיה איטי וכבד... הם צריכים להפוך אותו ליותר קליל כמו שהיה במנג'ר 2002

OFIR 10

New member
הצעות הצעות הצעות ../images/Emo66.gif

תעשה מה שאני עושה, טוען ליגה שאני רוצה להתחיל איתה, וליגה שאני ארצה לשחק איתה..2-3 ליגות בסה"כ, יש לי 733 MHZ במחשב וזה עובד סבבה.. קבוצות מומלצות *אשתדל לא להציע הצעות שכבר הוצעו בשרשור*
גאלאטאסריי - ליגה טורקית
. גאלאטאסריי אחלה קבוצה, תוכל לבנות שם בסיס טוב גם להצלחות באירופה.
המבורג-עם שחקנים כמו מרסליניו ובשטורק אני בטוח שתהנה
לברקוזן-אחלה קבוצה שבעולם
סמפדוריה- בסמפדוריה יש כמה שחקנים ממש ממש מצוינים, שאחרי כמה עונות במשחק הם נהיים מלפפונים חמים ביותר..לאט לאט תוכל לפלס דרכך לאירופה, עד שתתקע שם יתד איתנה
אנדרלכט-כן כן, גם הבלגית ברשימת ההמלצות שלי (בורה וקומפאני
)
ליגה ספרדית-בליגה הספרדית כמעט כל קבוצה שתקח אתה תהנה, אני ממליץ בעיקר על- ריאל סוסידאד, בטיס, סלטה ויגו (ליגה 2), ויאריאל, אתלטיקו מדריד, סביליה ועוד..
ליגה אנגלית-קשה לי מאד להמליץ על הליגה האנגלית, כי אני ממש לא אוהב את הליגה הזאת (מכל מיני סיבות). אבל בכל זאת, אפשר לשחק עם ליברפול, אברטון, בורו.
דרום אמריקה- בוקה :| כל קבוצה שתבחר, תוסיף גם את הליגה הספרדית, ממש חוויה לשחק שם אחרי שהגעת להשגים במקומות אחרים.

שומו

New member
אייאקס אמסטרדם,

ברית יוסף תרומפלדור ירושלים וליברפול.

dlml

New member
אני משחק עכשיו

עם ליון.. ממש כיף איתם, שנה שעברה הגעתי לחצי גמר ליגת האלופות אבל סיימתי רק שני בליגה (הפסד במחזור האחרון למרסיי שזכו, וגם היו לי איזה 5-6 שחקני הרכב פצועים למשך לא מעט זמן) יש שם אחלה צעירים מההתחלה של המשחק (נילמר, בן ארפה.) וגם החתמתי את מקואנה, ואנדן בורא וקומפאני, ככה שלעתיד אני מסודר. השנה קניתי את סקוט פרקר וחלותץ ארגנטינאי בן 21 מס'צקא מוסקבה, מכרתי את גובו ושינתי טקטיקה, והכל נראה טוב בנתיים במשחקי ההכנה.

למעלה