ממ שאלון

צ ש ט ש

New member
ממ שאלון

משעמם לי אז חיברתי. רוב השאלות זכרתי משאלונים אחרים. 1. סליחה? מה השעה? 2. שם: 3. גיל: 4. עולה לכתה: 5. מזל: 6. תאריך לידה: 7. צבע עיניים: 8. צבע שיער: 9. רזה/שמן/ממוצע: 10. נמוך/גבוה/ממוצע: ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך? 12. מה הספורט השנוא עליך? 13. באיזה ספורט אתה עוסק? 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית? 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם? מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך? 17. מהי הלהקה השנואה עליך? 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ? 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה? 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר? טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'? 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'? 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה? 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי? 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה? חברים 26. מי החבר הכי מצחיק? 27. מי החבר הכי טיפש? 28. מי החבר הכי חסר טאקט? 29. מי החבר הכי חכם? 30. מי החבר הכי יפה? 31. מי החבר הכי ספורטיבי? 32. מי החבר הכי עצלן? 33. מי החבר הכי חופר? 34. מי החבר הכי משוגע? 35. מי החבר הכי טוב? אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 37. עם מי? 38. כמה זמן היא נמשכה? 39. מה גרם לפרידה? 40. מי נפרד ממי? אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט? 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות? 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט? 44. מי? 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט? זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי? 47. טוקמן או חשבון? 48. חשבון או מתמטיקה? 49. אהבה או כסף? וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה??

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif חח נחמד.

1. סליחה? מה השעה? 1:52. 2. שם: שרית. 3. גיל: 13.7. 4. עולה לכתה: ט'. 5. מזל: עקרב. 6. תאריך לידה: 21.11. 7. צבע עיניים: ירוקחום. 8. צבע שיער: חום. 9. רזה/שמן/ממוצע: הממ.. בין ממוצע לשמן? P: 10. נמוך/גבוה/ממוצע: גבוהה. ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך? קיקבוקס. 12. מה הספורט השנוא עליך? לא יודעת. 13. באיזה ספורט אתה עוסק? קיקבוקסינג. 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית? אני הולכת לקיקבוקסינג פעמיים בשבוע, אבל אני הולכת לחדר כושר והליכה וכאלה. 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם? לא יודעת. יש כל מיני. מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך? קווין, הביטלס וכל מיני. 17. מהי הלהקה השנואה עליך? גיימבויז. 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ? רוק. 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה? כל הזמן כמעט. 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר? לא, כולם ישנים. טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'? מחשב.
22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'? לא יודעת, טכנולוגיה זה סבב. 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה? מחשב וטלויזיה. 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי? לא יודעת, וזה ההורים קונים נראה לי >< 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה? מאוורר. חברים 26. מי החבר הכי מצחיק? אין הכי, כולם. 27. מי החבר הכי טיפש? לא יודעת. 28. מי החבר הכי חסר טאקט? צ'ן. 29. מי החבר הכי חכם? נועה ועינב. 30. מי החבר הכי יפה? נועה. 31. מי החבר הכי ספורטיבי? הילה. 32. מי החבר הכי עצלן? אני. P: 33. מי החבר הכי חופר? ^ 34. מי החבר הכי משוגע? ליהי וצ'ן. XD 35. מי החבר הכי טוב? נועה שיר וברק. אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ג'. נזכרתי. XD 37. עם מי? ד'. 38. כמה זמן היא נמשכה? שנתיים. 39. מה גרם לפרידה? האמת? שאני לא זוכרת. 40. מי נפרד ממי? נראה לי שאני ממנו. אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט? אתם לא יודעים לבד? 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות? כי כבר התמכרתי אין מה לעשות. 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט? כן כזה. 44. מי? את וכל הפורום. 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט? כן. זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי? בבית. 47. טוקמן או חשבון? חשבון, דה. 48. חשבון או מתמטיקה? מה ההבדל? 49. אהבה או כסף? אהבה. וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה?? 1:56.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה לך בת דודתי 3>

1. סליחה? מה השעה?01:50 2. שם:אריאל 3. גיל:14 4. עולה לכתה:ט' 5. מזל:תאומים 6. תאריך לידה:9.6.93 7. צבע עיניים:חום 8. צבע שיער:חום 9. רזה/שמן/ממוצע:ממוצעת 10. נמוך/גבוה/ממוצע:ממוצעת ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך?כדורסל אהבת חיי
12. מה הספורט השנוא עליך?ממ כלום 13. באיזה ספורט אתה עוסק?כדורסל
14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית?6 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם?היאבקות מתחת למים. Oם מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך?מקפליי
, ביטלס, סימפל פלאן, באסטד 17. מהי הלהקה השנואה עליך?פוסיקאט דולז 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ?פאנק-רוק-פופ 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה?כל זמן פנוי שיש לי בערך XD 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר?כן. Build Me Up Buttercup-McFLY And Busted טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'?פקס. זה אדיר 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'?כלום. 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה?מחשב, טלוויזיה, אייפוד, פלאפון 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי?לאיודעת זה לא קבוע 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה?לא XD חברים 26. מי החבר הכי מצחיק?קרן, נועה 27. מי החבר הכי טיפש?שירה 28. מי החבר הכי חסר טאקט?שירה, נועה 29. מי החבר הכי חכם?עידן 30. מי החבר הכי יפה?ניקול 31. מי החבר הכי ספורטיבי?מוזס 32. מי החבר הכי עצלן?מאיה מ. 33. מי החבר הכי חופר?רועי 34. מי החבר הכי משוגע?נועה 35. מי החבר הכי טוב?נועה אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?כיתה ז' 37. עם מי?עזבו 38. כמה זמן היא נמשכה?חודש וחצי 39. מה גרם לפרידה?לאיודעת.. בקושי הינו ביחד וזה 40. מי נפרד ממי?זה היה ביחד אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט?אנאעארף מה אני 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות?כי זה מגניב 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט?כן 44. מי?הרבה 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט?כן זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי?סלולרי 47. טוקמן או חשבון?טוקמן 48. חשבון או מתמטיקה?מתמטיקה 49. אהבה או כסף?אהבה וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה??01:58

צ ש ט ש

New member
עונה לעצמי.

