ממ.. שלום.

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
ממ.. שלום.

הייתי פה פעם בפורום לא הרבה זמן.. פשוט זה עניין אותי וכזה... אבל כשעזבתי אז החלומות הצלולים שלי הפסיקו. היום חלמתי חלום צלול, וחשבתי לחזור לפורום.. זה היה חלום ממש מוזר, ואני לא זוכרת אותו ממש טוב. אנחנו נמצאים בקן, והקומונרית מחליטה לקחת אותנו לאנשהו.. ניראה לי שזאת הייתה איזה הפגנה.. אנחנו מגיעים, והמקום ניראה כמו גן כזה... אני וידידה שלי הולכות, ופתאום אני רואה מישהו שאני דיי מחבבת, וראיתי אותו מאחורה, כולם רצו והוא נישאר והלך לאט כזה... אח"כ איכשהו היינו שוב בקן, אבל ידענו שאנחנו עדיין בהפגנה.. ואז ידידה אחרת שלי אמרה "אנחנו חולמים, איך הגענו לקן? זה לא הגיוני." ואני כזה "רגע אם אני חולמת אני יכולה לעוף, נכון?" וניסיתי לעוף והצלחתי לכמה שניות.. ממש התלהבתי מהעובדה שאני חולמת, והייתי בטוחה שגם הם חולמים איתי... החלטתי שאם זה חלום, אני אעלה על כיסא ואגיד לכולם שאני אוהבת אותו.. כי הם יהיו בטוחים בבוקר שזה חלום, וככה אני אדע מה התגובה שלהם.. אני עליתי על כיסא אבל לא הייתי בטוחה שמאה אחוז שזה חלום אז שאלתי שוב "אתם בטוחים שזה חלום?" "כן!!!" "טוב, תשמעו.. יש לי משהו להגיד..." אבל אז כולם התחילו ללכת, ונשארו רק שתי ידידות שלי והוא.. אז אמרתי לעצמי 'טוב.. אם כבר אז אני לפחות אהנה מהחלום הזה...' אז הוא הלך לחדר, ואני באתי אחריו וסגרתי את הדלת, ואמרתי לו שאני צריכה לדבר איתו.. והתכוונתי לנשק אותו.. אז הוא אמר 'טוב' ואז הוא הסתובב להסתכל עלי.. והוא הפך להיות כמו צעצוע כזה, וזה ממש הפחיד אותי.. אז עצמתי עיניים ואמרתי לי לעצמי מלא פעמים שכשאני אפתח אותן הוא יהיה שם, אבל פתחתי ת'עיניים והוא עדיין היה אותו דבר, רק שהוא לא דיבר הוא נהיה דומם כזה... ממש פחדתי, ובאתי לצאת מהחדר, אבל הכל התחיל להיות מטושטש.. רציתי לשפשף את הידיים אבל לא הצלחתי להזיז אותן... ולא רציתי שהחלום יגמר.. אבל אחרי כמה שניות התעוררתי. זה היה חלום ממש מבאס, ולא הצלחתי לעשות כלום.. וחבל, כי פעם הייתי חולמת חלומות ממש טובים, שהצלחתי לעשות בהם כמעט הכל.

למעלה