מנגה 347

sapir aloud555

New member
מנגה 347 ../images/Emo58.gif

או.. גאד. אני חושבת שאין לי מילים. עדיין לא קראתי תרגום, אבל התגובה הראשונית שלי לכל הפרק היא: W-T-F. O_O

lgmtk

New member
אהההההההה ../images/Emo58.gif

אההההה XDDDDDDDDD חח איזה קטע איתו והג'וטסו הזה
ועוד סאיXסאסקה! רק מראה שיש גם סקסי נו ג'וטסו נגד הבנות ^_^ ואני זוכר עכשיו ששאלו פה אם הזכירו את זאבוזה עד עכשיו במנגה ואמרתי לא אז...הנה כן
רוחות מהעבר מתעוררות! והחרב הזו מסכן סויגטסו לא יכול להרים. ד"א הכל עכשיו על אלמנטים וסוי עד כמה שהבנתי זה "מים" (Souiton) ככה שיכול להיות גם RAIGETSU? (ריי=ברק?). יהיה טוב :) ולבחורה הזו יש נתונים XP יאללה פרק הבא ;_;

sapir aloud555

New member
לא חשבתי על זה ../images/Emo58.gif

(בקשר לברק ולמים). השערה טובה הבאת פה. ^^ ובלי שום קשר לפאנסרביס הענקי שקישומוטו הביא בפרק הזה - קונוהאמארו יכול לעשות קאגה בונשין.. לפחות זה אומר שנארוטו מלמד אותו לא רק דברים.. סוטים. כשסאקורה התקרבה אליו להכות אותו - היא ידעה בדיוק מי האמיתי. כנ"ל נארוטו.. נחמד, או שהרמה של השכפול שלו נמוכה, או שהם פשוט עוד יותר השתפרו. :] ד"א, הרבה אומרים שהשם של הבחורה הוא קארין.

benedek22

New member
ohhh fuck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמין איזה גדול היורש של זאבוזה האגדי לוקח את החרב שלו!!!!!!!!!!!!!!!!! מה סאסקה רוצה לעשות החולה הזה???????

CibiHeart92

New member
אוי גאד ;;; ../images/Emo58.gif

קישימוטו השתגע עשה מסאסקה סמא! T_T (טוב, על סאי זה קל) אותי הרגה התגובה של סאי P: לגבי סאסקה, למה לחלל קברים? ;; החרב של זאבוזה גם בטח כל כך מלוכלכת... X333

Galmon

New member
אהה........ ../images/Emo58.gif

יאוי נו ג'וטסו...... ידעתי שמתישהו הוא יופיע...... D: < סוייגטסו ממש מגניב~ D:

למעלה