1. סליחה? מה השעה? 01:49 2. שם: מאיה 3. גיל: 13 4. עולה לכתה: ח' 5. מזל: תאומים 6. תאריך לידה: 31.5 7. צבע עיניים: ירוק צהוב 8. צבע שיער: חום 9. רזה/שמן/ממוצע: ממוצע 10. נמוך/גבוה/ממוצע: ממוצע עם נטייה לגבוהה ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך? ריקוד 12. מה הספורט השנוא עליך? כל השאר 13. באיזה ספורט אתה עוסק? ריקוד 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית? ארבע 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם? הזה באולימפיאדת חורף שפשוט משפשפים את הקרח עד שהדיסקית באה מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך? פאניק! אט דה דיסקו 17. מהי הלהקה השנואה עליך? ביט 69 >< 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ? פופאנק ופאנק רוק 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה? כל יום, כל היום 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר? dead on arrival - fall out boy טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'? מחשב 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'? מייבש חסה. כן, יש דבר כזה וזה עובד על בטריות
23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה? מחשב 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי? כל פעם כשמתקלקל 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה? בתמי 4 LOL חברים 26. מי החבר הכי מצחיק? כפיר או הילה 27. מי החבר הכי טיפש? גבי 28. מי החבר הכי חסר טאקט? גבי 29. מי החבר הכי חכם? מיכל/ירדן/אני <: 30. מי החבר הכי יפה? אביב O_O 31. מי החבר הכי ספורטיבי? אף אחד. כולנו פדלאות 32. מי החבר הכי עצלן? כולנו 33. מי החבר הכי חופר? לורנה 34. מי החבר הכי משוגע? גבי 35. מי החבר הכי טוב? דניאל/יאנה/הילה אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? השנה 37. עם מי? אלדר 38. כמה זמן היא נמשכה? שלושה חודשים 39. מה גרם לפרידה? לא יודעת. ברגע שהוא אמר שהוא רוצה לגמור הפסקתי להקיב והתחלתי להתלבט האם עדיף לתלות את עצמי או לחתוךוריד ולדמם למוות 40. מי נפרד ממי? הוא ממני אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט? וירוסים ולהיתקל בפדופיל 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות? כי יש אנטיוירוס והסיכוי שאני אפל על פדופיל קלוש 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט? כן המון 44. מי? מהפורום הרבה, וכמובן יותם, פולי וליהי 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט? בינתיים לא זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי? סלולרי 47. טוקמן או חשבון? חשבון 48. חשבון או מתמטיקה? מתמטיקה 49. אהבה או כסף? אהבה וזה חרא תוכנית וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה?? 1:58

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

1. סליחה? מה השעה?10:07
2. שם:איזבל
3. גיל:15.7
4. עולה לכתה:יא'
5. מזל:עקרב
6. תאריך לידה:13.11
7. צבע עיניים:חום
8. צבע שיער:חום עם עוד כל מיני שמצטרפים מהשמש
9. רזה/שמן/ממוצע:נראלי ממוצעת
10. נמוך/גבוה/ממוצע:נמוכה
ספורט
11. מה הספורט האהוב עליך?שחייה וריצה
12. מה הספורט השנוא עליך?זריקת כדור ברזל.אני לא מבינה למה זה נחשב לספורט בכלל..זה סתם עוקר ידיים לאנשים.
13. באיזה ספורט אתה עוסק?שחייה,קיקבוקסינג,משקולות.
14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית?פחות ממה שהייתי עושה,יותר ממש שרוב האשנים בגיל שלי עושים
15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם?היאבקות בבוץ.שיחליטו אם הם רוצים ללכת מכות או להתלכלך,לא ביחד.זה פיכסי.
מוזיקה
16. מהי הלהקה האהובה עליך?סינרגיה,רוקסט ומוניקה
17. מהי הלהקה השנואה עליך?גייבויז
18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ?רוק בעיקר ושרית
19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה?כל הזמן
20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר?בינונימי של אריק ברמן
טכנולוגיה
21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'?ההמצאה הגאונית ביותר היא החשמל,אחרת לא היתה אפשרות להשתמש בכל ההמצאות האחרות
22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'?המתג המסתובב.כאילו מה?..יש אנשים שמשאירים את זה על חצי והולכים לישון?
23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה?מחשב וטלויזיה
24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי?פעם ב..
25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב?לא איזה?
חברים
26. מי החבר הכי מצחיק?טל
27. מי החבר הכי טיפש?מירית אבל היא לא ממש חברה..
28. מי החבר הכי חסר טאקט?טלי
29. מי החבר הכי חכם?ד'
30. מי החבר הכי יפה?ד'
31. מי החבר הכי ספורטיבי?דורון
32. מי החבר הכי עצלן?ד'
33. מי החבר הכי חופר?ערן
34. מי החבר הכי משוגע?עומר
35. מי החבר הכי טוב?ד' ג'
אהבה
36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?אולי שנה שעברה
37. עם מי?
38. כמה זמן היא נמשכה?חצי שנה
39. מה גרם לפרידה?
40. מי נפרד ממי?
אינטרנט
41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט?וואיי עשיתי על זה בגרות..טוב אז ככה זה שהשפה מקוטעת,השפה של תונות המסרים המיידים משתלטת לנו על השפה של היום יום.ועוד כלמיני בסגנוןוגם בגלל שאני לא מכירה את האנשים.
42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות?כי אני לא מתחתנת עם האנשים האלו..כולה מדברת איתם
43. האם יש לך חברים מהאינטרנט?כן,כל הסקו"שייה
44. מי?^^
45. האם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?כןחברה מכרמיאל
זה או זה
46. טלפון בבית או טלפון סלולרי?סלולרי
47. טוקמן או חשבון?חשבון
48. חשבון או מתמטיקה?מתמטיקה
49. אהבה או כסף?אהבה
וסתם
50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה??10:28
הודגש באמצעות מדגישומטיק

I L O V E MCR

New member
מה לועל משעמם?../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif

