מנגל על האש

BellA עלמה

New member
מנגל על האש../images/Emo55.gif

אתמול הייתי בגן גדי נוטס מול metro west וקבוצת חרדים עשו של על האש. ממש מול השער של בית הספר . הארתי להם שזה אסור והתקשרתי ל107 המוקד. כשהארתי להם אחת הנשים אמרה לי שזה לא עינייני ושלא אתערב אבל ראבאק - זה גם הפרק שלי ! אני רוצה אותו נקי ללא עשן של מנגל. אולי כדאי לשים שלטים בגנים הציבוריים שאסור לעשות על האש? אני באמת מקווה שהמוקד הגיע לשם וטיפל בזה

ניטרוי

New member
האמת - קשה להאמין שזה קורה ברעננה

איך טיפל בזה המוקד - ידוע לך? אני רוצה להאמין שעוד אנשים ראו והודיעו. אוי לנו אם לא. ככה זה מתחיל . מסוג הדברים שצריך לעצור (כדי לא לאמר מילה אחרת)כשהם עוד קטנים. אלה יכולים להיות גם אנשים שאינם תושבי רעננה.

BellA עלמה

New member
לגבי טיפול המוקד

חיכיתי איזה10 ד'ק רבע שעה ולא היגיע אף אחד אז הלכתי. לגבי האנשים אין לי מושג אם היו תושבי המקום או לא. כל מה שידוע לי זה מה שראיתי- חבורה של איזה 15 חרדים+ ילדים יותר מיזה לא יודעת. כאשר הארתי להם שמה שהם אסור נאמר לי ללכת משם ולא להתערב לעיניינים שלא שלי

ארזS

New member
דווקא יש לי מה להגיד

אבל לא נמצא כאן 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע. ומה שיש לי להגיד זה שבמקום שציינת בהחלט לא ראוי "לנפנף" . לדעתי כפי שיש בפארק שילוט "אנטי מנגל" כך רצוי שישימו שילוט כזה גם בגנים כמו הגן שציינת. מועדים לשמחה.

a r t h e m i s

New member
איכססססססססססס

מסוג הדברים שגם מעצבנים אותי וגם מגעילים אותי. אני לא הייתי שותקת- לא על התגובה שלהם (חצופים!) וגם לא למוקד- הייתי מוודאה שהתלונה נרשמה ומטופלת. בגדול- כמטיילת קבועה בגנים- גן גדי נוטס תמיד מצער אותי. אף פעם לא ממש מטופח שם ולא נקי. זה גן אם פוטנציאל נפלא, הוא מעוצב מדהים ויש בו מרחב ושקט והוא מזכיר לי גינות בחו"ל. אבל בסוף תוואי המים תמיד מתנקז לכלוך שלא מנוקה, הספסלים מוזנחים ומלוכלכים והדשא לרוב צהוב ובכלל לא ירוק. חבל מאוד שהוא לא מטופל. ולנושא המנגל- כמו כל עבירה אחרת במדינה הזו. לאנשים מדברים רק ב קנסות, רבותי. אז מה חסר לנו? 1.שלט 2. הבהרה שקנס של X צפוי לעובר על החוק 3. דוח של פקח בשעת הצורך הכל פשוט! לא תאמינו איזה יופי זה יעבוד

BellA עלמה

New member
העדפתי

לא להתערב יותר מידי התקשרתי למוקד - זה המקסימום שאני יכולה לעשות אנשים קיבלו מכות על הרבה פחות מזה.

קצת טיפים לטיפול נשכני יותר...

1. כשאת מתקשרת למוקד - תוודאי שהם רושמים את הקריאה ותבקשי מספר קריאה 2. תתקשרי שוב אחרי חצי שעה ותבדקי אם טופל (אגב - שאלה שכדאי לשאול את דורון - מה קרה לניסיון שהיה בזמנו לשלוח לנו sms - "פנייתך טופלה"?) 3. אם זה לא טופל, לבקש שיעבירו אותך למשרד של הסיירים ותדברי גם איתם. לא, בשום פנים ואופן לא להסתפק במקרה כזה בטלפון אחד, שהוא בבחינת (בז'רגון המיליטריסטי המקובל) "שגר ושכח". בהצלחה :)

תגובה

סיירים מסיירת הביטחון ? איזו סמכות יש להם חוץ מלעשות למנגליסטים החורנים האלה נו נו נו ולאיים עליהם? הם יקראו למשטרה ? חחחחח ומה המשטרה יעשו ?... יכול להיות שאת מתכוונת לפקחים? להם יש סמכות לתת דוחות (או אמורה להיות להם בכל אופן), אם רק היו טורחים להזיז את אחוריהם (שלא תגידו שאני משתמש בשפה לא ראויה...) לקריאות האלה !! אבל מסכנים בטח היה להם חם, והמזגן במשרד...

הציניות מיותרת

הסיירים עושים עבודתם נאמנה. אין פקחים בלילה ובימי שבת/חג, למעט אולי פקח תורן. הסיירים יכולים להגיע ולבקש מהחוגגים להפסיק, בתוקף חוק עזר עירוני.

BellA עלמה

New member
תראי חנה

אני עשיתי קצת יותר ממה שאחרים שהיו שם עשו שזה בעצם כלום. באו צקצקו בלשון והלכו. התקשרתי והעברתי הלאה אני לא באה "לתקן את העולם" אלה לעשות מה שאני יכולה כדי שיהיה טיפלה יותר נעים לי ולנו זה הכל לעשות מעקבים אני סומכת על העירייה והמוקד שהם יודעים את הjob שלהם. לא מדובר כאן בחיים ומוות או SOS כולה מנגל בפרק

ניטרוי

New member
בעניין זה אני חולקת עליך חיה

כשקראתי את ההודעה שלך רתחתי. אבל נכון שלא הייתי בעצמי אומרת להם כלום כי לאנשים שאין להם גבולות אין בעיה לתקוף באלימות. אני חוזרת על מה שאמרתי - פירצה קוראת לגנב ועדיף לסתום אותה גם עקרונית וגם נקודתית ומיידית.

BellA עלמה

New member
לא נראה לי

אני הרי עשיתי מעשה והתקשרתי אבל את יודעת מה? בפעם הבאה אעשה מה שאחרים עשו אסתכל ,אצקצק בלשון באוי אוי אוי ואמשיך בדרכי הרבה יותר טוב ככה לא?

ממש לא

להיפך - תתקשרי, קחי מס' קריאה ואחר כך תתקשרי שוב לוודא שזה טופל. רק מי שמשקיע/ה צפ/ה. מי שלא משקיע/ה, שוקע/ת.

BellA עלמה

New member
אני כלכך אוהבת את הישראליות הזו

מה שלא יעשו אף פעם לא מרוצים עושים X ומתלוננים שהרי יכלת לעשות יותר כן חנה. עשיתי מה שיכלתי נכון לאז התקשרתי והעברתי את האינפורמציה הלאה מה שנעשה או לא זה כבר לא עינייני לא מדובר ברצח, אונס או התעללות בילדים או בעל חיים חלילה כולה מנגל את מרגישה שאת יכולה לעשות יותר? סבבה כל אחד עושה מה שנכון לו (כל עוד הוא עושה ולא מתעלם) שבת שלום

בלה, איש לא התלונן, מתנהלת שיחה

אני מציעה בחום, לכל הגולשים באשר הם/ן, ככלל: בימים בהם לתחושתכם אתם פגיעים במידה שגורמת לכל אמירה טריוויאלית להתפרש כאילו היא "נגדכם" - הימנעו מלהתחיל דיון. חבל על כאב הלב שלכם....

למעלה