מן סקר קטן וחמוד

מן סקר קטן וחמוד

שני שלבים: שאלה ראשונה- לאיזה דמות מהסדרה אתם הכי דומים באופי? שאלה שנייה- מיהן 5 הדמויות האהובות עליך בתוכנית? בפורמט הבא: 5- הדמות שאתם הכי אוהבים 4- קצת פחות וכן הלאה. בסופו של דבר נחבר את הנקודות ונחליט על 5 הדמויות האהובות על הפורום. אז אני אתחיל אני הכי דומה לאלכס (והייתי רוצה גם להיות דומה לה במראה כי היא מדהימה). לא יודעת איך להסביר אני פשוט כמוה בתכלס. הדמויות האהובות: 5- אלכס 4- סת' 3- ריאן 2- סנדי 1- סאמר

שלטון

New member
סקר מתוק פוצי מוצי קוצי

אני הכי דומה לסת'. 5 - ריאן 4 - סת' 3 - סנדי 2 - סאמר 1 - טריי

תמיר1991

New member
אנחנו אוהבים את אותן הדמויות../images/Emo2.gif

חוץ מטריי
למה
תמיר.

שלטון

New member
טריי פשוט אדיר

חוץ מזה שהוא ממש קשור לריאן אני מת על המצמוצים שלו ועל הקטעים המטורפים שלו. פשוט דמות מעניינת

תמיר1991

New member
דמות מיותרת לטעמי -

סתם לוקחת את העלילה למקומות לא ריאליים. כנ"ל אלכס... הפשע של טריי והלסבו-שיק של אלכס לגמרי לא מתאימים לפורמט הטהור שהסידרה ניסתה לייצר בעונה הראשונה, ומסתמן שהיא חוזרת אליו בעונה השלישית. תמיר.

שלטון

New member
לא נכון

טריי היה שם מההתחלה. טריי והפשע שלו. טריי והסיבוכים שלו. החזרה של טריי בעונה השנייה זה לא מוביל לקו לא ריאלי, זה חזרה לבסיס שהוצב כבר בפרק הראשון, חזרה לדמות של ריאן האפל, וחזרה בעצם, טוב בוא נקרא לזה ככה, "פורמט טהור" של הסדרה בעונה הראשונה.

../images/Emo188.gif

הכי דומה-קירסטין אולי...אין לי מושג. הכי אוהבת 5-ריאן 4-סת' 3-סנדי 2-מריסה 1-ג'ולי

תמיר1991

New member
יו, רעיון אדיררר../images/Emo70.gif

אני הכי דומה לסת' באופי. חנון, מדבר הרבה ומוזר קצת (אה, ואוהב את סאמר
) והדמויות הן...
5 - סת' 4 - סאמר 3 - סנדי 2 - ג'ימי 1 - ראיין תמיר.

שלטון

New member
אני לא מאמין

אתה אוהב יותר את ג'ימי מאשר את ריאן? איך זה יכול לקרות... נראה לי אתה צופה בסדרה הלא נכונה

תמיר1991

New member
ככה זה../images/Emo8.gif

כאילו, רייאן אחלה, אבל יש דמויות שאני אוהב יותר. בוא נסכים על זה שלאנס וקרטר בלתי נסבלים
תמיר.

GaloshiT

New member
עונההה

1. אני ממש דומה למריסה באישיות שלה-לא בשתייה שלה.. אני מתעסקת בכל מה שקשור לאופנה ובגדים ומעורבת בבצפרר 2. 5-ג'ולי 4-סאמר 3-סת' 2-מריסה 1-ריאןןן

תמריקי

New member
ח ח חמוד

ממממממממ 5.סת' 4.מריסה 3.סנופי(או בשמו המלא ראין) 2.קיץ(או בשמה המלא סאמר) 1.סנדי(לוחם הצדק בעל הגבות שלא נגמרות!!)

R i s a

New member
../images/Emo26.gif

שאלה ראשונה - לאיזה דמות מהסדרה אתם הכי דומים באופי? קצת סת', קצת אלכס.
שאלה שנייה - מיהן 5 הדמויות האהובות עליך בתוכנית? 5 - אנה. 4 - טריי. 3 - ג'ולי. 2 - סאמר 1 - ריאן

shiri li

New member
גמאני עונה ../images/Emo13.gif

טוב באופי אני רשמית הכי דומה לסת'. אין מה לעשות, אני חננה וקלאמזית כמוהו... ולמרות שאני כביכול לא אאוטסיידרית כמו ראיין, יש בי את האאוטסיידריות של סת', וגם אני מרגישה ממש כמוהו הרבה פעמים... הדמויות האהובות שלי... אממ: 5- ריאן 4- סת' 3- סנדי 2- מריסה 1 - לינדזי

עונה

אני דומה לסת בגלל הדאגנות , היתי רוצה להדמות לסאמר במראה 5.קראטר4.מריסה3.סאמר2.ריאן1.סת

Msummer

New member
אני עונה

שאלה ראשונה- לאיזה דמות מהסדרה אתם הכי דומים באופי?
בעיקר לסת' שאלה שנייה- מיהן 5 הדמויות האהובות עליך בתוכנית? בפורמט הבא: הכי אוהבת::סת' אוהבת::סאמר פחות אוהבת::טריי שונאת::ריאן הכי שונאת::מריסה

מיה ווד

New member
עונה.. ../images/Emo13.gif

אממ נראה לי אני הכי דומה למריסה.. 5.ריאן 4.סת' 3.מריסה 2.סאמר 1.סנדי

מיה ווד

New member
הגעתי למסקנה...

משפחת אטווד היא משפחה של כלבלבים.. חח ראין הוא הסנופי של המשפחה ולטריי יש puppy face ... חח סתם.. יום ארוך מדי בבצפר...

דנדן182

New member
שאלה

הורדתי את "קליפורניה" בגרסה החדשה שמופיעה בעונה השלישית. הגיוני שהאורך של השיר הוא רק דקה או שלא הורדתי את השיר הנכון?

למעלה