המכשפה מפורטובלו
New member
כל דבר שיחזיק אותי ערה.
כשמתועררים ב-2 בלילה עייפים ב5 בצהריים
1. באיזו משחת שיניים את\ה משתמש\ת? לא כלכך מצחצחת שיניים... ות'אמת גם לא שמתי לב.. זה לא כלכך משנה לי.. 2. שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד? בניפרד O0" 3. איזה סוג? קרמה. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את\ה משתמש\ת? אני לא בת 40. עדיין לא. 5. את\ה מגלגל\ת את הגרביים שלך או סתם מניח\ה אותם? מקפלת אותן.. 6. באיזה נייר טואלט את\ה משתמש\ת? אנאערף 7. את\ה יודע\ת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא.. אבל אני לא אוהבת את הקול שלו.. O0" 8. צבע מועדף? ירוק, צהוב... 9. נעליים לקיץ? לא כלכך משנה לי 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים ובננות 11. ימני\ת או שמאלי\ת? ימינית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? ריקה. 14. החיים, שחור או לבן? שחור 15. החדר שלך, מסודר או מבולגן? מבולגן 16. את\ה שר\ה במקלחת? לא.. טראומת ילדות אפשר להגיד... 17. את\ה מדבר\ת עם החיה שלך? בטח. 18. את\ה מדבר\ת עם עצמך? לפעמים... 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? מה? O0" 20. את\ה יודע\ת מהו השם של הדוור/ית שלך? אבא שלי עובד בדואר, אז הוא מביא לנו את הדואר... בכ"א, מי שעובד באיזור חלוקה שלי הוא דוס כזה.. לא זוכרת איך קוראים לו... 21. את\ה נותנ\ת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא O0" 22. יש לך 11 אצבעות? כן. סתם לא. 23. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?: כן 24. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני 25. באיזה צבע החדר שלך? אפרסק צולע 26. החדר שלך הוא רק שלך? כן 27. מי עיצב אותו? עיצב? הוא נראה כמו תאונת דרכים. 28. האם את\ה נושכ\ת את השפה שאת\ה עצבני\ת? לפעמים 29. האם לא תלכ\י לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? ברור... אבל אין לי ביצפר, ככה שזה לא רלוונטי... 30. כמה מקצועות יש לך במערכת? לה לה לה... 31. מה המקצוע האהוב עליך? שלה לה לה... 32. מה המקצוע השנוא עליך? OO" 33. כמה שעות את\ה לומד\ת בכל יום? פה פה פה 33. את\ה לומד\ת ביום ראשון? שה שה שה... 34. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי
35. M&M או ביצת קינדר? M&M
36. את\ה הולכ\ת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?: חחחח למה לא? OO" 37. כמה זה 1+1? 3. 38. מה החג האהוב עלייך?: אממ, אם לא הייתי בדיאטה הייתי אומרת חנוכה, אבל בנסיבות האלו, אומר כיפור. 39. מה החג השנוא עליך?: שבועות. 40. בת\בן כמה את\ה? . 15 41. בת\בן כמה את\ה רוצה להיות? כרגע, הייתי רוצה להיות בת 18. 42. איפה את\ה רוצה לגור? ארה"ב, או משהו בסיגנון... 43. לאן את\ה רוצה לטוס? כל מקום אפשרי.. במיוחד תאלינד 44. את מי את\ה רוצה לפגוש? שאלה מאוד כללית 45. את\ה משתמש\ת בדאודורנט?: בטח... 46. האם Pine-sol מריח טוב?: לא מכירה 47. מה את\ה אוהב\ת על הפיצה שלך? זיתים שחורים.. 48. את\ה עדיין משתוקק\ת לדלעת? הא? O0" 49. את\ה עדיין משאיר\ה לסנטה חלב ועוגיות? לא, אבל אני משאירה לאליהו הנביא יין.. סתם לא, אני לא. 50. איבדת את כל שיניי החלב שלך? אני חושבת שכן 51. עברת טיפול שורש? עדיין לא 52. שחור לבן או צבע? צבע 53. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואוריד את\ה בוחר\ת? הכל מגעיל.. מה זה משנה 54. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת? 55. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? הזרת השמאלית 56. אוקיי או או.קיי? אוקיי..... למי יש כוח לנקודה עכשיו? ;-; 57. את\ה יודע\ת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?: כן 58. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? 28!
59. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? הא? 60. מה את\ה חושב\ת על דרדסית? שקסית
61. מה הספר האהוב עלייך? החפצים של מר חרקש 62. מתי קראת אותו? זה ספר ילדים, אבל תמיד אני קוראת אותו. 63. סלמון או בורי? בורי 64. סרטן או לובסטר?: לא טעמתי את שניהם, אבל נשמע טעים
65. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?: הראשון 66. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך?: על המקלדת? 67. תאר\י את היום הכי טוב בחיים שלך?: אין לי כוח 68. מטאטא או מגב? מגב 69. מה המילה האהובה עלייך?: O0" 70. חינם! יאיי!! 71. מה השם המלא שלך?: חה! 72. מה היית רוצה שיהיה השם שלך?: מרלין
, ככה אני אקרא לבת המושלמת והמאומצת שלי. 73. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו?: O0" 74. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל?: לא 75. קסטות או דיסקים?: קסטות
76. למה? כי זה שקסי! 77. מה המסורת שלכם בכריסטמס? לצחצח שיניים, לעשות פיפי וללכת לישון ב8. 78. איך את\ה פותח\ת את המעטפות שלך: בעדינות, שלא יקרע חלק, שאולי כתוב עליו משהו ואז צריך לחבר את זה כמו עילגים. D: 79. את\ה משועממ\ת כרגע?. מאוד. 80. את\ה אוהבת בצלים? תלוי. 81. איך היית קורא\ת ללהקה שלך, ? החפצים של גברת חרקש. 82. לבשת פעם שמלה? כן. ;-; 83. מתי? פעם אחרונה? בת מצווה. 84. צפרדעים או קרפדות?: קרפדות. 85. את\ה מאמינ\ה בלהביע משאלה בשעה 11:11? לא,דאמ. 86. 8 או 3?: 8 87. כמה זמן את\ה יכולה לעשות הולה-הופ? הא? 88. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 89. את\ה אוהב\ת אותי? זה תלוי לא. 90. אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנ\ה? רק כשהייתי רעבה. 91. מה ביקשת ביום הולדת הקודם שלך? לא הביאו לי עוגה! ;-; 92. את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון? כן, אבל זה לא כלכך מעניין אותי. 93. האם את\ה צופה בסופרבול בבית? לא 94. את\ה הולכ\ת לקרוא לבן שלך אלוויס? אולי.. שם יפה.. 95. אז איך תקרא\י לו? אלוויס! 96. מה עם הבת שלך? מרלין! 97. תאר\י את הרגע הכי מביך בחיים שלך: לאלאלאלא. 98. את\ה קורא\ת צהובונים? לא משעמם לי עד כדי כך.. 99. את\ה קורא\ת עיתונים? לפעמים
כשמתועררים ב-2 בלילה עייפים ב5 בצהריים