ממ...

isnt it enough

New member
ממ...

נטלי רולז!!!!! שחקנית דגוללההה כשיש סצנה שבו השחקן צריך לשחק מישו שהוא עצוב אבל עושה תצמו שמח אתה חושב שהשחקן צריך רק לשחק שמח,ולא עצוב שעושה תצמו שמח נטלי תשחק מישו עצוב שעושה תצמו שמח ואתם תראו אתזה היא אחת השחקניות הכי טובות שיש ומוכשרות GOD BLESS NATALIE

Padme Amidala

New member
מה שנכון- נכון!!

ולא רק שפדמה היא אחת מהדמויות האהובות עליי בטרילוגיה החדשה! כשאני אפתח את האתר שלי (בינתיים הוא רק בשלבי תכנון!!) לפדמה יהיה חלק מאוד גדול בו!!! אולי יותר גדול מזה של שאר הדמויות!! תודו שהדמות שלה נורא מעניינת...היא נורא מסתורית! אבל למי שיש את הDVD יכול לראות את המשפחה שלה! חוץ מזה לפי דעתי מכל השחקניות שאני מכירה (ואני מכירה הרבה) נטלי היא היפה מכולן!! אין לה "יופי ברבי" כמו של ניקול קידמן ואחרות, יש לה יופי מיוחד...היא מדהימה!! חוץ מזה זה נורא יפה, איך שהיא מגינה על ישראל!! ראיתם איזה מותק שהיא שלחה את המכתב תגובה לסטודנט הערבי?! חוץ מזה היא לא מתביישת בכך שהיא יהודייה, בניגוד לשחקניות אחרות (שרה מישל גלר למשל...)! האתר שנתת ממש יפה!! למרות שאת רוב בתמונות מהמשובטים יש לי כבר... וד"א- אני גם מתה על היידן!! הוא כזה יפיוווווף!! ותוסיפי לזה את העובדה שהוא מטר 85! טוב התחלתי לקשקש...! דברו איתי, אני משועממת!

isnt it enough

New member
יא בייבי

היידן מטר 85?! סחתיייןןןן היידן נשמה שחקןן חזקק הכי אהבתי את הסצנה שבו הוא אומר לפדמה שהוא הרג את כול החראות האלו שהרגו את אמא שלו סצנההה חזקההה

Padme Amidala

New member
אווווווי הוא מאאאמי!!!

אני גם מתה על כל המבטים שלו!! למשל חיוך ה-BAD BOY לפני שהוא מנשק את פדמה לראשונה, ואיך שהוא מסתכל עליה כשהיא אורזת...אני מתה עליו...גם על איך שהוא מדבר...הוא פשוט מושלם!! והנה תמונה שלו!

למעלה