. סליחה? מה השעה?10:31 2. שם:נעה 3. גיל:13 4. עולה לכתה:ח' 5. מזל:קשת 6. תאריך לידה:9.12 7. צבע עיניים:חום 8. צבע שיער:חום כהה 9. רזה/שמן/ממוצע:ממוצע 10. נמוך/גבוה/ממוצע:יחסית נמוכה שמעו אני 1.55 ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך?רכיבה על סוסים:] 12. מה הספורט השנוא עליך?ריצה 13. באיזה ספורט אתה עוסק?רכיבה 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית?הממ כמעט כל יום:] 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם?לדעת מוזיקה יאייי מיוזיקקקקקקקקקק 16. מהי הלהקה האהובה עליך?מיי כימיקל רומנס!!!!מאוהב| 17. מהי הלהקה השנואה עליך?סינרגיה..למרות שלחבק אותך זה שיר אדיר 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ?רוק 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה?כמה שאפשר 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר?כן! יאייי! |איי נראבר טולד יו וואט איי דו פור ליבינג| טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'?מחשב! 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'?ווקמןP: 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה?מחשב 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי?לא יודעת 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה?מזגן חברים 26. מי החבר הכי מצחיק?אני! 27. מי החבר הכי טיפש?חח עינבי 28. מי החבר הכי חסר טאקט?עדן 29. מי החבר הכי חכם?נויק ושיר 30. מי החבר הכי יפה?אין ספק שנוי ועינב 31. מי החבר הכי ספורטיבי?אני כנראה 32. מי החבר הכי עצלן?הוו עינבי 33. מי החבר הכי חופר?אין לי כאלה 34. מי החבר הכי משוגע?אני ונויק 35. מי החבר הכי טוב?נויק אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?לא יודעת 37. עם מי?- 38. כמה זמן היא נמשכה?- 39. מה גרם לפרידה?- 40. מי נפרד ממי?- אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט?שאיזה זקן בן 50 פדופיל יכנס לך לאייסי? 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות?כן 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט?כן 44. מי?כל הפורום הזה כמעט 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט?המ כן זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי?סלולרי 47. טוקמן או חשבון?מזה טוקמן? 48. חשבון או מתמטיקה?מתמטיקה 49. אהבה או כסף?אהבה וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה??10:37 לועליי שלי אני לאהוב אותך מלאמלאמלאמלאמלאמלאמלא

Cause I Broken

New member
אני לא יפה../images/Emo122.gif או, עונה../images/Emo168.gif

1. סליחה? מה השעה?15:34 2. שם:נוי 3. גיל:12 ו9 חודשיםD: 4. עולה לכתה:ח' 5. מזל:בתולה 6. תאריך לידה:17.9.94 7. צבע עיניים:ירוק 8. צבע שיער:שטני 9. רזה/שמן/ממוצע:ממוצע 10. נמוך/גבוה/ממוצע:נמוך ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך?לרקוד 12. מה הספורט השנוא עליך?לרוץ 13. באיזה ספורט אתה עוסק?ריקוד 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית?אממ פעמיים.. 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם?חיזוק שרירי הפה..
מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך?פאניק אט דה דיסקוD: 17. מהי הלהקה השנואה עליך?גיי בויז>< 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ?רוק 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה?אני שומעת רוב היום 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר?יאפ-הלנה של מכ"ר טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'?מחשב 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'?לא יודעת.. 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה?לא יודעת..אני משערת שמחשב.. 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי?לא יודעת.. 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה?פלאפון,מאוורר חברים 26. מי החבר הכי מצחיק?אממ יש הרבה..נועושית בעיקרD: 27. מי החבר הכי טיפש?פרחי ועינבית 28. מי החבר הכי חסר טאקט?עדן 29. מי החבר הכי חכם?שיר,אורחי 30. מי החבר הכי יפה?נעה[שה!],עינבי ואורחי 31. מי החבר הכי ספורטיבי?אממ יהל 32. מי החבר הכי עצלן?אניD: 33. מי החבר הכי חופר?פרחי 34. מי החבר הכי משוגע?נועושית3> 35. מי החבר הכי טוב?נועושית3> אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?- 37. עם מי?- 38. כמה זמן היא נמשכה?- 39. מה גרם לפרידה?- 40. מי נפרד ממי?- אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט?פדופילים>< 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות?כי אני יכולה להגן על עצמי. 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט?כן 44. מי?אנשים 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט?כן זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי?נייד 47. טוקמן או חשבון?- 48. חשבון או מתמטיקה?מה ההבדל?שניהם חרא..>< 49. אהבה או כסף?אהבה וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה??13:45

mafakit

New member
נחמד לי..../images/Emo9.gif ../images/Emo218.gif

1. סליחה? מה השעה? אה..11:34 2. שם:דרור 3. גיל:14 4. עולה לכתה:ט 5. מזל:גדי
6. תאריך לידה:17.01.93 7. צבע עיניים:חום 8. צבע שיער:חום 9. רזה/שמן/ממוצע:ממוצעת 10. נמוך/גבוה/ממוצע:אה..ממוצעת..אולי טיפה יותר.. ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך?סיבולת לב ריאה..כל הדברים האלה שצריך להחזיק מעמד.. מתח בלי כפיפה.. שכיבות סמיכה בלי כפיפה וכו'.. 12. מה הספורט השנוא עליך?תרגילי בהתעמלות קרקע! וקפיצות..לרוחק/לגובה.. 13. באיזה ספורט אתה עוסק?אה..לא ממש עוסקת בספורט..רק בשיעורי ספורט.. אבל אני רוכבת על אופניים!
14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית?כשאני הולכת ברגל/אופניים לחברה שלי..
15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם?השלחת פודינג
WTF?! באמת..ראיתי על זה בטלויזיה.. אנשים בבריטניה עושים תחרויות מי משליך את הפודינג יותר רחוק.. מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך? סימפל פלאן, גאנז, 30STM, מכ"ר, רד הוט, אונסנס.. 17. מהי הלהקה השנואה עליך?אה..להקות ראפ..ומוזיקה שחורה..[לא שאני גזענית או משו.! באמת..!!] 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ?רוק,פאנק 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה?כשיוצא לי..אם אני במחשב וזה לא מפריע לאפחד.. 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר?לא..אבל תיכננתי להפעיל את המוזיקה..לשמוע את הדיסק פולן של אונסנס טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'?מחשב..(..?) פלאפונים טלויזיה מזגנים נגנים [אמפי3 וכו'..] 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'?לוידעת..XD 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה?מחשב,טלויזיה,פלאפון,מזגן,אמפי3 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי?אה..לא הרבה.. 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה?אה.. המערכת פועלת..[שירים שאמא שלי שומעת..] חברים 26. מי החבר הכי מצחיק?ליאן,עמית,נועם 27. מי החבר הכי טיפש?נועם..חחח.. 28. מי החבר הכי חסר טאקט?נועם 29. מי החבר הכי חכם?אורי וליאן 30. מי החבר הכי יפה?לויודעת
XD 31. מי החבר הכי ספורטיבי?אורי ויובל..וגם ליאן 32. מי החבר הכי עצלן?אני עמית ונועם 33. מי החבר הכי חופר?ליאן..ולפעמים גם נועם.. 34. מי החבר הכי משוגע?נועם..בהחלט..היא מטורפת.. 35. מי החבר הכי טוב?ליאן ועמית.. [רק שיהיה ברור.. ליאן-בת עמית-בן נועם-בת אורי-בן יובל-בן] אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?לפני שנתיים.. 37. עם מי?---
38. כמה זמן היא נמשכה?עד שעלינו ל-ז' וכל אחד הלך לבצפר אחר..אבל עדיין אהבתי אותו.. ואז הוא סיםר לי שיש חברה [הם עדיין חברים..] ופגשתי אותו באיזה טיול של התנועת נוער [מישהו הזמין אותו] וראיתי את החברה שלו.. והוא מזה השתנה.. ולא אותו חמוד שהכרתי.. 39. מה גרם לפרידה?לא היינו ביחד בכלל..לא אמרתי לו בכלל.. 40. מי נפרד ממי?-- אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט?אה..כל הפדופילים האלה שמתחילים לדבר איתך באייסי/מסן.. 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות?כי אני מדברת עם חברים שלי..לא עם מי שאני לא מכירה.. 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט?כן 44. מי?אה..כל מיני.. מכל מיני פורומים ואתרים.. 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט?לא..[הייתי אמורה..אבל לא הרשו לי..] זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי?סלולרי 47. טוקמן או חשבון?חשבון 48. חשבון או מתמטיקה?חשבון..
49. אהבה או כסף?אהבה וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה??אין לי שעון..אבל למחשב יש
11:45

