ממ...

ממ...

פתחתי הודעה חדשה למין שאלון קטנטן.. אני מקווה שזה בסדר :\ מה הכי הכי הכי הכי אהבתם בכל העונות? איזה קטע מסוים שאתם זוכרים ואהבתם?

ברודי

New member
ואי זאת שאלה קשה..

הדבר הראשון שקפץ לי לראש כרגע לקוח מהפרק prodigy (מהעונה הראשונה עם הכנס ההוא שמקס ישבה ליד ליידקר בתקופה שהוא עדיין לא זיהה אותה) שתופסים את לוגן וזורקים אותו מהגג ומקס קופצת להציל אותו ושניהם נופלים לתוך חלון של איזה חדר ומוצאים את עצמם על המיטה

Nitzan122

New member
../images/Emo6.gifאוי גם אני מתה

על הקטע הזה! הוא כל כך מצחיק! אני חושבת ששני הדברים שאני הכי אוהבת זה הקטע הזה ואת פרק 214 (זה עם מיה) שיש בו כל כך הרבה קטעים מצחיקים שאי אפשר לבחור הקטע עם החיבוק של אלק ולוגן וכשמקס מכסחת את אלק בקרב ועוד המון קטעים מצחיקים

moran14h

New member
אחחחח..קשה קשה

אמממ.. אני מניחה שהקטע שהכי ריגש אותי היה הקטע שמקס הורגת את בן..

karms20

New member
יש כמה...

1. כשמקס הורגת את בן זה קטע חזק ביותר שעדיין (לא משנה כמה פעמים ראיתי את זה) עושה לי צמרמורת. 2. בבריספורד 2 קטעים: שאלק בוכה ליד המיטה של רייצ'ל ואומר שהוא לא עשה מספיק והוא היה צריך לנסות יותר שהוא פשוט לא הבין עד כמה הוא אוהב אותה. וכשמקס שואלת את אלק אם הוא בסדר והוא אומר לה עם מין חיוך כזה עצוב שהוא - i'm always allright... (*רצה לנחם את אלק
). וגם כשמקס אלק וג'ושוע יושבים ורואים טלויזיה בסוף Dawg Day Afternoon ומגלים ככה שאנני מתה. ובסצנה האחרונה שלושתם יושבים מחובקים כזה.

dark max

New member
צודקת

באמת קטעים חזקים. אבל אני הכי אוהבת את כל העקיצות של מקס במיוחד בסיטואציה בפרק האחרוןכשהיא אומרת: (בתרגום):2 מיליון שנה של אבולוציה אנושית וזה מה שאנחנו מקבלים;מטומטמים ואז כשהיא עולה על המפה עם האופנוע ונכנסת לטרמינל...

למעלה