מנגה 404 (טחח 404...)

lgmtk

New member
מנגה 404 (טחח 404...)../images/Emo58.gif

הולי קראפ XD מסתבר שהוא התחזה כמיזוקאגה! איזה חכם מניאק XD אחרון האקאטסוקי, קיסאמה?! WTF לול. לול WHAT GIVES XD וזה היה ברור מאז שראו אותם שהוא בא להגיד לו את זה, והגיע הזמן. SHOCK-UU!!!! אני היחיד שחושב שזה מתקרב לסיום?

¥otamsh

New member
לא ממש הבנתי

על מה הם דיברו בהתחלה... ולמה אחרון? מה עם הפיין הזה? והחברה שלו עם הניירות? וגם יש את הצמח עם הפיצול אישיות...! אחח, סאסקה כזה טמבל...

lgmtk

New member
מה לא מובן על מה הם דיברו?

וכן מסתבר שהפיצול עדיין חי, אז אקאטסוקי עוד חיים. בינתיים.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif זו רק אני ../images/Emo58.gif

או שלסדרה היו צריכים לקרוא "סאסקה"? ברצינות, כולם רוצים אותו. נארוטו, אורצ'י, מאדארה (אם נשמיט את המעריצות...) ולא נראה לי שמאדארה התחזה, נראה לי שלזמן מה הוא היה המיזוקאגה. ולמהההה יש יותר אינטרקציה בין קיסאמה לסויגטסו מאשר בין סויגטסו וסאייייי קישימוטוווווווו יא 'קלרח'קלךרח. >_> מעניין מי זה השמונה זנבות. אוף, עוד דמויות חדשות? כבר לא בא לי, אני רוצה נינג'ה-מוכרת-פתע כזה. מצד שני, הגיע הזמן שמישהו יגיע ממדינת האבן/ברק.

UselessCds

New member
משהו שמסקרן אותי ../images/Emo58.gif

למה אם יודעים שטובי זה מאדרה והראו את הפנים שלו בעבר ובהווה (הפסל בvalley of the end) עדיין לא רוצים להראות אותו בפרקים הנוכחיים, יענו, זה עדיין גורם לי לחשוב שיש עוד סיכוי לתאוריה של אוביטו איכשהו, כי אם ממשיכים להסתיר את הפנים שלו למרות שיודעים מי הוא ואיך הוא צריך להראות אין מצב שאין לזה סיבה ממשית כלשהי... ("ותחשבו על זה" <: )

אולי

כל הפנים שלו מעוכות לגמרי והוא נראה ממש מכוער אז לא רוצים להפחיד את הקוראים

Durik4sk8

New member
אמממ

הוא לא התכוון שהוא האחרון מהאקאטסוקי שנשארו אלא שהוא שהאחרון מאקאטסוקי לדעת שהוא מאדרה נראה לי בגלל בזה שהוא הכיר אותו בעבר כמיזוקאגה ועבד איתו קרוב כי אמר שהוא היה הכי קרוב אליו וואוו הוא היה המיזוקאגה זאת הפתעה וסוף סוף מתקדמת העלילה....

למעלה