נוגעע

New member
עונה../images/Emo20.gif

1. סליחה? מה השעה? 11:35 2. שם: נוגה 3. גיל: 14 4. עולה לכתה: ט' 5. מזל: בתולה 6. תאריך לידה: 31.8.93 7. צבע עיניים: חום-ירוק 8. צבע שיער: חום כהה 9. רזה/שמן/ממוצע: ממוצעת 10. נמוך/גבוה/ממוצע: ממצועת ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך? שחיה 12. מה הספורט השנוא עליך? כדורגל 13. באיזה ספורט אתה עוסק? שום ספורט 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית? אני הולכת הרבה, זה נחשב ? 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם? לא דעת מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך? יש הרבה: בלינק, שייגעצ, פו"ב, ביט, מכ"ר... 17. מהי הלהקה השנואה עליך? גיימבויז. >< 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ? רוק 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה? כל יום. 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר? עכשיו ?! הרגע קמתי.. :/ [ז"א, אני לא שומעת כרגע מוזיקה] טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'? מחשב ופלאפון 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'? ממממ.... לא דעת :/ 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה? מחשב ופלאפון 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי? לא קונה בדר"כ. 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה? עכשיו..... כעע, טלוויזיה חברים 26. מי החבר הכי מצחיק? יסמין וענבל 27. מי החבר הכי טיפש? לא דעת 28. מי החבר הכי חסר טאקט? לא דעת 29. מי החבר הכי חכם? קרן 30. מי החבר הכי יפה? אופיר 31. מי החבר הכי ספורטיבי? יעל, ענבל, עמית ואופיר 32. מי החבר הכי עצלן? מיתר D: 33. מי החבר הכי חופר? הרבה 34. מי החבר הכי משוגע? הרבה D: 35. מי החבר הכי טוב? הרבה.. אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? -- 37. עם מי? -- 38. כמה זמן היא נמשכה? -- 39. מה גרם לפרידה? -- 40. מי נפרד ממי? --- אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט? אהממממ.. יש מיליון ואחד. 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות? כי זה כיף D: 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט? כעע 44. מי? *והפעםאנילאשוכחתאףאחד* עירית, אריאל, שיר, שרית, מאיה, דרור, לי, שחר, לוטן, שי, נועה, שיר, יער,מירב, תמר, לירון, רחל, רועי ו... הפעם אני חושבת שבאמת זהו. לא ? 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט? אממ.. עדיין לא. זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי? סלולרי 47. טוקמן או חשבון? טוקמן [?] 48. חשבון או מתמטיקה? מתמטיקה 49. אהבה או כסף? לא דעת וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה?? 11:45 :]]

I am IRiTooSH

New member
~../images/Emo40.gif

1. סליחה? מה השעה? 11:48 2. שם: עירית 3. גיל:13 4. עולה לכתה:ח' :-O 5. מזל: גדי 6. תאריך לידה: 2/1/94 7. צבע עיניים: כחול-ירוק-חום. 8. צבע שיער:חום 9. רזה/שמן/ממוצע: ממוצעת +. 10. נמוך/גבוה/ממוצע: ממוצעת -. ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך? הכלD: 12. מה הספורט השנוא עליך?אין. :-O 13. באיזה ספורט אתה עוסק? עכשיו טניס. 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית? כל יום. 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם? הוממ. היו הרבה. טניס שולחן
מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך? אין אחת. 17. מהי הלהקה השנואה עליך?גיי בויז וכל הדומים B: 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ? רוק. 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה?כל הזמן~ 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר? כן. Boulevard Of Broken Dreams
טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'? MP3~ 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'? הוממ. לא יודעת. 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה? בהכלXD 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי? מלא זמן. 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה? כן. רמקוליםXD חברים 26. מי החבר הכי מצחיק? אין אחד. 27. מי החבר הכי טיפש? אין אחתXD 28. מי החבר הכי חסר טאקט? הוממ. לא יודעת. 29. מי החבר הכי חכם? יש הרבה. 30. מי החבר הכי יפה? כולן יפות. 31. מי החבר הכי ספורטיבי? אממ. גם יש הרבה. 32. מי החבר הכי עצלן? אלה. 33. מי החבר הכי חופר? תמר. 34. מי החבר הכי משוגע? אין. 35. מי החבר הכי טוב? מיכל ויסמין. אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא ממש אהבה, סתם הדלקות. בכיתה ד'
37. עם מי?. 38. כמה זמן היא נמשכה? שנתיים. ורק הדלקות וכלם לא קרה. 39. מה גרם לפרידה?. 40. מי נפרד ממי?. אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט? שפדופיל יבוא ויגע בי. אעעאע. 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות? כי זה כיף. XD 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט? אהא^^ 44. מי? אתם~ ויש עוד מלא ממקומות אחריםXD 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט? אהאאאD:: זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי? בבית. 47. טוקמן או חשבון?חשבון. 48. חשבון או מתמטיקה?מתמטיקה. 49. אהבה או כסף?אהבה. וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה??11:54.

