מנגה 295

sapir aloud555

New member
מנגה 295 ../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif

לדעתי פרק מאכזב. קישומוטו מתח את שני הפרקים האחרונים שלו סתם. פרק 294 עוד היה בסדר. ראינו שאורו מתקשה להלחם נגד הקיובי. אבל עכשיו? למה שוב? מה היה חדש בפרק הזה? שוב משפטים שכולנו ידענו שיבואו כמו "איזו כמות צ'אקרה.." וכד'. אני כבר ציפתי לאילו-שהם ניצנים לקרב בין סאקורה וקאבוטו. ואפילו אם לא זה, אז אולי שמישהו ינסה לעשות משהו עם הקיובי. וסאי? מה הוא עשה שם חוץ מלעמוד? שום דבר חדש..

Hikaru

New member
../images/Emo58.gif

אורוצ'ימארו הראה טכניקות לא רעות בקרב דווקא. קישימוטו לא ממהר לשום מקום, הוא יעשה מה שהוא רוצה בקצב שלו..בין אם זה טוב או רע. אני דווקא נהניתי מהפרק הזה, פרק חמוד מאוד. המהלך האחרון של אורוצ'ימארו מבריק. נו טוב, נחכה ל-296.
לא לשכוח שיש לסאי עוד את המשימה שלו.

sapir aloud555

New member
המ ../images/Emo121.gif

קישומוטו לא ממהר, אבל הבעיה ש2 הפרקים האלו בקושי יכסו 5 דקות של אנימה וזה אומר - עוד פילרים! >_<

renegader

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא מאוד מרוצה. היה פרק מגניב, מלא אקשן, כמו שצריך!

לוניד

New member
המממ... ../images/Emo58.gif

מעניין מה יש לסאי לומר על היכולת המיוחדת של החרב של אורוצ'ימארו.
חוץ מזה, פרק נחמד.... נארוטו נראה כמו החתול שלי כשהוא בלא את הכדור!
והפוזה ההיא של אורוצ'ימארו.... XDDDD

Akara

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד דווקא... רואים שנארוטו התפתח ויש לו יותר כוח.. למרות שזה הקיובי... נארוטו מתחיל להתנהג כמו גאארה לא? הקיובי שולט בו כמו ששוקאקו שלט בגאארה. והכל בגלל סאסקה... עכשיו אני בעד דמויות שמתפתחות וסאקורה באמת התפתחה לדמות רצינית וחזקה... אבל... וזה אבל גדול... אני עדיין חושבת שהיא דמות לא נחוצה באמת להמשך הסדרה! חוץ מזה שראיתי שהיא ממש חזקה בגלל האימונים שלה עם טסונדה והיא טובה בריפוי פציעות היא לא עושה כלום! היא סתם תקועה. אני מחכה לראות מה סאי יעשה כבר עם המשימה שניתנה לו הרי הוא לא ימשיך לעמוד ככה סתם קודם הוא צריך לראות עד כמה נארוטו חזק ומה היכולות שלו ואורוצ'ימארו. סאי בטוח יותר מעניין מסאקורה...

sapir aloud555

New member
ממ ../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif

תאמת, לא ממש חשבתי על זה. היו הרבה הודעות בפורומים של NF על עד כמה סאקורה לא נחוצה עכשיו, ואני מסכימה חלקית.. אבל לדעתי.. היא לא כ"כ דמות לקרבות. היא דמות רגש. יש הרבה דברים שמתפתחים איתה חוץ משהיא התחזקה גופנית. ..היא הרבה יותר רצינית רגשית. אם אני זוכרת נכון מאז תחילת החלק השני היא בכתה רק פעם אחת, ועוד על נארוטו.. טובה רק בריפוי פציעות? ככה זה נינג'ה רפואית.. אבל! שוב, סאסורי היה בובה. היא לא יכלה להשתמש עליו בטכניקות רפואיות, כמו למשל הטכניקה שטסונדה עשתה על קאבוטו בקרב שלהם. כך שהיא לא עשתה כל מה שהיא יודעת. חוץ מזה, היא הצילה את החיים של קאנקורו. לדעתי יש לה עוד הרבה מה להראות, גם מבחינת קרבות וגם מבחינת רגש. סאי בהחלט יותר מעניין ממנה עכשיו, עם כל המשימה הזאת.. אה, ולשורות הראשונות - קיובי לא שולט בנארוטו כמו ששוקאקו שלט בגאארה. גאארה כבר למד לשלוט עליו [חוץ מהעניין של השינה] כמו שצריך בקרב בינו לבין נארוטו. הוא עצמו הפעיל את הטכניקה לשחרר אותו. ומהצד השני, קיובי עובד על נארוטו כדי להשתחרר ממנו. לא אותו דבר. יצא ארוך o.o

Meiko

New member
נארוטו...../images/Emo58.gif

תתעורר,חתיכת אידיוט! אני ממש מקווה שמישהו יסטור לו ויעיר אותו.

Akara

New member
OK../images/Emo58.gif

אני מסכימה איתך שהיא דמות של רגש והיא מוסיפה את האלמנט הרגשי בנארוטו והיא התחזקה גופנית... לא אמרתי שלא. אמרתי שהיא חזקה וכל זה אבל את זה כל דמות בנארוטו מוסיפה. הינאטה הביישנית, שיקאמרו העצלן, אינו הפרחית, צ'וג'י הש... בעל העצמות הגדולות ^^, כל אלה הן דמויות שמוסיפות לחלק הזה במנגה. אמרתי שסאקורה פשוט לא עושה כלום שמועיל להמשך העלילה... היא לא חשובה.. כלומר היא חשובה אבל... טוב את מבינה אותי לא? אמרתי שהיא תקועה מבחינה שהיא עד עכשיו לא לקחה את העיניינים לידיים היא רק מסתכלת על אנשים נלחמים והיא מסתכלת מהצד. היא התחזקה אבל היא לא מראה רצון להלחם - חוץ מהקרב עם סאסורי שם צ'יובה נלחמה עד שלא היה לה איך ואז סאקורה הייתה חייבת להכנס לקרב. לא ראיתי שום צעד של אלימות מצדה לכיוון האנשים שפוגעים בה וזה ממש מעצבן אותי!!! שתחטיף כבר לקאבוטו!! הוא בוגד והוא עזר לאורוצ'ימארו לקחת את ה"אהבה של חייה" כביכול.... בכל אופן בקשר לנארוטו... נראה לי שהוא צריך נגחה בראש כמו שהוא נתן לגאארה.

למעלה