מן התשקורת

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gifלובה במעריב היום

יש בעיתון מעריב תמוסף "מעריב היום" ולובה מופיע שם בשער ובשני עמודים הראשונים כתוב על זה שהקופאיות הרוסיות כועסות על זה שמחקים אותם...

Yuval Y

New member
כתבה על ארץ נהדרת

הופיעה במוסף פנאי פלוס של ידיעות אחרונות ~ שפה נהדרת כמה מרנין שנבחרת החדשות של "ארץ נהדרת" מקפידה על שימוש יעיל ועם זאת אישי מאוד בלשון העברית. הנה כמה ביטויים שבלעדיהם אף מהדורה לא תהיה משופרת [מתוך הכתבה]

Yuval Y

New member
לפני שתצלבו אותי...

הייתה לי תחושה שכתבה כזו לא תוכל לעבור בשקט
וראיתי אי שם בדף 2 שלוּבָּה העלתה אותה

לוּבּה

New member
בדיוק מה שבאתי להגיד...

ובמקום לפתוח כל 5 דקות הודעה חדשה תבדוק פעם הבאה...

PopPy

New member
אהא!

אז זה מה ששמעתי! בבוקר שמעתי בתוכנית ברדיו שמקריאים בה כתבות נבחרות מהעיתונים משהו לגבי לובה, אבל עוד הייתי חצי ישנה והייתי בטוחה שזו הייתה הכתבה משבוע שעבר בפנאי פלוס..

Rakbeisrael

New member
ואוו כמה "רעש" לובה הצליחה לעשות...

עוד לא ראיתי דבר כזה, כל הזמן מדברים עליה ומדברים כמוה
חחחחח אפילו המחנכת שלי בכיתה מחקה אותה מדי פעם

פרפר15

New member
תקשיבו עלק עכשיו הלכתי

לטיול עם הכלב שלי וראיתי רוסיה עם שיער בלונדיני צבוע גדול ותלתליאז היתרחקתי כדי שהכלבים לא יריבו אז היא אמרה לי "לא לידאוג בובה כלב לא נושכת "וכימעט היתפקעתי מצחוק כי היא כל כך הזכירה את לובה עם השיער רק שהיא היתה נמוכה

לוּבּה

New member
אורנה בידיעות!

כתבו על זה שאורנה חוזרת לארץ נהדרת בידיעות של היום

Yuval Y

New member
אם כבר פינה...

אורנה ואני כותבי הסאטירה אינם מכירים אישית לא אותי ולא את הנשיא קצב, ולדעתי גם לא את דוברת צה"ל, אבל כתיבתם משקפת את דמותנו בעיניהם [ג'ודי שלום ניר מוזס] מתוך פנאי פלוס

פרפר15

New member
חההה היא ירדה על האף של אורנה

והאף, כן, האף: אני במקום בנאי הייתי נכנסת לשיפוץ אף, כי האף הסולד עושה לה רק טוב.

Yuval Y

New member
וגם היום בפנאי פלוס...

בשם כל הלובות "בזמן האחרון לקוחות בקופה אומרים 'סדר' במין מיבטא כזה." "רק חסר לי שאתרגז, ואעשה קול מעוצבן" לובה משתלטת על חייהן של קופאיות בשר ודם. [המאמר עדיין לא מופיע באתר פנאי פלוס...]

למעלה