עונה../images/Emo3.gif

1. סליחה? מה השעה? חח אהבתי הוממ 11:40 2. שם: אור 3. גיל: 16 וחצי 4. עולה לכתה: י"ב 5. מזל: בתולה 6. תאריך לידה: 29.8 7. צבע עיניים: חום 8. צבע שיער: שחור 9. רזה/שמן/ממוצע: ממוצע 10. נמוך/גבוה/ממוצע: ממוצע ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך? הוממ להקליד נחשב?
12. מה הספורט השנוא עליך? הכול 13. באיזה ספורט אתה עוסק? אני לא עוסקת בכלל XB 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית? דמט אני חייבת להתחיל .. הוממ כמעט ולא עושה 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם? הומממ רק המילה ספורט זה הזוי
מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך? מלא אין לי כוח לפרט 17. מהי הלהקה השנואה עליך? כל אלו ששרים בעברית חוץ מסינרגיה 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ? הוממ רוק 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה? כל יום 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר? לא טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'? מחשב, טיוי 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'? כל מוצר טכנולוגי שעולה לי לראש .. טוב .. 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה? מחשב 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי? הומ אני לא ממש קונה משו .. הכול אמא
25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה? טיוי
חברים 26. מי החבר הכי מצחיק? א' 27. מי החבר הכי טיפש? ע' 28. מי החבר הכי חסר טאקט? הוממ אין לי כזה 29. מי החבר הכי חכם? שלושת ה א'לפים 30. מי החבר הכי יפה? לדעתי כולם
31. מי החבר הכי ספורטיבי? ה' 32. מי החבר הכי עצלן? כולם XB 33. מי החבר הכי חופר? א' 34. מי החבר הכי משוגע? לכול אחד יש שריטה .. 35. מי החבר הכי טוב? א', ד' אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ז' 37. עם מי? מ' 38. כמה זמן היא נמשכה? לע זוכרת 39. מה גרם לפרידה? הוא מטומטם XB 40. מי נפרד ממי? מה זה משנה אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט? אנשים מסוכנים .. 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות? כי אני מכורה 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט? כע
44. מי? מלאאאאא .. אפילו את החבר הנוכחי שלי הכרתי דרך האינטרנט .. 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט? כןן עם מלאאא .. במפגשי פורום וכאלה זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי? סלולרי 47. טוקמן או חשבון? חשבון 48. חשבון או מתמטיקה? כלום XB 49. אהבה או כסף? אהבה וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה?? חח 11:57

nastiush

New member
הממ ... XD

1. סליחה? מה השעה? 12:03 2. שם: נסטי 3. גיל: 13 וחצי 4. עולה לכתה: ח' 5. מזל: גדי 6. תאריך לידה: 22.12 7. צבע עיניים: כחול-אפור 8. צבע שיער: בלונדיני 9. רזה/שמן/ממוצע: רזה 10. נמוך/גבוה/ממוצע: גבוהה יחסית ((= ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך? ריקוד - לא ברור לי אם זה ספורט או לא :\ 12. מה הספורט השנוא עליך? אמ .. אין לי מושג 13. באיזה ספורט אתה עוסק? ריקוד :-| 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית? אמ .. פעמיים 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם? בייסבול אבנים P= מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך? בלאק אייד פיז 17. מהי הלהקה השנואה עליך? כל מה שקשור לרוק 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ?היפ הופ וראפ 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה? הרבה 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר? עכשיו לא טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'? לא דעת 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'? ........... 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה? ............ 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי? שנה - חודש? 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה? טלוויזיה חברים 26. מי החבר הכי מצחיק? כווולם 27. מי החבר הכי טיפש? חחחח 28. מי החבר הכי חסר טאקט? אמ .. 29. מי החבר הכי חכם? הרבה כאלה 30. מי החבר הכי יפה? לא יודעת 31. מי החבר הכי ספורטיבי? אין לי אחד כזה 32. מי החבר הכי עצלן? ויקי P= חחחחח 33. מי החבר הכי חופר? יש אחת כזאת אבל אני לא אגיד את זה פה =| 34. מי החבר הכי משוגע? בר 35. מי החבר הכי טוב? (((= אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בגן 37. עם מי? מישהו 38. כמה זמן היא נמשכה? שנה 39. מה גרם לפרידה? העלייה לארץ =( 40. מי נפרד ממי? אני ממנו והוא ממני
אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט? אמ .. סכנות 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות? כי אני משתדלת לא לסכן ת'צמי 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט? כן 44. מי? לא מפה - סתיו , בר , מור , סימי , אביטל , ועעעוד כמה 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט? כה - הוא פגש אותי P= וזיהה זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי? סלולאאארי 47. טוקמן או חשבון? חשבון 48. חשבון או מתמטיקה? חשבון P; 49. אהבה או כסף? אהבה וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה?? הנה , קח @ , יא'נודניק - 12.10

../images/Emo42.gifעונה

1. סליחה? מה השעה? 15:52 2. שם: שי 3. גיל: 15 4. עולה לכתה: י
5. מזל: קשת 6. תאריך לידה: 9.12.91 7. צבע עיניים: חום 8. צבע שיער: חום 9. רזה/שמן/ממוצע: די רזה 10. נמוך/גבוה/ממוצע: ממצוע ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך? ריצה 12. מה הספורט השנוא עליך? קפיצה מהמקום 13. באיזה ספורט אתה עוסק? בכלום 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית? ממ לא יודעת 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם? לא יודעת מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך? יש הרבה, אין לי כח 17. מהי הלהקה השנואה עליך? פוסיקטדולס או איך שלא קוראים להם 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ? רוק 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה? כל הזמן 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר? לא יודעת איך קוראים לו טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'? הסלולר D: 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'? לא יודעת 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה? מחשב 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי? לא קונה 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה? לא חברים 26. מי החבר הכי מצחיק? דיויד, טל 27. מי החבר הכי טיפש? שחר 28. מי החבר הכי חסר טאקט? אלינה 29. מי החבר הכי חכם? חן 30. מי החבר הכי יפה? אלינה, שחר, שולי 31. מי החבר הכי ספורטיבי? יוסי, עידן 32. מי החבר הכי עצלן? שחר 33. מי החבר הכי חופר? יש הרבה 34. מי החבר הכי משוגע? טללל 35. מי החבר הכי טוב? טל 3> אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? השנה 37. עם מי? עם חבר שלי 38. כמה זמן היא נמשכה? היא לא נגמרה 39. מה גרם לפרידה? לא הייתה פרידה 40. מי נפרד ממי? - אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט? פחח אין לי כח 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות? כי אינטרנט זה קולל 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט? כן 44. מי? אתםםםם
ועוד מלא XD 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט? לא זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי? סלולר 47. טוקמן או חשבון? חשבון 48. חשבון או מתמטיקה? מתמטיקה 49. אהבה או כסף? אהבה וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה?? 16:00

