מנגה 286

sapir aloud555

New member
מנגה 286 ../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif

מילה אחת על הפרק: סאקורה! היא כ"כ מגניבה. ממש שנאתי אותה בחלק הראשון, רק לקראת הסוף שלו ומתחילת החלק השני היא נהייתה אחת הדמויות האהובות עליי. רואים שהיא התבגרה; בהתנהגות, במחשבה, בסנגון הלחימה, ובעצם - בהכל. רק חבל שהיא עדיין פריקית של סאסקה, אני חושבת שהיא צריכה להמשיך הלאה. הגיע לסאי. אבל - אני מסכימה עם מה שהוא אמר.. ויאמאטו.. מלחיץ
המקרה עם ג'יראייה גם לא נשמע משהו X:

Hikaru

New member
פרק מעולה. מעניין מאוד ^^ ../images/Emo58.gif

סאקורה באמת הפתיעה לטובה בפרק הזה. Oם וסאי דורש אף אגרוף נוסף. יאמאטו נורא מלחיץ ומפחיד, בייחוד לקראת הסוף, כשהוא ליד המסיכת אנבו של סאי.. (יש ליד המסיכה את הנשק של סאי, קרוב לוודאי שזה שלו)

lgmtk

New member
אמג קרע אותי XD ../images/Emo58.gif

"לא יכלתי לזרוק אתכם לכלוב שתכירו אחד את השני, אז תציגו את עצמכם בקצרה:" נארוטו: "אוזומוקאי נארוטו -_-;" סאקורה: "הארונו סאקורה -_-;" סאי: "שלום, שמי סאי ^______^" XDDDDDDDDDDDDDDDDD
גדול!!!!! המממ סה"כ אני די מרוצה מהמשימה וסה"כ ממה שהולך, ואני מסכים איתך לגמרי בקשר לסאקורה
טוב מאוד ^_^

לוניד

New member
פרק קורע XD ../images/Emo58.gif

מסכן נארוטו, סאי מטריד אותו מינית. מסכן יאמאטו, שנתקע עם שלושת המעוותים האלו. XDDDDD אהבתי את הפרצוף המפחיד של יאמאטו - מצחיק, ונותן לו קצת אופי. XD

Violettecat

New member
יאמאטו באמת מסכן....

שלושת אלה הם מה ששיקאמארו היה מכנה ללא ספק "troublesome " אני לא אוהבת את סאי, הוא אידיוט ללא טאקט או יכולת להתאים את הבעות הפנים שלו למצב.....

Akara

New member
^__^../images/Emo58.gif

גם אני חושבת שסאקורה הייתה מגניבה כאן ^^ היא בהחלט השתנתה! אני לא סבלתי אותה בפרקים הראשונים היא עיצבנה אותי לאללה ותמיד חשבתי שאין בה תועלת... אבל אני לא חושבת שהיא פריקית של סאסקה יותר, אני חושבת שהיא התגברה על כל הקטע איתו ושהיא פשוט עצובה ומאוכזבת מעצמה שהיא לא הצליחה למנוע ממנו ללכת ורוצה להציל אותו כמו שנארוטו רוצה להציל אותו, בגלל שהוא חבר. אהבתי את הקטע שהיא תקעה לסאי אגרוף... רגע אחד מחייכת ורגע שני באם!! הפוכה לתוך הלסת... והיה לה גם מבט רצחני כזה מרושע של אל תתעסק איתי... ^^ גאונה. גם אהבתי את הפעם הראשונה שנארוטו פגש בסאי.... "you're pretty weak do you even have penis?" BWAHAHAHA!... חחהחהחהחה..! גדול ומה זאת החולצת בטן הזאת של סאי? מה הוא איזה פאקצה? פה מלוכלך כמו שסאקורה אמרה... היא ממש מנסה להסתדר עם סאי עובדה שהיא נסתה לעצור את נארוטו מלהתפרץ עליו וגם נסתה להשוות אותו לסאסקה בשביל שנארוטו יקבל אותו כמו שהוא קיבל את סאסקה עם כל היחס המזלזל שלו... ולא לא נראה לי שהיא מחפשת תחליף לסאסקה בסאי.... כמו שאמרתי אני חושבת שהיא התגברה עליו. היא פשוט יודעת שאין להם ברירה והם חייבים להסתדר איתו אז היא מנסה בכל דרך... יכול להיות שאני נותנת לה יותר מדי קרדיט ממה שמגיע לה אבל רואים שהיא השתנתה בזמן הזה שעבר... היא גם לא מתייחסת לנארוטו באותה הצורה שהיא התייחסה אליו לפני... והיא חזקה יותר. ^^ טוב עכשיו הוצאתי הכל... פיו..

sapir aloud555

New member
מסכימה ../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif

יש המון רמזים לכך שההתלהבות של סאקורה מסאסקה ירדה. אחד הדברים העיקריים זה שהיא לא האריכה את השיער שלה..אבל עדיין שמים לב שהוא תופס מקום דיי נכבד במחשבות שלה, אפילו עכשיו. רק מה שבאמת יהרוס את כל הדמות שלה עכשיו זה שהיא תבכה כשהיא תראה את סאסקה לאחר קפיצת הזמן הזאת. אני פשוט לא רוצה לראות את זה קורה ><; עדיף לי לראות אותה מעיפה לו איזה אגרוף אחרי מה שהוא עשה.. אבל מה אני יודעת D;

renegader

New member
../images/Emo58.gif

ממ נארוטו ישנה את סאי MARK MY WORDS הוא יגרום לו להבין את המשמעות של החיוך (או כל דבר דבילי אחר שקישי יחשוב עליו) אבל נארוטו ישנה אותו בסופו של דבר

למעלה