ממ שאלה :]

ממ שאלה :]

QUEEN- her majesty's jewels the studio rarities מישהו שמע על הדיסק הזה? הביאו לי אותו היום כמתנה לבת מצווה [שהיתה לפני יותר מחצי שנה P: ] בעיקרון אמרו לי שהוא מהשוק [D:] .. מישהו שמע עליו? אני ממש אשמח לשמוע עליו מידע.. [לא היה בוויקיפדיה :) ]

Teo Toriatt

New member
כן

זה בוטלג.... משנות ה90 אאל"ט. זה אוסף אקלקטי של חחומרים, חלקם בגרסה הידועה וחלקם די נדירים - למרות שלמייטב ידיעתי כולם פורסמו קודם במקומות אחרים. הכי מיוחד שם זו הגרסה של Cool Cat עם דיוויד בואי. הוקלטה גם לHotSpace אבל לא שוחררה. ויש שם דברים בכלל לא של Queen כי אם של אחרים עם בריאן על גיטרה - סוף הדיסק אם אני זוכר נכון... יש לי אותו איפשהו בין הררי הבוטלגים שצריך באמת לקטלג יום אחד...

Teo Toriatt

New member
כן

זה בוטלג מסוף שנות ה90 אם אני זוכר נכון. אוסף אקלקטי של חומרים, חלקם בגרסה המקורית וחלקם בגרסאות דמו או עיבודים אחרים. לדעתי הכי מיוחד שם זה Cool Cat בגרסתו הראשונה עם דיוויד בואי שלא שוחררה למרות שהוקלטה יחד עם Under Pressure לאותו אלבום בסוף הדיסק יש כמה קטעים לא של Queen בכלל אלא של להקה אחרת שבריאן עשה להם קצת עבודת גיטרות. סה"כ דיסק מיוחד, לאספנים, אבל בלי ערך כספי או משהו כזה.

Teo Toriatt

New member
יופי

אני כותב פעם שניה את אותו דבר בגלל שתפוז לא מראה את התגובה ואז רואה את שתי התגובות.....

אתה טועה.

השירים שאתה מדבר עליהם בסוף הדיסק הם כן של QUEEN. 3 הטראקים הנפלאים האחרונים 15 , 16 ו - 17 הם שירים של סמייל שהוקלטו ב -1967. APPOINTMENT , SHE WAS MY FRIEND ואחרון חביב - I NEED TIME אין ספק , מדובר בדיסק נפלא ובהחלט כיף לשמוע את ההקלטה הראשונית של COOL CAT. ואגב , יש לו ערך כלכלי ואספני , אבל מינימלי. אם לא היה לי אותו והייתי עדיין קונה דיסקים הייתי מוכן לשלם עליו 40 שקלים.

Teo Toriatt

New member
אני לא טועה

השירים הנ"ל הוקלטו על להקת The Left Handed Marriage שבריאן היה חבר בה לפני הקמת Smile. אם תסתכל על עטיפת התקליט כתוב שהשירים הוקלטו ב 67 (31.7.67 ליתר דיוק) ומכיוון שסמייל הוקמה ב1968 (אוגוסט אאל"ט) לא יכול להיות שהם הקליטו את השירים האלה. אכן טראקים חביבים אך שום קשר בינם לבין Smile למעט שהגיטריסט שם מוכשר מאוד ועונה לשם בריאן הרולד מיי. לא טים סטאפל ולא רוג'ר טיילור לקחו חלק בקטעים האלה. לגבי ערך לדיסק - אם הוא עולה 40 שקל זה אומר ללא ערך אספני, זה כמו להגיד "אם לא היה לי את איננואנדו הייתי מוכן לשלם עליו 50 שקל" זה אומר שאין לו ערך כלכלי. לדעתי.

צודק. אלה אכן THE LEFT HANDED MARRIAGE

לגבי ערך אספני , יש לי תקליטים יפניים וקוראניים של קווין שערכם מאות דולרים לאחד ויש לי תקליטים ישראליים ששווים 20 שקל במקרה הטוב ותקליטים " פושטיים " אלה הם חלק בלתי נפרד מהאוסף שלי והם יקרים לי באותה מידה כמו התקליטים שערכם מאות דולרים. אספנות זה דבר שהוא בעיקר סנטימנטלי. ואספן תקליטים או דיסקים רציני אוסף הכל ולכן אם ייתקל בדיסק המדובר ואין לו אותו, הוא יקנה אותו. לכן לאותו דיסק יש ערך אספני אבל שוב - מינימלי. לגבי ערך כלכלי - ניתן למכור אותו ולכן יש לו ערך כלכלי.

הבהרה.

ה"פושטיים " יקרים לי כמו ה"כבדים " מבחינת שלמות האוסף. אם אני מוציא ממנו את ה"פושטיים" אז מבחינתי האוסף נפגע. ברור שלא התכוונתי כלכלית שה"פושטיים" יקרים לי באותה מידה כמו ה"כבדים" . מקווה שהובנתי.

בכל אופן , אבד הכלח על הדיסקים.

הדיסקים פשטו רגל. בעידן של הורדות מהאינטרנט , בעידן שבו כמו שצוטט דיוויד בואי , מוזיקה היא דבר נגיש כמו מים וחשמל , בעידן שבו כל ילד בן 13 , יש לו את הכלים בבית לצרוב דיסקים אז הדיסקים לא רלוונטיים מבחינת יוקרתית. אני עוד בוכה על 50 דיסקים. מצבי טוב .יש כאלה שבוכים על אוסף של עשרות אלפי דיסקים . אני מכיר אדם בעל אוסף של 40 אלף דיסקים .

היייי יש לי גם שאלה..

אני כבר חצי שנה מנסה להיזכר, ולא מצליחה, אולי פה תוכלו לעזור לי =] יש שיר של קווין שאני הבנתי שמרקיורי כתב על מארי [אשתו, או מי שהיא לא הייתה] יכול להיות שגם הוא אומר את השם שלה [אני ממש לא זוכרת!! סורי, אבל אני כמעט בטוחה שהוא אומר] ואני יודעת שיש אותו באחד מהגרייטסט היטס שלהם.. אני אפילו יודעת שבאותו דיסק [ששמעתי את השיר הזה] בוהמיין היה השיר הראשון [אם זה עוזר במשהו] חח אני יודעת שזה נשמע מטושטש, אבל אם אתם יודעים לאיזה שיר אני מתכוונת אני אשמח שתגידו לי =] אז... תודה מראש =] ואגב, זה ממש כיף לראות שיש כל כך הרבה אנשים בארץ שאוהבים ושומעים קווין, לא האמנתי שזה ככה =] באמת.... טוהר.

הדיסק שאת מדברת עליו

זה ה-Greateset Hits הראשון. בקשר לשיר, אולי את מתכוונת ל- You're my best friend - הוא נכתב ע"י ג'ון לאשתו...

הוא כתב את זה לאישתו?

היא לא חברה שלו, היא אהובתו (הוווו). בעיניי זה להגיד כזה: את חשובה לי, אבל לא במובן הזה

לינקים לא עובדים!

http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/You're-My-Best-Friend-lyrics-Queen/D1766A9100BDA048482568940008A971

3gerard3

New member
*מנסה לתקן לינק*../images/Emo112.gif

http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/You're-My-Best-Friend-lyrics-Queen/D1766A9100BDA048482568940008A971

למעלה