LIly845

Well-known member
יעג

. סליחה? מה השעה?15.58 2. שם:נופר 3. גיל:14 4. עולה לכתה:ט 5. מזל:גדי 6. תאריך לידה:25.12.1992 7. צבע עיניים:חום 8. צבע שיער:חום 9. רזה/שמן/ממוצע:רזה 10. נמוך/גבוה/ממוצע:גבוהה ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך?סנוקר\טניס 12. מה הספורט השנוא עליך?כדורסל\כדורגל 13. באיזה ספורט אתה עוסק?שום ספורט 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית?כשיוצא 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם?לא יודעת מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך?the kooks 17. מהי הלהקה השנואה עליך?יש כמה 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ?אינדי רוק\בריטפופ\בריטרוק 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה?כל הזמן 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר?כה-dont lock back in anger-oasis טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'?מחשבב 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'?לא יודעת 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה?מחשב 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי?לא'דעת 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה?טלביזיה חברים 26. מי החבר הכי מצחיק?מורין 27. מי החבר הכי טיפש?אליזבט 28. מי החבר הכי חסר טאקט?דודי 29. מי החבר הכי חכם?מורין 30. מי החבר הכי יפה?ספיר 31. מי החבר הכי ספורטיבי?אליזבט 32. מי החבר הכי עצלן?דודי 33. מי החבר הכי חופר?אליזבט 34. מי החבר הכי משוגע?לא'דעת 35. מי החבר הכי טוב?מורין אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?כיתה ז 37. עם מי?------ 38. כמה זמן היא נמשכה?שנה וחצי 39. מה גרם לפרידה?לא יצאנו 40. מי נפרד ממי? אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט?יש כל מיני 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות?ככה 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט?כה 44. מי?כל מיני 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט?לא זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי?לא משנה 47. טוקמן או חשבון?חשבון 48. חשבון או מתמטיקה?חשבון 49. אהבה או כסף?אהבה וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה??16.03

עו-נהנהנה

1. סליחה? מה השעה?3:57 2. שם:בתאל 3. גיל:14.5 4. עולה לכתה:ט' 5. מזל:דגים 6. תאריך לידה:28.2 7. צבע עיניים:חום 8. צבע שיער:חום 9. רזה/שמן/ממוצע:רזה 10. נמוך/גבוה/ממוצע:לגיל שלי נראה לי שגבוהה(1.62) ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך?שחייה,הליכה/ריצה 12. מה הספורט השנוא עליך?לא אוהבת כדורגל 13. באיזה ספורט אתה עוסק?שחייה והליכה/ריצה מדי פעם 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית?תלוי לפי החשק.. 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם? מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך?אמממ my chemical romance ככה כותבים?, גם את 30 seconed to marce ועוד הרבה:) 17. מהי הלהקה השנואה עליך?אין 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ?היפ הופ,רוק,פופ.. 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה?כל יום..כשאני במחשב או כשאני יוצאת עם אמפי4 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר? Akon feat Snoop Dogg - I Wanna Fuck You
איך הוא שר את ברגש..זה הורג.. טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'?מחשב 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'? 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה?מחשב 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי?כשצריך 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה?מאוורר חברים 26. מי החבר הכי מצחיק?ד' 27. מי החבר הכי טיפש?נ' 28. מי החבר הכי חסר טאקט?ג' 29. מי החבר הכי חכם?ד' 30. מי החבר הכי יפה?ל' 31. מי החבר הכי ספורטיבי?אני:p סתם:D 32. מי החבר הכי עצלן?כולם.. 33. מי החבר הכי חופר?אין 34. מי החבר הכי משוגע?ל' 35. מי החבר הכי טוב?ד':] אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 37. עם מי? 38. כמה זמן היא נמשכה? 39. מה גרם לפרידה? 40. מי נפרד ממי? אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט?אם נגיד נפגשים אם מישהו- אז שהוא יהיה איזה פושע או משהו..לדבר עם חרמן/פדופיל/זקן...וכו' 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות?כי אני לא נפגשת עם אנשים שאני לא מכירה על בטוח והרבה זמן. 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט?יאפ 44. מי?2 חברות..הכרתי אותן מאיזה אתר שפעם בניתי ונהייתי חברה טובה שלהן 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט?יאפ זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי?סלולרי 47. טוקמן או חשבון?חשבון 48. חשבון או מתמטיקה?מתמט'..חשבון זה כזה כתה ד' 49. אהבה או כסף?אהבה.. וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה??4:08

עונה. ../images/Emo219.gif

1. סליחה? מה השעה?16:12 2. שם:לוטן 3. גיל:12 4. עולה לכתה:ז' 5. מזל:שור 6. תאריך לידה:26.4 7. צבע עיניים:חום-ירוק 8. צבע שיער:חום-ג'ינג'י 9. רזה/שמן/ממוצע:אני טוענת ששמנה 10. נמוך/גבוה/ממוצע:גבוהה ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך?לא לעשות כלום 12. מה הספורט השנוא עליך?ספורט שנוא עליי בכלל 13. באיזה ספורט אתה עוסק?רביצה 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית?במקרים מסוימים ונדירים,כשיש לנו שיעורי ספורט 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם?קפיצה מבניין לבניין מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך?מיי כמיקל רומנס,מיוז 17. מהי הלהקה השנואה עליך?יש הרבה 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ?רוק 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה?כל יום 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר?לא שומעת טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'?מחשב 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'?מורות? P: 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה?מזון? .__. [זה כן מוצר טכנולוגי] 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי?לא יודעת 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה?לא משתמשת חברים 26. מי החבר הכי מצחיק?אוי,שאלות מעצבנות 27. מי החבר הכי טיפש? 28. מי החבר הכי חסר טאקט? 29. מי החבר הכי חכם? 30. מי החבר הכי יפה? 31. מי החבר הכי ספורטיבי? 32. מי החבר הכי עצלן? 33. מי החבר הכי חופר? 34. מי החבר הכי משוגע? 35. מי החבר הכי טוב? אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?גן 37. עם מי?לא זוכרת 38. כמה זמן היא נמשכה?נו 39. מה גרם לפרידה? 40. מי נפרד ממי? אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט?שנתקע האינטרנט והמחשב מתפוצץ P:. 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות?כי זה חשוב 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט?כן 44. מי?יש המון 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט?לא זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי?שניהם 47. טוקמן או חשבון?חשבון 48. חשבון או מתמטיקה?כיח 49. אהבה או כסף?שניהם וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה??16:17

shaharrr53

New member
עונה.

