מנגה- נסיון ראשון
O oren* New member 10/11/01 #2 כן נו, ניסיון ראשון ואני ../images/Emo107.gif עבודה יפהיפיה, אפילו בשחור לבן קולטים את הברק בעיניים, את המבנה של השיער, האף הסולד. מדהים.
כן נו, ניסיון ראשון ואני ../images/Emo107.gif עבודה יפהיפיה, אפילו בשחור לבן קולטים את הברק בעיניים, את המבנה של השיער, האף הסולד. מדהים.
S SCaToPHaG New member 10/11/01 #3 אדיר פשוט נהדר, אבל יש לי בעיה עם ההצללות של השיער, לא מספיק מושקע... אם יוצאים מנקודת הנחה שהשיער במקור שחור, ועשית היילייטס בלבן, או שמא להיפך: השיער לא צבוע, והחלקים השחורים הם ההצללה, בכל מקרה האיזור טעון שיפור. חוצמזה, ענק. אתה מתכוון לצבוע נכון?
אדיר פשוט נהדר, אבל יש לי בעיה עם ההצללות של השיער, לא מספיק מושקע... אם יוצאים מנקודת הנחה שהשיער במקור שחור, ועשית היילייטס בלבן, או שמא להיפך: השיער לא צבוע, והחלקים השחורים הם ההצללה, בכל מקרה האיזור טעון שיפור. חוצמזה, ענק. אתה מתכוון לצבוע נכון?
א אפרת@הבית New member 10/11/01 #4 שלום אי ג´יי וברוך הבא! ../images/Emo39.gif נהדר שבאת, ואחלה שאתה פה, פורומינו הקט והחביב הוא מקום שכיף להיות בו ואני יודעת שתהנה (ויודעת גם שיש לך מה להראות... ) מנגה מדהימה, דוקא אני אהבתי את השיער מאוד ומתה לראות את זה צבוע... אפרת
שלום אי ג´יי וברוך הבא! ../images/Emo39.gif נהדר שבאת, ואחלה שאתה פה, פורומינו הקט והחביב הוא מקום שכיף להיות בו ואני יודעת שתהנה (ויודעת גם שיש לך מה להראות... ) מנגה מדהימה, דוקא אני אהבתי את השיער מאוד ומתה לראות את זה צבוע... אפרת
פ פיגמליונית New member 10/11/01 #5 וואוו! מדהים! אייל בטוח שזה פעם ראשונה? איזה יופי.... אני מפנטזת על דמויות כאלה...
E ejay New member 10/11/01 #6 תודה לכולם וכן, זה באמת נסיון ראשון שלי במנגה . אולי גם אחרון, כי אני לא מת על הסגנון הזה. מסכים עם סקאטו לגבי השיער- זה נובע מחוסר ידע ונסיון שלי בקטע הזה.
תודה לכולם וכן, זה באמת נסיון ראשון שלי במנגה . אולי גם אחרון, כי אני לא מת על הסגנון הזה. מסכים עם סקאטו לגבי השיער- זה נובע מחוסר ידע ונסיון שלי בקטע הזה.
S SC New member 11/11/01 #7 נסיון מוצלח מאוד אהבתי אותו. תחליט מאיפה האור מגיע ובהתאמה תסמן את הצל. זכור שזה כמו מדרגות, אור צל או צל וכו´...
נסיון מוצלח מאוד אהבתי אותו. תחליט מאיפה האור מגיע ובהתאמה תסמן את הצל. זכור שזה כמו מדרגות, אור צל או צל וכו´...