מנגן/ת?

מנגן/ת?

שאלון לנגנים שבינינו וגם לכאלה שלא- את/ה מנגן על משהו
אם כן-על מה
כמה זמן
איזה סוג
של איזה חברה
היית רוצה ללמוד על עוד כלי
אם כן-על איזה
אם לא-למה לא
אם לשאלה הראשונה ענית ב "לא" אז על מה היית רוצה לנגן
נכון שקראת שוב את השאלה הראשונה
מה את/ה חושב על השאלון? קודח / חופר / מעניין / ארוך / קצר / מיותר (מחק/י את המיותר) ועכשיו אחרי שמחקת את ה"מיותר" מהשאלה הקודמת תהי/ה קצת יותר חכם/ה ותמחוק/י את מה שבאמת מיותר בעיניך

רוני13

New member
עונה!

את/ה מנגן על משהו: "מנגן"-אני באמצע לימודים ואני לא כל כך מסתדר עם אקורדי ברה חחח אם כן-על מה: גיטרה.... כמה זמן: שנה וחצי(אבל שנה אחת לא נחשבת כי היא הייתה סתם...) איזה סוג: קלאסית(בעעע....) של איזה חברה: אין לי מושג... היית רוצה ללמוד על עוד כלי: כן.... אם כן-על איזה: גיטרה חשמלית!!!! נכון שקראת שוב את השאלה הראשונה: לא... מה את/ה חושב על השאלון? קודח / חופר / מעניין / ארוך / קצר / מיותר.אחר חחח

עונה../images/Emo26.gif

את/ה מנגן על משהו
כן אם כן-על מה
גיטרה קלאסית וגיטרה אקוסטית כמה זמן
אקוסטית- שנה ושלוש חודשים וקלאסית- 9 חודשים איזה סוג
אקוסטית- אדומה של מונטנה קלאסית-שחורה של החברה המעפנה הזאת לא זוכר כבר איזה הכל מכוסה במדבקות של איזה חברה
אקוסטית-מנטנה קלאסית-מדבקות בע"מ היית רוצה ללמוד על עוד כלי
כעעע פסנתר זה החלום שלי ויש לי תפיסה טובה לזה ובקרוב אני ילמד על גיטרה באס אם כן-על איזה
פסנתר, בס, צ'לו אם לא-למה לא
תאמת לא כי אני כתבתי את השאלון הזה ככה שאני כבר מכיר את זה
מה את/ה חושב על השאלון? |מעניין|

סמיילי8

New member
גיטרה בס זה

בעיקרון ה4 בסים של הגיטרה האקוסטית\הקלאסית, ככה שאתה לא חייב לקנות גיטרה בס אם אתה רוצה לנגן ככה סתם..אלא אם כן יש לך להקה או משו..

עכשיו תורי!!

את/ה מנגן על משהו? כן אם כן-על מה? גיטרה כמה זמן? שנתיים בערך.... איזה סוג? קלאסית של איזה חברה? מונטנה ..נראה לי... היית רוצה ללמוד על עוד כלי? כן אם כן-על איזה? תופים!! אם לא-למה לא? אם לשאלה הראשונה ענית ב "לא" אז על מה היית רוצה לנגן? עניתי בכן..חחח נכון שקראת שוב את השאלה הראשונה? כן.. מה את/ה חושב על השאלון?משעמם!! סתם.... ועכשיו אחרי שמחקת את ה"מיותר" מהשאלה הקודמת תהי/ה קצת יותר חכם/ה ותמחוק/י את מה שבאמת מיותר בעיניך. דרך אגב אני חדשה פה!!!

סמיילי8

New member
"עכשיו תורי לאהוב

עכשיו אני, גםלי מגיע..." דניאל סלומון.. לא מכירים?

../images/Emo13.gif

את/ה מנגן על משהו
אוהו, כן.. אם כן-על מה
על חלילית, דרבוקה, אורגנית, פסנתר וחליל צד. כמה זמן
על חלילית-8 שנים, על דרבוקה-5 שנים, על אורגנית-5 שנים, על פסנתר-3 שנים ועל חלילית שנתיים. איזה סוג
סוג של מה? :| של איזה חברה
אממ.. *הולכת לבדוק* חלילית-A.W.O.S, דרבוקה-משהו ממצרים (החביאו את הדרבוקה מאחיינים שלי ואני לא בדיוק יודעת איפה היא עכשיו), אורגנית-YAMAHA,חליל צד-UMASE. (אין לי פסנתר בבית..
)
היית רוצה ללמוד על עוד כלי
כןןןן
אם כן-על איזה
גיטרההה
אם לא-למה לא
אבל אני כן רוצה.
לאאא
מה את/ה חושב על השאלון? קודח ועכשיו אחרי שמחקת את ה"מיותר" מהשאלה הקודמת תהי/ה קצת יותר חכם/ה ותמחוק/י את מה שבאמת מיותר בעיניך ???

eliya59

New member
אני דווקא לא גיטרה!

את/ה מנגן על משהו? כן, בערך... אם כן-על מה? קלרינט כמה זמן? שנתיים.... אבל זה היה לפני בערך 4 שנים וגם ככה לא התאמנתי ואני כבר לא כ"כ זוכר איך מנגנים... אני חייב לחזור לזה איזה סוג ? שחור כזה... של איזה חברה? אנא עראף.... היית רוצה ללמוד על עוד כלי? כן!!! אם כן-על איזה? גיטרה חשמלית, וסקסופון סופרן אם לא-למה לא אם לשאלה הראשונה ענית ב "לא" אז על מה היית רוצה לנגן נכון שקראת שוב את השאלה הראשונה? ממש לא.... מה את/ה חושב על השאלון? קודח / חופר / מעניין / ארוך / קצר / מיותר (מחק/י את המיותר)? למה למחוק?! קלעת למטרה! ועכשיו אחרי שמחקת את ה"" מהשאלה הקודמת תהי/ה קצת יותר חכם/ה ותמחוק/י את מה שבאמת מיותר בעיניך

../images/Emo47.gif

את/ה מנגן על משהו: כן אם כן-על מה: עצבימ כמה זמן: המון איזה סוג: כל הסוגימ..שקטימ, פרועימ של איזה חברה: נועה בע"מ היית רוצה ללמוד על עוד כלי: כןןןןןן אם כן-על איזה: גיטרה!!!!! למרות שזה נדוש.. אם לא-למה לא: חסרת קורדינציה אם לשאלה הראשונה ענית ב "לא" אז על מה היית רוצה לנגן:....מה? אמרתי...גיטרה נכון שקראת שוב את השאלה הראשונה: לא...אני זוכרת... מה את/ה חושב על השאלון? קודח / חופר / מעניין / ארוך / קצר / מיותר (מחק/י את המיותר) שאלון של אנשימ שרוצימ להראות שהמ מנגנימ ועכשיו אחרי שמחקת את ה"מיותר" מהשאלה הקודמת תהי/ה קצת יותר חכם/ה ותמחוק/י את מה שבאמת מיותר בעיניך לא הבנתי..... חחחחח שיהיה לכולכמ חג שמח ומנוצללללללל!

למעלה