1. סליחה? מה השעה?22:23 2. שם:שחר 3. גיל:13.6 4. עולה לכתה:ט' 5. מזל:גדי 6. תאריך לידה:23/12/1993 7. צבע עיניים:חום 8. צבע שיער:שחור 9. רזה/שמן/ממוצע:רזה 10. נמוך/גבוה/ממוצע:גבוה ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך?כדורגל,כדורסל
12. מה הספורט השנוא עליך?ריצה
13. באיזה ספורט אתה עוסק?כדורגל,כדורסל 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית?פעמיים,אפילו יותר 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם?מחניים?
מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך?לא יודע,אני לא חושב שהיית צריכה לשאול את זה-רד הוט צ'ילי פפרס 17. מהי הלהקה השנואה עליך?אין 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ?רוק 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה?כל יום כמעט 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר?לא טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'?מחשב 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'?אין אחד כזה 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה?מחשב,טלויזיה 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי?לא קונה
25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה?טלויזיה,נו יש מלא אבל אני לא זוכר חברים 26. מי החבר הכי מצחיק?יעקב 27. מי החבר הכי טיפש?איציק 28. מי החבר הכי חסר טאקט?איתי 29. מי החבר הכי חכם?איתן 30. מי החבר הכי יפה?
31. מי החבר הכי ספורטיבי?אניD: נו מה,כולם עצלנים 32. מי החבר הכי עצלן?איתי 33. מי החבר הכי חופר?נתי 34. מי החבר הכי משוגע?נתי 35. מי החבר הכי טוב?יוחאי אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?היו הרבה:0 37. עם מי?כל מיני 38. כמה זמן היא נמשכה?תלוי 39. מה גרם לפרידה?כלום 40. מי נפרד ממי?אף אחד מאף אחד אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט?שיש פדופילים כמוכם[סתם סתם
] 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות?רק בתפוז ובוואלה 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט?כן 44. מי?כולכם D: ועוד מפורומים אחרים 45. האם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?ברור זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי?טלפון סלולרי 47. טוקמן או חשבון?חשבון 48. חשבון או מתמטיקה?חשבון-יותר קל 49. אהבה או כסף?אהבה וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה??22:29

crazysapir

New member
עונה:)

1. סליחה? מה השעה?חח 11 ושמונה דקות בערב 2. שם:ספיר 3. גיל:כמעט14 4. עולה לכתה:ט' 5. מזל:עקרב 6. תאריך לידה:18.11 7. צבע עיניים:חום בהיר ויש פעמים שמסתכלים עליי וחושבים שזה ירוק^^ חבל שלא תמיד... 8. צבע שיער:חום בהיר 9. רזה/שמן/ממוצע:ממ רזה...? 10. נמוך/גבוה/ממוצע:ממצוע-גבוהה ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך?שוםספורט אפשרי 12. מה הספורט השנוא עליך?כלספורט אפשרי 13. באיזה ספורט אתה עוסק?שוםספורט אפשריXDD 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית?לא זכור לי... 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם?ממ לא יודעת.. מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך?טוקיו הוטל ,בולט פור מי וולנטין ומיי קמיקל רומאנס 17. מהי הלהקה השנואה עליך?המון המון 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ? 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה?הרבה זמן...בקושי שלא נראלי 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר?כה וואי שיר ממש יפה שאיזה ילדה אחת מהפורום שמה ומאז אני חורשת אליו וואי המילים כ"כ יפות והשיר והכל...וואי שיר ממש יפה3>>>> זה ממש מרגיעyour guardian angel-the red jumpsuit apparatus נראלי ככה זה..זה היה הכותרת ביוטיוב טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'?הדבר החדש הזה, ממ..שזה טלוויזיה אבל בדף קטן כזה ואתה יכול לקראות ערוצים וכו'..ואפילו לקבל ולשים בכיס..משו מאגניב 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'?לאיודעת 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה?מחשב נראלי 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי?מאיפהלי 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה?לא...אבל הטלוויזיה דלוקה אם זה נחשב חברים(אני עונה בכינויים אם לא אכפת^^ פשוט התרגלתי) הם לא מפה החברים האלה:) 26. מי החבר הכי מצחיק?ללו 27. מי החבר הכי טיפש במובן הטוב)?קקי קטן 28. מי החבר הכי חסר טאקט?זיבי 29. מי החבר הכי חכם?עומרי אולי...בלי עין הרע 30. מי החבר הכי יפה?שי או טל נראלי.. 31. מי החבר הכי ספורטיבי?זיבי 32. מי החבר הכי עצלן?אולי קוקומן... 33. מי החבר הכי חופר?יעל!!ללא ספק 34. מי החבר הכי משוגע?זיבי 35. מי החבר הכי טוב?נראלי זיבי:) אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?כיתה ד' נראלי 37. עם מי?עומרי 38. כמה זמן היא נמשכה?בערך 3 שנים נראלי 39. מה גרם לפרידה?העדפנו להיות ידידם בסוף אבל הוא אמר לי שהוא עדיין אוהב אותי וכמובן זה הדדי:) 40. מי נפרד ממי?ממ טוואו אני ממש אל זוכרת זה היה ממש ממזמן ..נראלי אולי הוא.. אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט?הפגישות 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות?לאיודעת למרות שגמאני אני הולכת להפגש עם משהי שהכתבתי איתה באייסי אבל אני מאמינה לה ב100% 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט?יאפ 44. מי?לידר,טוםטום ,אתם ועוד.. 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט?אני הולכת,,ועפם היית לי עם איזה אחד לא בדיוק פגישה זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי?סללורי 47. טוקמן או מחשבון? אה..? 48. חשבון או מתמטיקה?מתמטיקה 49. אהבה או כסף?אהבה3>> וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה??חחעחעח את עדיין לא סגורה על זה אה..23:19

