ממ..שאלה חשובה..

rfranko

New member
כן גמני קניתי את זה כשיצא

וזה היה דיסק נורמאלי (=+) בלי שינויים מה זה הזנות הזו בגלל זה הפסקתי לקנות כלמיני הוצאות של טורי חוץ מהדיסקים עצמם היא עושה שינוי קטן ומוציאה. -ןהטענה היא לא לטורי אלא ללאלו שגוזרים קופון על חשבונה (ולא נעלם מעיני שהיא צריכה לאשר וכאלה) זה כמו שיש לי 2 סינגלים של קוט א לייט סניז (בטעות כן) והם שונים לחלוטין

noosh

New member
יו, זה מזכיר לי את Recovering the Satellites

Have you seen me lately |חותך|

boy for pele

New member
אני לא הייתי לובש את זה.

אבל למה שדעתי תשנה לך? את מרגישה נוח ללבוש את זה? לכי על זה. את לא נהנית עם החולצה (בלי קשר למה שיגידו)? אל תלבשי אותה.

babagirl

New member
אני אפילו לא יודעת

לנמק למה לא נעים לי ללבוש אותה...זה רק גורם לי לחשוב שישראל היא סופר שמרנית..והיא אכן כזאת..זה הרי ברור שידברו ויגידו מה פתאום שאלבש כיתוב על נצרות... שונאת את השמרנות הזאת בארץ..אי אפשר ללבוש פה כלום מבלי שיסתכלו עליך מוזר..סתם מעצבן..ומוריד מהכיף.. הייתי ביפן..ושם..רק תתפרע!!!וזה כל כך כיף!אתה פשוט יכול ליהיות יצירתי מבלי שאף אחד ישפוט אותך... נו טוב..אבל אני כרגע לא ביפן...וכן חברים..ישראל היא אחד המקומות היותר שיפוטיים שאני מכירה..עם כל האהבה הגדולה שיש לי אליה...

rfranko

New member
ועכשיו ברצינות...

זו אולי רק חולצה, אבל לפעמים צריך לעשות מה שטוב לך ואם החולצה הזאת עושה לך כיף אז לכי איתה אנשים הולכים עם חולצות שעליהם כיתובי סקס וסמים למינהם ולא ממש מתיחסים לזה רוב הסיכויים שלא ישימו לב מה כתוב לך על החולצה אז תהני

boy for pele

New member
מה זה משנה מי ידבר ומה יגידו?

אם זה הנימוק אז תלבשי את החולצה וזהו. אני לא הייתי לובש את זה כי אני בעצמי לא הייתי אוהב חולצה כזאת.

shiray

New member
חחח כמו שרציתי יום אחד ללכת עם החולצה

מההופעה לשיעור פסיכו, ואז נזכרתי שיושבת לידי מתנחלת לשעבר

למעלה