ממ help

angell17

New member
ממ help

ממ מיוש יודע עד איזה גיל אפשר לעבור לפני שלוקחים לצבא?? כאילו שלא תבוא משארה ותוציא אותי מהמטוס..

ציקהלה

New member
לא יוציאו אותך מהמטוס....

פשוט לא יתנו לך להכנס לדיוטי פרי אלא אם יש לך אישור... בכל מקרה זאת לא בעיה להשיג אותו

angell17

New member
אבל..

נגיד לתמיד כי אמרו לי שיש גיל מסויין שאפשר לצאת כאילו לא לביקור בכלל..

ציקהלה

New member
תקשיבי....

מה שאמרו לי... (אני לא יודע אם מיסמים את זה או לא....) אסור לך לצאת מהראץ אחרי גיל 17 אלא אם יש הסדר מסויים ואם את רוצה לצאת בכל זאת את צריכה לחתום שתחזרי לגיוס אם את לא חוזרת את עריקה ואת בחרא ענק.... מה שאת כן יכולה לעשות... זה לבקש מההורים לכתוב מכתב וזה יעזור לך (סביר להניח שאם לא בפעם הראשונה אז בשניה...) בכל מקרה... אל תחתמי על זה אם את לא מתכוונת לחזור לשירות... ואם את חותמת תני מכתב לשגרירות כשאת מגיעה למקום מגורייך זה מה שאני עשיתי...

infection

New member
לא הבנתי

מזאת אומרת אם בקיץ אני יהיה בן 15 וחצי ואני עובר לגור בארה"ב יכולים למנוע ממני לטוס?

kit k@t

New member
אפשר לצאת מהארץ עד שלושה ימים לפני

הגיוס. אף אחד במשטרת הגבולות של ישראל לא מורשה לשאול אותך אם אתה בורח מהצבא. וכל עוד יש לך תאריך חזרה הם לא יכולים לא לתת לך לצאת. אני יצאתי בגיל 17 וקצת. קאט

niminet

New member
ויתנו לך לבקר בארץ?

כי שמעתי שאין בעיה לצאת לפני הגיוס, אבל אם יוצאים אחרי גיל 16, יעשו בעיות כשבאים לביקורים אחרי גיל 18.

kit k@t

New member
לא שאלת על ביקורים..

אם אתה יוצא ככה, אז אין מה לדבר על לבקר. מצטערת. קאט

Trinity 8 P

New member
א. יש לך גרין קארד

ב. את אישה ככה שלך יהיה הרבה יותר קל לחזור לביקורים. לגברים שהם רק על ויזה יש חוקים של עד גיל 30 וכל מיני כאלה אם הם לא עוזבים בטבח הזמן המתאים ולא מקבלים פטור בזמן. אבל סביר מאוד להניח שציקה יודע יותר טוב ממני בקטע הזה בהנחה שהוא בעל איברים מסויימים שלי אין.

Trinity 8 P

New member
אף אחד לא תיקן אותי על

טבח??? טבח זה פריקין להרוג הרבה אנשים בדם קר... טווח! טעות די מצמררת... מישהו מכיר שיעורי לשון בסביבת מערב לוס אנג'לס? אני מתדרדרת מיום ליום.

למעלה