דנטל

New member
את חיברת

1. סליחה? מה השעה? 00:28 2. שם: דנה 3. גיל: 34 4. עולה לכתה: כ"ט 5. מזל: טלה 6. תאריך לידה: 9/4 7. צבע עיניים: תכלת 8. צבע שיער: חום 9. רזה/שמן/ממוצע: שמנה 10. נמוך/גבוה/ממוצע: גבוהה ספורט 11. מה הספורט האהוב עליך? סקס 12. מה הספורט השנוא עליך? כדורגל 13. באיזה ספורט אתה עוסק? סקס 14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית? משתנה 15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם? יריקה לרחוק מוזיקה 16. מהי הלהקה האהובה עליך? פנתרה 17. מהי הלהקה השנואה עליך? אואזיס 18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ? היפ הופ 19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה? כל יום 20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר? לא טכנולוגיה 21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'? מחשב 22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'? גוזם שיערות אף 23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה? מחשב 24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי? כל הרבה זמן 25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה? מפזר חום שאני מפעילה על אוורור חברים 26. מי החבר הכי מצחיק? תומר 27. מי החבר הכי טיפש? אני משתדלת לא להיות בנוכחות טפשים 28. מי החבר הכי חסר טאקט? שחר 29. מי החבר הכי חכם? ערן 30. מי החבר הכי יפה? ערן 31. מי החבר הכי ספורטיבי? יוסי 32. מי החבר הכי עצלן? שיר, חחח, בדיוק אתמול התלוננתי בפניה על זה 33. מי החבר הכי חופר? יוסי 34. מי החבר הכי משוגע? אסף 35. מי החבר הכי טוב? ערן אהבה 36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 19.5 37. עם מי? שמעון 38. כמה זמן היא נמשכה? 4 שנים 39. מה גרם לפרידה? שנמאס לי 40. מי נפרד ממי? אני ממנו אינטרנט 41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט? התמכרות 42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות? כי אני מכורה... 43. האם יש לך חברים מהאינטרנט? כן 44. מי? המון 45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט? כן זה או זה 46. טלפון בבית או טלפון סלולרי? סלולרי 47. טוקמן או חשבון? חשבון 48. חשבון או מתמטיקה? מתמטיקה 49. אהבה או כסף? כסף וסתם 50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה?? 00:34

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifשאלון נחמד^^

1. סליחה? מה השעה?01:17 (בלילה חח)
2. שם: ירדן =] ודני קוראת לי ירדי חח
3. גיל: עוד חודשים ספורים 14 D:
4. עולה לכתה: ט'
5. מזל: עקרב
6. תאריך לידה: 27.10.93
7. צבע עיניים: חום
8. צבע שיער: חום
9. רזה/שמן/ממוצע: ממוצע?
10. נמוך/גבוה/ממוצע: ממוצעD:
ספורט
11. מה הספורט האהוב עליך? ממ אני אוהבת טניס-מטקות , הדברים האלה
12. מה הספורט השנוא עליך? ריצה? חח אני שונאת לרוץ (למרחקים ארוכים)
13. באיזה ספורט אתה עוסק? לא עוסקת בספורט קבוע
14. כמה פעמים בשבוע בערך אתה עושה פעילות ספורטיבית? אני הולכת להליכה לפעמים.. כמה ימים בשבוע
15. מהו הספורט הכי הזוי ששמעת עליו אי פעם? אין כזהD:
מוזיקה
16. מהי הלהקה האהובה עליך? מיי כמיקל רומאנס
17. מהי הלהקה השנואה עליך? אין..
18. איזה סגנון אתה שומע בדר"כ? אני אוהבת הכל, בעיקר רוק כמו של מיי כמ, ומטאל דת' מלודי, בלאק וקצת תראש
19. כל כמה זמן אתה שומע מוזיקה? חח כל יום?XD
20. האם אתה שומע מוזיקה עכשיו? איזה שיר? עכשיו לא
טכנולוגיה
21. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הגאונית ביותר'? מחשב!
22. איזה מוצר טכנולוגי אתה מחשיב כ'המצאה הטיפשית ביותר'? בטח יש ושכחתיXD
23. באיזה מוצר טכנולוגי אתה משתמש הכי הרבה? מסרק? סתם לא יודעת , הרבה דברים שלא ששמים אליהם
24. כל כמה זמן אתה קונה מוצר טכנולוגי? ואי זאת שאלה דפוקהOO
25. האם אתה משתמש במוצר טכנולוגי עכשיו מלבד מחשב? איזה? עכבר, מקלדת, כיסאXD
חברים
26. מי החבר הכי מצחיק? דני
27. מי החבר הכי טיפש? דני
28. מי החבר הכי חסר טאקט? דני
29. מי החבר הכי חכם? מישהו שהוא לא דניXD
30. מי החבר הכי יפה? דני כפרעליה
31. מי החבר הכי ספורטיבי? אין לי חברים ספורטאיםXD
32. מי החבר הכי עצלן? דני
33. מי החבר הכי חופר? דני
34. מי החבר הכי משוגע? דני
35. מי החבר הכי טוב? דני
אהבה
36. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? היו סתם אהבות של ילדים קטנים.. לא משהו רציני חח אבל עכשיו יש לי איזה הידלקות על מישהוD: דני יודעת^^
37. עם מי?--
38. כמה זמן היא נמשכה?--
39. מה גרם לפרידה?--
40. מי נפרד ממי?--
אינטרנט
41. מהן הסכנות בשימוש באינטרנט? יש מלא אין לי כוח לרשוםD: שרוש לימדה אותנו
42. למה אתה משתמש באינטרנט למרות הסכנות? כי.. זה מעניין, כיף ומצחיקD:
43. האם יש לך חברים מהאינטרנט? כן חח
44. מי? שרון וחבריה
45. האם נפגשת אם מישהו מהאינטרנט? כן חח עם מלא..
זה או זה
46. טלפון בבית או טלפון סלולרי? בבית (אפשר לדבר שיחות ארוכותXD)
47. טוקמן או חשבון? חשבון, טוקמן חרא!
48. חשבון או מתמטיקה? מתמטיקה
49. אהבה או כסף? אהבה
וסתם
50. סליחה, יש לך שעון? מה השעה?? 01:24
הודגש באמצעות מדגישומטיק
מדגישומטיק רולאז!

למעלה