פורטונה הגדולה
New member
מן הפח אל הפחת
חבר שלי השתחרר לפני שנה (..וקצת). לאחר השחרור מצא עבודה באבטחה קרוב לאזור מגוריו. לאחר כמה חודשי עבודה, זכתה חברה חדשה באמצעות מכרז והתחלפו הבעלים. החבר שלי שלקח יוזמה ושלח מכתב למעסיקיו החדשים על ליקויי בטיחות בארגון, ברצון טוב ושיפור, הם קראו התעניינו אבל משום מה פיטרו אותו לאחר זמן קצר
וזה לאחר עבודה של 8 חודשים. הוא היה ממורמר ישב כמה חודשים בבית וחיפש עבודה, לקח זמן והגיע לחברת אבטחה נוספת מתקדמת יותר (אי אפשר להזכיר את שמה, סורי), תנאים טובים אבל שעות העבודה היו לא אנושיות בכלל..... קיצור - קרה דבר מצער, תקלה שיכלה לעלות בחיי אדם, אבל לא קרה בנס! החברה לא רצתה לאבד אותו אבל החליטה גם לפטר אותו...
שוב פעם, ישב בבית תקופה קצרה ואז הגיעה אליו הצעה לעבוד בשב"ס..... הוא לא התלהב אמר היה זקוק לעבודה!!! ניגש לבחינות, עבר את כולם בהצלחה וניגש לחפיפה. עברו 3 ימים בעבודה החדשה, ועיניו הזדעזעו, הוא הרגיש לחוץ וחשש מתקיפות האסירים
הוא החליט לעזוב. אני מצטערת אם חשבתם שיש פה איזה סוף טוב, אני בעצמי מחפשת בשבילו. עברה עליו שנה קשה מאוד. בבית יש מצוקה כלכלית והוא חייב לעזור למשפחתו. חוץ מאבטחה, המשק לא מציע כלום (לבנים) לחיילים משוחררים. מישהו יכול לתת לי עצה או להפנות אותי על מנת שאוכל לעזור לו? סליחה, יצא קצת ארוך! תודה מראש!
חבר שלי השתחרר לפני שנה (..וקצת). לאחר השחרור מצא עבודה באבטחה קרוב לאזור מגוריו. לאחר כמה חודשי עבודה, זכתה חברה חדשה באמצעות מכרז והתחלפו הבעלים. החבר שלי שלקח יוזמה ושלח מכתב למעסיקיו החדשים על ליקויי בטיחות בארגון, ברצון טוב ושיפור, הם קראו התעניינו אבל משום מה פיטרו אותו לאחר זמן קצר